tisdag, juli 16, 2024

Min-Min Amiibo släpps i april, Steve & Alex Amiibo försenade

Datum:

Nintendo har avslöjat det officiella releasedatumet för det mycket eftertraktade Super Smash Bros. Min-Min Amiibo-spelet. Slutlig. Min-Min kommer till de flesta butiker den 29 april, vilket är nästan två år sedan Min-Min nådde Ultimate den 29 juni 2020. Nintendo har också delat att det finns förseningar i andra Amiibos.

Minecraft Steve och Alex Amiibos var tidigare planerade att släppas under våren 2022. Nintendo har nu meddelat att båda Amiibos har skjutits tillbaka till senare under året på grund av ”logistik- och produktionsförseningar”.

Relaterad: Super Smash Bros. Ultimate Ver. 13.0.1 – Alla Ultimate Fighter Mods

Min-Min Amiibo tillkännagavs under Kazuyas show i juni 2021. Amiibo undersöktes på Super Smash Bros. Ultimate kommer att ge spelarna sin egen anpassade NPC baserat på vilken staty de skannade. Kampstilen för NPC:n beror på ägarnas gameplay, och spelare kan överföra den anpassade NPC:n till andra enheter genom att kontrollera Amiibo igen.

När Amiibos först lanserades blev de mycket efterfrågade på samlare och såldes direkt slut. Amiibos blir snabbt sällsynta föremål för samlare, med några svåra att hitta figurer som är de dyraste online. Det är lättare att hitta de nyare Amiibo-släppen, så länge spelarna vet när de ska beställa dem i förväg.

Se även  Inkulinati kommer att vara i drift sedan D1, för PC, Xbox och Cloud - Multip...
Ayhan
Ayhan
"Typisk nätninja. Passionerad musikförespråkare. Ölfantast. Oursäktande matvetare."

Populär

Mer som detta
Related

President Conte har lämnat

Hejdå Piergiuseppe Conte. Conte, tidigare ordförande för...

Call of Duty: Black Ops 6 betadatum har tillkännages

Efter ryktena som spridits under...