Mästare: Manchester City – Real Madrid 4-0, Nationals i finalen mot Inter – Calcio

Mästare: Manchester City – Real Madrid 4-0 Kronaka

Manchester City-Inter kommer att vara i Champions League-finalen den 10 juni i Istanbul. Pep Guardiolas lag slog ut Real Madrid, med Carlo Ancelotti i spetsen, genom att vinna den andra omgången med 4-0 (dubbel från Bernardo Silva, ett självmål från Militao och Alvarez) efter att ha kvitterat i första omgången med en fantastisk prestation, och absolut dominerade. City spelar den perfekta matchen och kan därmed ta sig till Champions League-finalen för andra gången efter matchen de förlorade mot Chelsea för två år sedan och Guardiola firar sin 100:e seger i Champions League. Trots elimineringen förblir Manchesters kväll en speciell kväll för Carlo Ancelotti som – med 191 platser (107 segrar, 43 oavgjorda och 40 förluster) – har blivit den absoluta Champions League-rekordhållaren, före en sådan legend som Sir Alex Ferguson. På Al-Ittihad Stadium börjar vi om från första omgången, 1-1. Guardiola använder exakt samma laguppställning som skickades ut på planen på Bernabéu. Akanji från mitten till vänster med Stones tillsammans med Rodri på mittfältet och Haalands anfallsstation med Bernardo Silva och Grealish i korridorerna medan Carlo Ancelotti bara bytte en spelare jämfört med den första etappen. Spela Militao för Rudiger. I Benzema attack med Vinicius och Rodrygo. Texten i spelet är omedelbart tydlig: City spelar spelet, Real Madrid försvarar och startar om. Guardiolas lag börjar starkt och efter två mirakel från Courtois (13 och 20 minuter) i Haaland tar han ledningen i den 23:e minuten: en underbar boll från De Bruyne, som finner motivation i området för Bernardo Silva, portugisen kontrollerar och skjuter hård. Vid den närmaste stolpen kan inte ens Courtois göra något den här gången. Matchen är en monolog för medborgarna med Real Madrid som slogs ut av Guardiolas mäns våld. Vi fick vänta till den 35:e minuten för att se Reals första riktiga chans: ett långskott från Kroos, Ederson dribblade och bollen träffade ribban. City var föga imponerade och två minuter senare, i den 37:e minuten, fördubblade de det igen med Bernardo Silva som headade Courtois igenom. Double Edge förändrar inte ekonomin i spelet. En rejäl kamp, ​​som lägger ner mycket kraft, samtidigt som City inte känner några pauser och alltid är i motståndarens område. Andra halvlek började utan förändringar och med att Real letade efter målet som kunde öppna matchen igen: i den sjunde minuten fälldes en frispark från 25 meter av Alaba Ederson. Reals tryck var dock inte konsekvent och City tog kontroll över matchen. I den 22:a minuten var det återigen Kroos som gjorde sig farlig men Cityförsvaret reagerade. Citizens svarade Haaland (29 minuter), men Courtois räddar igen. I den 31:a minuten slutade målet äntligen matchen 3-0: ett inlägg från De Bruynes trokar i närhörnet, Akanji och Militao nickade bollen i ett försök att släppa, med knäet skickade han bollen bakom Courtois. Han provade stolt allt, men det var en perfekt kväll för City som gjorde sitt fjärde mål med Alvarez på slutet och nådde finalen.

Manchester City – Real Madrid! 4-0 till Guardiolas lag som tar sig till final!
90 + 1′ mål! Manchester City – Real Madrid 4-0! Rete av Julian Alvarez.
Mahrez hittar Foden inne i bollen för argentinaren, som bara framför Courtois inte missar! Poker City!
76′ Mål! Manchester City – Real Madrid 3-0! Autorete av Edir Militao
. En straff av De Bruyne, i ett scrum i området sista touch av en försvarare, som gör mål i sitt eget nät.
73′ Haalands kryss! Superb klack från Gundogan, norrmannens slutsats som Courtois lyckades sätta på ribban!
60′ Vilken verklig fara! De Bruyne-passning, Carvajal sveper inte och lämnar bollen till Gundogan: managern kan inte utnyttja den på ett par steg bort.
51′ Alaba! Real Madrids straff, försvararen letar efter sjuan med Ederson, som sätter en hörna!
Manchester City dominerade den första halvleken, och Guardiolas lag gick in i omklädningsrummet med en 2-0-ledning tack vare två mål från Bernardo Silva, men med 13 skott och 72% bollinnehav.
kommatecken.
Manchester City – Real Madrid avslutar första halvlek! 2-0 i första halvlek, två mål av Bernardo Silva.
45+1′ AKANJI! Slutsats Även för försvararen räddar Militao sitt lag genom att kollidera med en hörna!
45′ Vilket riktigt misstag! De Bruynes softball, ytter som kontrollerar ett stenkast från mål!
45′ Bernardo Silva! Vänster lågt skott av portugiserna, lätt i det här fallet för Courtois att fånga.
37′ Mål! Manchester City – Real Madrid 2-0! Rhett de Bernardo Silva. Grealish tog tag i Gundogans snitt, hans skott nekades, men Courtois kan inte göra något åt ​​portugisens huvudkran!
35′ Cross Cross Bar! Ett starkt skott av tysken från 30 meter, berör Ederson med bollen som slutar på målstolpen.
23′ Mål! Manchester City – Real Madrid 1-0! Rhett de Bernardo Silva. Ett skickligt lodrät skott från De Bruyne för portugisen som ensam framför Courtois med kraft träffar den närmaste stolpen dit målvakten inte når.
22′ COURTOIS SÄGER IGEN NEJ TILL HAALAND! Med skott av norrmannen gjorde han en otrolig räddning för den tidigare Atlético-spelaren som satte en hörna.
13′ MIRAKELPLATSER PÅ HALAND! Grealishs inlägg, tidigare Dortmunds nick från nära håll, avvisar belgaren!
12′ stenar! Efter besittning av långbollen tas ett skott av en försvarare, som skickar den utanför.
8′ Rodri! På fortsättningen av handlingen, rätten att korsa spanjoren som slutar bred!
8 ’Haaland! Kastad av De Bruyne, norrmannen hoppar också Courtois men har inte längre plats att skjuta.