”Min marknad är i topp. Stadion? Det är så det fungerar.”

Rom – ”100 miljoner spenderade? Vad har pengar med det att göra? Den tekniska sidan är en sak och den ekonomiska sidan är en annan sak. Jag tror inte att pengar är heltäckande i syfte att bygga ett bra lag. Hur säger du Pengar är inte allt, men de hjälper dig att leva bättre. De hjälper, men de är inte ”avgörande.” Claudio Lotito talar fritt. Han gör detta via mikrofonerna på Roma Sound FM90-radion och återlanserar sitt projekt under året då han återvände till Champions League: Han tillade: ”Det är verkligen sant att en stor värvningskampanj kräver pengar för att kunna köpa spelare, men det är också sant att vi kunde köra en värvningskampanj med urval, som jag tror och hoppas kommer att belönas i slutet av turneringen.”

Lotito och araberna

Han tillade: ”Jag är en fattig president, så glöm det, det är inte problemet. Det som gör mig stolt är att Lazio-laget idag, jämfört med vad jag var för tjugo år sedan, vilket var en Askungen, utgångspunkten , idag är ankomstpunkten. Den har trovärdighet över alla nivåer, särskilt på internationell nivå, där, som jag fann på olika klubbar, du är respekterad och beundrad. Kan jag ge dig ett praktiskt exempel? Lazio-spelare har vanligtvis varit av intresse och har köpts av andra klubbar. Idag är det tvärtom så att Lazio också har lyckats köpa spelare från stora klubbar, samma klubbar som alltid har köpt Lazio-spelare i historien.. Du vet vem jag syftar på. Det betyder att vi har trovärdighet och vårt tillväxtprojekt tar form.”

Se även  Moviola Frosinone-Neapel, domaren är inte övertygande: han var tvungen att se straffsparken!

Lazio mål enligt Lotito

”Jag skulle vilja säga att jag inte säljer drömmar, utan solida fakta. Jag är för en handlingspolitik, inte ord. Jag är inte på planen, men jag tror att jag har satt klubben i en position att ha en konkurrenskraftig Sedan går spelarna ut på planen och jag hoppas att de kan uttrycka sin fulla potential att kunna konkurrera på lika villkor, om inte annat, med andra klubbar. Är tränaren och fansen nöjda med transfermarknaden? Jag svarar på det med ett skämt: nöjd eller betald. vad ska vi göra?”.

Lazio och Roma arenor

”Snabbt? Vi arbetar för att ge Lazio och samhället en stadion. Du kommer att se att vi så småningom, med tiden, och förhoppningsvis på kortast möjliga tid, kan ge svar på ett eller annat sätt. Visst måste vi ha arenan. Stadio Roma? Tillvägagångssättet är fel. Här finns det ingen som kommer först.” Och här är problemet med att lösa den här frågan. Vi vill göra det, vi har inte ett lopp för att se vem som kommer först och vem som kommer senare. Vi vill göra det. lösa problemet på bästa sätt för att ha en byggnad som kommer att vara ett hem för Lazio-spelarna, där Biancocelesti-fansen kommer att vara glada över att kunna gå till den och respektera den eftersom de anser att den är deras hem. . Flaminio är en av de hypoteser vi arbetar med.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *