Milan, Pioli: ”Till 7” Inter kom aldrig in i straffområdet. Hoppas Liao. Återfria? Vikter och mått | första sidan

jag Milano Kollapsade 2-0 mot Inter i den första delen av Champions League-semifinalen, Rossoneri-tränaren i slutet av matchen. Stefano Pioli klev in Prime Video: ”Inter spelade bättre än oss i första halvlek och gjorde två mål, vi spelade bättre i andra halvlek och vi kunde inte göra två mål. Vi tappade många bollar i första halvlek. Inter i första halvlek var de fortfarande in i området, de gjorde mål i den första hörn, vi var tvungna att vara mer uppmärksamma och mer förberedda, även i det andra målet. Vi ville ha en annan prestation och ett annat resultat, men vi måste tro på det eftersom avsnitt kan förändra matcher .”

inkoherens och täthet – ”Målet var att vara ett kompakt, intensivt och aggressivt lag. Inter slog många andrabollar och sedan kontrollerar man uppenbarligen matchen. De var väldigt duktiga på att göra två mål. Matchen blev väldigt komplicerad från en taktisk och mental synvinkel, men jag såg en fantastisk reaktion.” Det här är vad vi vill se när vi kommer tillbaka.”

En annan själ i helande – ”Vi måste definitivt börja om från där vi var i andra halvlek, när matchen var jämnare och vi hade chansen att öppna den igen. Vi behöver ett mer aktivt och kvalitativt förhållningssätt än det är idag. Vi måste höja bar, satte in en annan prestation än vi gjorde.” Ikväll, närmare prestationen av andra halvlek.

Har du redan pratat med laget? – ”Pojkarna inser att det inte är den prestation vi ville ha. Det finns en besvikelse, men det finns också en vilja att öppna det igen i andra sträckan.”

Se även  Virtus, en miljon goda skäl. Bailey och co. De är också fulla av fans

Ilska med omdöme – ”I många halv-och-halva situationer har jag sett dubbelmoral.”

Lejon – ”Kommer han att klara det på sex dagar? Låt oss se, förhoppningen är att han klarar det.”

Sedan till himlen: ”Inter var bättre än oss de första minuterna och de utnyttjade chanserna, i andra halvlek var vi bättre än dem men vi förverkligades inte. Vi måste vara övertygade om att vi kan komma tillbaka. Liao? Ho , i första halvlek var vi tvungna att spela bättre. Hur ändrar vi saker? Att spela Milan, med den kvalitet och styrka vi har, sätta stor press och omedelbart ta initiativet.”