Live Milan-Spezia 1-1: Grön nära målet i en boll | första sidan

jag Milano tar fältet till Den trettonde dagen i första divisionen e Klockan är 20.45 värd av kryddor. San Siro återvänder till ljuset efter den magiska natten i Champions League, pokerspelet i Salzburg som förde tillbaka Satan I åttondelsfinal efter nio år, men Pioli-laget vill framför allt återuppta arbetet efter det dåliga nederlaget i Turin i förra mästerskapsomgången. Å andra sidan går Ligurians of Gotti igenom ett komplicerat ögonblick, efter att ha vunnit bara en poäng under de senaste fem dagarna.

Statistik – Spezia har vunnit två av fyra Serie A-matcher mot Milan (två förluster), vilket kan bli det andra liguriska laget att ha tre segrar i tävlingen, efter Sampdoria. Dessutom tillfogade Spezia Milan en av två förluster hemma i Serie A 2022, den 1-2 februari förra året, följt av Napoli-matchen 1-2 den 18 september. De Satan Han vill återuppta arbetet efter nederlaget mot Torino: han har inte gjort två raka ligaförluster sedan november 2021, mot Fiorentina och Sassuolo. Piolis lag letar efter en tionde nollan på hemmaplan sedan början av 2022 (endast Liverpool och Real Sociedad har lyckats uppnå detta i de fem stora europeiska ligorna under den här perioden), medan Spezia har förlorat utan att göra mål alla de första sex matcherna utanför denna turnering. : I tävlingens historia har bara fyra lag förlorat sju raka bortaförluster utan att göra mål (Napoli 1939, Bari 1950, Catania 1955 och 1984 och Livorno 2014).

börja vissla Klockan är 20.45vi är Calciomercato.com Direkt från Milan Spezia.

EFTER MATCHEN STÅR PÅ CALCIOMERCATO.COM FÖR VIDEOKOMMENTARER MED GIANNI VISNADI OCH ALBERTO CERRUTI 100 MINUTERS ANALYS.