LIVE TJ – Juventus Women – Arsenal 1-1

22:58 – Tack för att du är med, håll utkik Tuttojuve.com För alla tankar om Juventus värld.

22:56 – Trippelvissling! Matchen slutar här. Och Berenstein gav Bianconeri ledningen i den 52:a minuten, sedan kvitterade Miedema i den 61. Med detta resultat behöll engelsmännen förstaplatsen med 7 poäng i gruppen, och Juventus stannade på 5 poäng, +1 över Lyon.

—–

94′ – Rädda allt Beraud Magnin! Foord springer mot mål efter att ha blivit fälld av fuchsia, men den senare förlänger bollen för långt och träffas av Juventus-målvakten.

92 ’- Berenstein är alltid den farligaste av svarta och vita, men hennes skott landar i armarna på Zinsberger.

90′- Det blir fem minuters återhämtning.

88 ’- Ett försök till avdrag av Foord slår iväg Rosucci. Då får Cantor ett regelbrott.

87 ’- Inte ett jättebra skede av matchen, det är mycket trötthet på planen.

83 ’- Gult kort till Bernstein, författaren till felet på Maccabi.

82 ’- Dubbelbyte för Juventus: Caruso och Bonancy ut, och Cantor och Bonfantini tar sina platser.

80′- De sista 10 minuterna på planen finns det nog något att återhämta sig från skadan som Arsenalspelaren har fått.

79 ’- Feinreother kan inte fortsätta och måste bytas ut, Maritz går in i hans ställe.

78′- Matchen pausades på grund av särskilt svår kontakt mellan Caruso och Wienroither, den sistnämnde hade det värst, och kunde eventuellt få ett slag i huvudet.

75 ’- Montemoro är redo att göra de första förändringarna för att radikalt förändra spelet-

72′- Arsenal är fortfarande farliga med Miedema, en slutsats som visade sig vara hög.

70′- Tjugo minuter plus förlängning till klubbens förhoppningar.

68′- Spelet lyser också på en konkurrenskraftig nivå, många kopplingar i mitten av fältet vid det här laget.

66′- En hörna som inte utgör någon fara för Arsenal, Gunners startar igen men Grosso avslutar kontringen på ett sidofel.

Se även  "Moratas framtid beror på Juventus, de har inte berättat något för oss ännu"

65′- Juventus försöker svara efter att ha släppt in målet. Berenstein vinner en hörna.

64′- Första bytet för Arsenal: Nobs ut, Betty in.

63′ – Gult kort på Arsenal, Blacksteinius behandlar det för ett farligt inträde i matchen på Salvay.

61′ – Arsenal planer. Efter att ha utvecklat en hörna utnyttjade Miedema ett dåligt avslut från Peraud Magnin och slog in bollen i nätmaskorna till 1-1.

57 ’- Arsenal som nu nödvändigtvis kommer att behöva återupptäcka sig själva i jakten på en kvittering.

53 ’- Juventus fortsätter att flyga på entusiasmens vingar för en seger som kommer att vara minst sagt väsentlig.

51′ – GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! GOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOL! Juventus gör mål! Från mål nästan direkt till gjorda mål, en perfekt kontring av de svartvita med Gerrelli som serverade Berenstens kontring. Den sista delen i Speed ​​​​Go Face to Face med Zinsberger är inte fel! Bianconer leder i början av andra halvlek!

50′ – Fara för Juventus! Rädda alla båtar på linjen! På utvecklingen av hörnspark, Wubben-Moy väntar Peyraud-Magnin, Juventus försvarare håller allt ett steg bort från mållinjen!

49′- Juventus riskerar ett stort misstag av Lenzini, se upp för Perrod Magnin som vänder till en hörna.

48′- Matchens första gula kort fick Pedersen för Festun på Walti.

47′- Det är inga förändringar mellan klockan 22 på planen.

46′ – Vi kör igen! Gå till andra halvlek! Juventus har bollinnehav.

—–

21:49 – Lagen vilar i slutet av första halvlek fulla av känslor. Gästerna var väldigt nära att göra mål när Plastinius träffade ribban, men ställningen halkade ändå till 0-0.

—–

45′- En minuts återhämtning.

43 ’- Juventus försöker slå tillbaka på Berenstain som gjorde sig av med Catley och drar slutsatsen att Walt har vänt hörnan.

Se även  Inter har börjat nedräkningen till Brozovic: segern återvänder till hans post, Fratesi vid fönstret | första sidan

41′ – Arsenal är på topp igen! Ett inläggsförsök i mitten av Foord för Blackstenius, den sistnämnde helt ensam som inte kopplade in och missade ett säkert skott.

38′ – Arsenal är fortfarande farliga! Blackstenius försöker återigen slutsatsen, som är den bästa av engelsmännen: Peyraud-Magnin är inte förvånad och avfärdar slutsatsen med en blixt.

35′- Tio minuter in i den första halvleken höll Arsenal fortfarande matchen i paus.

33′ – Traversa Arsenal! BlacksteinNews! Svensken tar emot en fin genomboll och head-to-head med Beraud Magnin rör upp poängen för mycket. Fotboll tryckt direkt på trä.

30′- Arsenal kommer återigen fram med Blackstenios, och bollen hamnar i stjärnorna.

29′ – Juventus är farliga! Vackert spel av Berenstein, som riktade motståndaren till höger, bollen till Gerrelli, som två gånger avslutade med ett säkert skott: båda gångerna blockerade det engelska försvaret bollen.

25′- Ytterligare en framåtaktion för Arsenal: Miedema försöker volley från kanten, vilket förnekas av Salvaj som försöker starta om Bianconeri. Möjligheten bleknar dock.

23 ’- Juventus försöker visa sig framåt med Berenstein, ett inlägg från vänster som slutar precis bakom.

21′- Juventus riskerade en rak bakåtpassning till Rosucci, den senare sträckte på sig i sista minuten och undanröjde faran.

20′- Inget gjordes i nästa hörna, men Arsenal fortsatte att trycka på.

18′- Ännu en hörna vunnen av engelsmännen, Mannums inlägg stängdes av Salvay.

15:e’ – En kvart på klockan, en balanserad match på Allianz Stadium.

14′- Juventus försöker göra sig av med sig själv efter en start där det engelska initiativet påverkades, utan tvekan bland favoriterna att vinna gruppen.

12′- Hörnspark erövrad av Arsenal, Rosuchi svepserv. Engelsmännen satte sedan tillbaka bollen i spel, och Peraud Magnin gjorde fel och neutraliserade bollen.

Se även  "Mertens föredrog pengarna. Starka rabatter på säsongskort"

10′- Han insisterade på bollinnehav av Arsenal som dock inte sänkte skottet.

8′- Juventus betalar. Frispark vinns av Berenstein 30 meter från mål. Boattin försöker avsluta planen, och bollen filtreras under barriären och går sedan ut i famnen på Zinsberger.

5′- Engelsmännen klarade matchen, Juventus oupptäckt för tillfället.

3 ’- Arsenal flyttade tillbaka fram med en frispark, som dömdes av Bonancy. I gruppen försöker engelsmännen ta sig över, Peyraud-Maignin blockerar utan problem.

2 ’- Gunners försöker ta sig fram direkt med Maanum, en boll som går utanför.

1 ’- Låt oss gå! Gå till match! Arsenal manövrerade matchens första boll.

—–

20:58 – Lag på planen för rituella handlingar, och sedan börjar matchen äntligen.

20:57 – Juventus administration är i full kraft på läktaren för att möta denna utmaning.

20:52 – På sen eftermiddag i den svartvita gruppen slog Lyon Zürich med 3-0. Fransmännen gjorde tillfälligt oavgjort svart och vitt med 4 poäng.

20:50 – Tio minuter för att starta spelet.

20:45 – Bland leden av Arsenal Out Mid (Crusader refraction) har Hurtig också haft tur under de senaste timmarna.

20:00 – Vänner och vänner Tuttojuve.comvälkommen till livetexten för Juventus Damer – ArsenalGäller den tredje dagen i gruppspelet i UEFA Women’s Champions League. De Arsenal De ligger för närvarande på första plats i gruppen med sex poäng, följt av de svarta och vita med fyra poäng, efter att ha slagit Zürich och oavgjort mot Lyon. Här är de officiella laguppställningarna:

Juventus Damer (4-3-3): Perrod Magnin, Lenzini, Rosucci, Salvai och Boattin; Caruso, Pedersen, Grosso; Bonancy, Gerelli, Berensten. alla

Tillgängligt: April, Forcinella, Gama, Cernoa, Cantor, Lundorff, Zamanian, Bonfantini, Arkangeli, Schatzer, Sembrandt, Dolgan

Arsenal (4-3-3): Zinsberger. McCabe, Catley, Wubben-Moy, Wienroither; vilket, noobs, är euforiskt; Ford, Medima, Blackstenius. alla. Idval
Avbytare: Marquez, Williams, Petit, Maritz, Iwabuchi, Agyemang, Reid

Domare: Iuliana Demetrescu ROU