Livesändning av matchen mellan Juventus och Inter 1-1, Lautaro Martinez svarar på Vlahovics mål

Turin – Juventus och Inter gjorde oavgjort 1-1 på Allianz Stadium i ett italienskt derby på hög nivå, med första plats i den italienska ligan i den trettonde omgången. Inzaghis herrar behåller ledningen med 32 poäng, två poäng före Allegris lag.

22:53

Juventus och Inter matchstatistik

Även i slutet av matchen var andelen bollinnehav i det italienska derbyt klart till Inters fördel: 65 % till 35 %. 8 skott från Nerazzurri och 4 från Bianconeri, varav 4 var på mål av Inzaghis män och bara ett från Allegri. 1-0 till Juventus efter hörnspark. 12 fel begicks av värdarna och 13 av besökarna.

22:45

Inter behåller förstaplatsen

Inter ligger kvar på första plats i tabellen med 32 poäng, följt av Juventus med 30, 13 dagar efter turneringen.

22:40

Slut på matchen: 1-1

Matchen mellan Juventus och Inter slutade 1-1: ett mål för ett Vlahovic I den 27:e minuten svarade Lautaro Martinez 6 minuter senare.

Juventus-Inter 1-1, all statistik

22:35

90′ Fyra minuters stopptid

Det är fyra minuters stopptid i det italienska derbyt mellan Juventus och Inter.

22:33

bild 88′ Sista byten i matchen mellan Inter och Juventus

Inzaghi tar bort Barella och Thuram för att ta in dem Fratesi Och Arnautowicz. Alex Sandro ansluter till Juve i stället för Kostic. Alla tre ersättningshålen har använts.

22:27

bild 83′ Calhanoglus match avslutas

Byte i Inters led: Aslani kommer in och Calhanoglu lämnar.

22:25

bild 80 Två byten hos Juve: Anfallsbyten

Allegri tar Kane och Milik istället för Chiesa och Vlahovic. Juventus anfall håller på att förändras totalt.

22:24

79′ Kostic fäller Cuadrado

Kostic gav Cuadrado ”tjänsten” och slog honom med en kraftfull spark: domaren Guida kunde inte låta bli att visa honom ett gult kort.

22:20

bild 75 Direkt gult kort till Cuadrado

Cuadrado, som åtföljdes av buo från fansen vid varje bolltryck, fick en varning från domaren Guida för ett foul på Kostic.

22:15

70′ Dubbelt byte för Inter: Cuadrados tur

Inzaghi tar Dumfries av planen Demarco För att presentera Cuadrado och Carlos Augusto. Högt visselpipor för Cuadrado, en tidigare mångårig Juventus-spelare (från 2015 till förra sommaren). Barella återhämtade sig och är kvar på planen trots slaget mot axeln.

22:14

bild 69 Barella drabbas av en skada efter ett skott från Bremer

Kontakt mellan Barella och Bremer, med en lätt knuff från Juventus-spelaren: Intermittfältaren faller tungt på axeln och ligger kvar på marken. Det finns ett behov av läkarnas ingripande.

Se även  Det kommer inte att stanna vid utgången för att frigöra sig vid noll, två lösningar

22:11

Lautaro Martinez: Vilka siffror!

Lautaro Martinez har gjort 27 Serie A-mål 2023: Endast två Inter-spelare har gjort fler mål under ett enda kalenderår i ligan sedan 2000: Diego Milito (28 mål 2012) och Christian Vieri (28 mål 2001). Den argentinske anfallaren är också den andra spelaren under de senaste 60 åren som gjort minst 13 mål i Inters första 13 matcher under en Serie A-säsong, efter Mauro Icardi 2017-18.

22:06

bild 61 Matchens första byte, Locatelli kommer in

Allegri inkluderade Locatelli i stället för Nicolosi Caviglia, hjälten i den vikande prestationen, särskilt under andra halvlek.

22:05

bild 60 Balansen är nu i kontroll

Andra halvlek var mindre spännande än första halvlek: speltempot var bra, men inget av lagen lyckades skapa ett riktigt hot i motståndarens straffområde.

21:55

50′ Barilla uppfinning, Thuram försöker

En innovation från Barella, som skickar en backheel in i området till Mkhitaryan: en passning till Thuram, som slår svagt med vänsterfoten från ett utmärkt läge. Szczesny para.

21:50

Andra halvlek börjar

Guida blåser av i början av andra halvlek: Inter ligger före. Det finns inga byten i de två lagen.

21:49

De två lagen återvände till planen i andra halvlek

Juventus och Inter återvände till planen efter paus i omklädningsrummen.

21:44

Första halvlek nummer

Skillnaden i bollinnehav i första halvlek är imponerande: 34 % för Juventus och 66 % för Inter. 7-4 skott till förmån för Nerazzurri, med en 3-1 ledning vad gäller skott på mål. Bara en hörnspark har tagits hittills, av Juventus.

Juventus-Inter, all matchstatistik

21:33

45’+1’Slutet av första halvlek

Domaren Guida blåste av för att avsluta den första halvan en minut efter stopptid. Juventus och Inter oavgjort 1-1.

21:20

bild 33 Inter kvitterar med Lautaro

Vackert lagarbete för Inter med start även från målvakten Sommer: Barella ger Thuram bollen horisontellt mot straffområdet och en underbar touch med högerfoten från Lautaro Martinez tar det till 13 mål i ligan.

21:14

27′ Juventus leder med 1-0

Matchen bryter dödläget: Dumfries tappar bollen i mitten av planen, Vlahovic tar tillbaka den för att ge den till Chiesa som flyger till vänster, och skickar den in i mitten igen till den serbiske anfallaren som rör nätet när han springer med ett poolskott.

Juventus-Inter, all statistik över alla spelare

21:05

18′ Header från Lautaro Martinez

Dumfries accelererar och passar till bortre stolpen för Lautaro Martinez nick. Inter-kaptenen ger inte bollen någon kraft och Szczesny blockerar den.

Se även  Hur mår du. Delita Lottas passion

21:03

15′ Chiesa skjuter från ett utmärkt läge

En stor möjlighet för Juve: Bollen i Nerazzurri-området går till Chiesa, som skjuter från en central position bortom det övre hörnet och slösar bort en fantastisk målchans. En assist från Rabiot, från ett långt inkast från McKennie.

21:02

14′ Hörna för Juve: Sommer räddar

Hörnspark tagen av Nicolosi Caviglia: Sommer kliver in med knytnävarna tillsammans för att rensa bollen in i det lilla området.

20:58

bild 11′ Cambiasso blockeras

Gult kort till Cambiasso efter ett manuellt ingripande med Demarco från vänster. Han fick sitt första gula kort i det italienska derbyt.

20:51

4’Första avsnittet av matchen

Inter är farligt: ​​Chesney blockerar en nick från Thuram och skjuter den från en frispark från Demarco. Banan är för central för att oroa Juventus-målvakten.

20:48

1′ Försök av Cambiasso

Juve attackerade direkt: Cambiasso skickade ett inlägg från Rabiot, men det missade Sommers mål.

20:47

Starten på det italienska derbyt

Avspark för Juventus: Domaren Guida blåser avsparkssignalen för det italienska derbyt med en liten fördröjning. Juventus-fans sjunger den gamla damens hymn.

20:40

Text av Giuntoli

Juventus sportchef, Cristiano Giuntoli, pratade med DAZN: ”Vi är väldigt nöjda med den här matchen för Nicolosi Caviglia, det visar det arbete klubben har gjort de senaste åren. Han är en exceptionell pojke, han har alltid tränat med dedikation. Vi är övertygade om att det mycket väl kan vara sant. Vi har väldigt tydliga mål: att återvända till Champions League. Vi är nyfikna på att se var vår tillväxt har nått. Vi är nu på marken och funderar på att komma in bland de fyra bästa. Sen är det väldigt lång tid kvar, vi får se. Vi måste tänka steg för steg, utvärdera såväl resultatet som prestationen. Att vilja komma in bland de fyra bästa betyder inte att backa. Vi vill inte hindra drömmarna för våra pojkar som har höga förväntningar, men med balans vill vi verkligen tänka på att nå Champions League. Låt oss inte ta fantasiflyg, de tar oss ingenstans. Jag tror inte att vi genom en marknadsvändning kan fylla i vem som vet vad. Vi gör några utvärderingar, om det finns möjligheter med bibehållen balans mellan kvalitet och kostnadseffektivitet så är vi redo. Vi utvärderar också de spelare som spelar lite och kan vara vår styrka”.

Se även  "I Serie A men inte i Neapel," förvånade mellanhanden: angående Jiménez

20:38

Ljusshow på stadion

En talare tillkännager Juventus-formationen, medan en dramatisk uppvisning av vita ljus och skuggor äger rum på Allianz Stadium. Bomm från läktaren.

20:31

Italienska derbysiffror

Ikväll blir den 181:a matchen mellan Juventus och Inter i den italienska ligan: balansen är 87 segrar för Bianconeri, 45 oavgjorda och 48 segrar för Nerazzurri. Juventus gjorde 258 mål och Inter 207.

20:17

Juventus och Inter tävlar

Kvällens match är tänkt att vara garanterad med tanke på siffrorna för de två lagen: Juventus är på andra plats i tabellen med 29 poäng, och har precis uppnått 5 raka segrar i ligan. Inter, som ligger på första plats med 31 poäng, har uppnått 6 raka segrar i turneringen och Champions League.

20:08

Alla är på planen och värmer upp

När Inter kom in på stadion, som möttes av visselpipor, gick de två lagen in på planen för att värma upp. Juve hade redan varit på planen i några minuter.

20:00

President Ferrero vid sidan av

Gianluca Ferrero, Juventus president, går längs sidlinjen och njuter av atmosfären före matchen.

19:56

Juventus målvakter på planen

De tre Juventus-målvakterna kom in på planen: huvudspelaren, Chesney, tillsammans med Perin och Pinsoglio. Snart är det Inter-målvakterna Sumer, Odero och Di Gennaros tur.

19:52

Varm atmosfär på Allianz Stadium

Stor förväntan på Allianz Stadium inför den stora matchen ikväll: båda lagen har ännu inte kommit in på planen för att värma upp.

19:47

Bänkar i Juve och Inter

Tillgänglig för Juve: Pinsoglio, Perin, Locatelli, Alex Sandro, Huysen, Milik, Yildiz, Illing Junior, Kane, Merete, Nong.
Till Inters förfogande: Di Gennaro, Odero, Sensi, Cuadrado, Arnautovic, Klassen, Aslani, Carlos Augusto, Pesque, Agumi, Stabile.

19:42

Inters officiella laguppställning

Simone Inzaghi upptar denna elva (3-5-2): Sommer; Darmian, De Vrij, Akerby; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Demarco; Thuram, Lautaro Martinez.

19:38

Officiell laguppställning för Juventus

Allegri bildar följande formation (3-5-2): Chesney; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiasso, McKinney, Nicolosi Caviglia, Rabiot, Kostic; Kyrkan Vlahovic.

19:30

Det är kvällen för det italienska derbyt

På söndag avslutas den 13:e omgången av den italienska ligan i Turin med det italienska derbyt mellan Juventus och Inter: matchen börjar 20.45, och domare är Marco Guida De Torre Annunziata.