Michelle Bravi om kontroversen kring Arisa…


Michael Bramed anledning av dess presentation Fluffigt världslivsom han ska öppna musiksäsongen på Castello Sforzesco med, gav han en intervju till Vardagligt faktum.

Bland de ämnen som behandlas av domaren i den tjugoandra upplagan Maria de Felipes vännerkrediterna för hans senaste erfarenhet i talangprogram:

Jag tar med mig turen att få arbeta med den största proffs jag någonsin har känt, Maria Från Philippi. Hon är lugn, sympatisk, analytisk, artikulerad och personlig. Vid det tillfället återupptäckte jag nöjet att presentera mig för allmänheten, som om det vore första gången jag började på detta yrke. Samma konstnärliga hunger som jag hittade i all talang som var inblandad.

Sedan fick sångaren säga sitt i kontroversen formuleringar från kollega stiga uppockså en del av Amici 22 som sånglärare. andra Michellepåståenden stiga upp Det blev ett verktyg för att göra bara skvaller och sensationella rubriker:

Det här är Pride-månaden och en kollegas berättelse har använts som ett ganska välgrundat rykte. Jag har inte sett hela intervjun, kanske till och med av ointresse, det jag läser är bara en saftig rubrik. Den här månaden firar vi kampen för rättigheter, och jag är ledsen att skvaller av det här slaget – oavsett hur mycket det blottar sig på gott och ont – inte talar om vad som kan göras på en institutionell nivå. Denna titel översvämmade temat stolthet.

Då uttryckte han sin solidaritet med stiga uppäven om han skyller på henne för hennes naivitet och råder henne att ta ett ”steg tillbaka” för att få uppmärksamheten tillbaka till huvudämnet, stoltheten.

stiga upp Jag känner henne som en kollega och som ett proffs. Jag sympatiserar med henne eftersom jag har varit dum så många gånger i intervjuer, och jag ville inte vara det. Tänk på att det alltid finns ansvar, oavsett vad, för vad vi säger. Han är någon som har möjlighet att stå upp för sig själv och jag känner inte för att auktorisera eller inte godkänna det han sa. Om jag attackerar dig kommer jag att vara fräck eftersom det redan har talats om det, om jag försvarar dig riskerar jag att förolämpa din intelligens. Han gjorde ett misstag, han kan ta ett steg tillbaka och inte flytta någonting i huvudämnet stolthet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *