”Min son blev mobbad i skolan, jag hjälpte honom men han var tvungen att göra det på egen hand…

”Min son hade mobbningsproblem i skolan. Jag ville instinktivt gå och misshandla mobbarna. Han bad mig hjälpa honom och det gjorde jag, men jag försökte…

Specialerbjudande

bästa erbjudande

årlig

79,99 euro

19 euro
i 1 år

Välj nu

en gång i månaden

6,99 euro

1 euro per månad
I 6 månader

Välj nu

Specialerbjudande

Specialerbjudande

en gång i månaden

6,99 euro

1 euro per månad
I 6 månader

Välj nu

-eller-

Prenumerera genom att betala med Google

Specialerbjudande

Läs hela artikeln och webbplatsen ilmessaggero.it

Ett år för €9,99 89,99 euro

eller
1 euro per månad i 6 månader

Automatisk förnyelse. Stäng av när du vill.


  • Obegränsad tillgång till artiklar på hemsidan och appen
  • Godmorgonbulletin klockan 7:30
  • Ore18 Nyhetsbrev för dagens uppdateringar
  • Podcaster är våra signaturer
  • Insikter och liveuppdateringar

”Min son hade mobbningsproblem i skolan. Jag ville instinktivt gå och misshandla mobbarna. Han bad mig hjälpa honom och det gjorde jag, men jag försökte få honom att förstå att jag kunde göra det till en viss del. Då fick han göra det själv. Och det var det.” Fabio Volo berättar för Corriere della Sera om det svåra ögonblicket han levde med sin son. Skådespelaren och författaren har två barn med sin tidigare partner, Joanna Maggi. «HEller till och med organiserat en pizzafest med mina barn och den där ungen som var en översittare», Berättar.

Cristian De Sica, hans dotters VIP-bröllop i Abruzzo: Verdoni och Ferrelli är där

Framgång

Författaren till böcker som blivit bästsäljare kommenterar statusen för General Fanaccis bok. «Jag skriver en bok vartannat år. När en av mina böcker kommer ut, finns det alltid ett framgångsrikt publiceringsfall som jag går och tittar på för att lära mig några hemligheter. Och nu publicerades den här boken av… Vad heter han? Fanucci, Fanachi… Men tanken som kommer att bli stulen där är att ”livet är vackert för alla utom svarta och homosexuella…”». Sedan säger han att han känner sig befriad från skuld: «Jag har nyligen börjat inte känna skuld för framgång. Innan jag köpte huset till mig själv köpte jag huset till mina föräldrar. Innan jag köpte bilen till mig själv köpte jag den av en vän till mig. Jag hade aldrig åkt taxi, det verkade som en omöjlig uträkning. Jag minns fortfarande dagen då jag fick den första boken: Jag åkte till Mondadori för att hämta den med min 124:e farfar».

Se även  Män och kvinnor, Ida Platano är redo att stjäla Gemma Galgans plats...

Läs hela artikeln
På Messenger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *