Live Inzaghi II, bestämmer Brozovic

mästerskapInter Ännu en seger. I den Olympiastadion ”Grande Turin” Nerazzurri vann Turin med ett mål Brozovic. för ett lag Rättslig Suddar ut målet Åttonde plats. Nerazzurri Simon InzaghiRedan efterlängtad Slutsats till Champions League mot Manchester stadHan tog sig tillfälligt upp till andra plats. Följ matchen live.

20:24

90 + 4′ – Det är över, Inter vinner med 1-0

Inter Inzaghi Avslutar turneringen med ytterligare en vinst och går tillfälligt vidare till Den andra platsen. Den åttonde positionen i drömmen håller på att försvinna Yorick i Turin. Målet avgörs i första halvlek av Brozovic.

20:21

90 + 2′ – Al-Sanabriya rester

Bombmannen kastar en Stort tillfälleAtt inte nå en utmärkt boll i området.

20:20

90′ – Torino fortsätter att trycka på

Laget ger inte upp RättsligSom fortsätter att belägra Nerazzurri-området för att hitta kvitteringen. Det var bara fyra minuters återhämtning kvar.

20:11

80′ – Palo Inter!

väldigt nära dubbel Nerazzurri: Efter motattacken är det ett utbyte mellan Dzeko och Lukakumed bosnien som försöker den första avsikten att volley och splittra målstolpen med bomben.

20:05

75 ’- Turinmisshandel

Helt bomb FramstegSom omringade Nerazzurri-området på jakt efter utjämnaren.

20:01

71′ – Miracle Cordaz!

Målvakten som precis skrev in recensioner: Alsnabriya Han tog emot bollen framför mål, men hittade en ovanlig reaktion från Cordaz som jagade bort bollen.

19:56

66′ – Ytterligare två byten för Inter

De går in Acerbi och CordazUtanför Sticks och Handanovic.

19:51

60′ – Inter och Torino är ett steg ifrån mål!

Allt detta händer på några sekunder. Prova Nerazzurri först, med Bestraffning Brozovic Vilken fångst Gagliardini På bortre sidan, väldigt lite åt sidan. Bomber svarar med De hedrade honom Som skär genom området och försöker bogsera men hittar det lysande svaret på Handanovic.

19:45

55 ’- tvåväxlare

inuti Dzeko och Barella På ett ställe Lautaro och Chalanoglu. en direkt god chans För en bosnier slår det iväg.

Se även  Eintracht vinner Europa League, sätter Ranger på straffar - Sport

19:43

53′ – En spännande risk från Milinkovic

Otroligt vad målvakten gjorde, att ta emot en väldigt lätt boll från försvaret och fel stopp Med bollen rullad mot mål. Som tur var kunde Milinkovic kliva in innan han gjorde ett fantastiskt mål.

19:40

50′ – Första gula kortet

kommer den första gula Match: Det är det Calhanogluvem landar God morgon vid kanten av området.

19:35

46′ – Andra halvlek börjar

Lag tillbaka på planen: Turin Inter startar igen.

19:18

45 + 1 ’- Första halvlek slutar

Den första halvan av matchen är slut. Gå in framåt Tack vare målet som gjordes på distans Brozovic.

19:15

43′ – Inter körde fördelen

Med bara några minuter kvar av denna första halvlek, Nerazzurri bollhantering Väntar på domarsignalen.

19:09

37′ – Intermål! Lås upp Brozovic-låset

Tänk på det Brozovic För att öppna ett komplext och förbjudet spel. Kroaten tar emot bollen från Lukaku och släpper honom Ett kraftfullt skott från distans Vem ersätter Milinkovic-Savic. Nerazzurri avancerar.

19:04

32′ – Lukaku försöker

Det belgiska försvaret gör motstånd med granater och tränger in i området När den sparkas diagonalt avböjer bollen utåt.

19:02

30′ – Lång bollinnehav utan chanser

inget lag Försök att drunknaLångt bollinnehav uppstår vilket leder till lite känslor.

18:54

22′ – Inter är en möjlighet

De försöker bygga Nerazzurri: från hörnet Dumfries I ett försök att studsa träffar bollen Rodriguez och blir farlig för Milinkovic-Savic, som ändå lyckas blockera bollen.

18:52

20′ – matchen är fortfarande avstängd

Hemmamatchen, som huvudsakligen spelas i mitten av planen, är inte stängd. Inget av lagen lyckas göra sig farligt när de försöker göra inlägg. Matchens bästa chans hittills är Richie Som från långdistans sparkar bara långt från mål Handanovic.

18:42

10 ’- studiestadiet

Lite eller ingenting händer under de första 10 minuterna av spelet, med skillnaden de studerar för motsatsen.

Se även  Matteo Retegui, den nya Vieri? Vem är Mancinis sista satsning?

18:32

1′ – avspark för Torino Inter

Jurics lag flyttar den första bollen i spelet.

18:28

Barella får priset för bästa mittfältare i den italienska förstadivisionen

innan matchstart Nicholas Parrilla Tilldelats Bäste mittfältare i Serie A 2022-2023.

18:25

Inter, Fares: ”Vi ville inleda en viktig attack.” I finalen med City…

Intervju om DAZN Microphones, DZN Assistant CoachInter Massimiliano Riddare Elva talade Vald innan matchen Turin:”Vi ville lägga upp ett stort anfall. Vi reformerade mästerskapet och vann den italienska cupenBiträdande bekräftar Mitt humör Sedan tillägger han:Låt oss nu tänka på att avsluta säsongen bra och sedan tänka på finalen”.

18:20

Turin, Vagnati. ”Hejdå Jurek? Jag tror verkligen inte det, låt oss planera framåt”

sportchef bomb, David Fagnati Prata med Dazn Mics om framtiden Ivan Jurek:”Finns det en risk att den kroatiske tränaren tar farväl? Jag tror inte det, han har kontrakt och vi pratar redan om nästa säsong. Man kan aldrig vara för säker i livet, men jag tror att det kan stanna”.

18:15

Inter, de Vrij: ”Vi vill fortsätta vinna”

Vi vill fortsätta vinna och ha dessa goda känslor”. tycka om Stephen DVryeDe intervjuades på mikrofoner Inter TV Innan matchen vs Turin:”Det finns potential att förbättra rankingen ytterligare, så skälen finns där. Vi vill spela en bra match. Turin? De har ett väldigt bra lag, de spelar hårt och de har starka spelare. Det blir en tuff match som vi vill ta hem”.

18:10

FA-cupen, Manchester City seger: 2-1 mot United, och Inter siktar nu på att uppnå ”treblet”.

multiplicera med Gundogan: efter att ha vunnit in elitserien Vi ser fram emot en final Champions League ett lag Guardiola Lyft upp koppen a Wembley. (Läs allt)

Se även  Fru och barn vid Joe Barrons säng på natten. Fiorentinas vd lever bara tack vare maskiner

18:05

Turin, Inter är ett tabu

Nerazzurri förlorar inte mot Granata liga Från 27 januari 2019 (0-1, mål tillskrivning i Grande Turin); Sedan dess, sex vinster för Nerazzurri och oavgjort (1-1, den 13 mars 2022).

18:00

Turin, Yorick: ”Åttonde plats? Det vore oväntat.” Och om de utstötta…

jag granattekniker:”Om vi ​​slårInter och den Det bästa resultatet som uppnåtts under de senaste 30 åren”. Om framtiden… (Läs allt)

17:55

Inter utan långlopp: bara tre oavgjorda i den italienska ligan

Nerazzurri är laget som gjorde mål subtraherad (tre) Denna säsong av liga; Totalt sett avslutade bara tre lag det italienska mästerskapet med 20 lag bland de fyra bästa, och samlade färre än fyra oavgjorda tävlingar i hela turneringen: Milano 1949/50den Juventus 2013/2014 och den romer 2016/17.

17:50

Inter, den nya sponsorn av UEFA Champions League-finalen: Paramount + på tröjan

jag Nerazzurri klubb Tillkännage affären och starta en fil Ny uniform, som kommer att göra debut mot Torino. (Läs mer)

17:45

Torino Inter, där du kan se den på Sky eller Dazn TV

Ta reda på var du kan se matchen live Olympiastadion ”Grande Turin”-Kontrollera tider och kanaler, Kom ikapp på TV live eller försenat. (Här är detaljerna)

17:35

Torino Inter, officiella laguppställningar

Torino (3-4-2-1): Milinkovic-Savic; Schurz, Bongiorno, Rodriguez; Sengu, Ricci, Ilik, Voevoda; Miranchuk, Vlasic; Snapperia. alla. Rättslig.

Inuti (3-5-2): Handanovic. Darmian, de Frigg, Bastoni; Dumfries, Gagliardini, Brozovic, Calhanoglu, Gosens; Lukaku, Lautaro. alla. Mitt humör

17:30

Torino Inter, Anecedents

Granater förblev obesegrade i kanske (2 vinster och 4 oavgjorda). De senaste nio hemmamatcherna motInter i ligaefter att ha förlorat de föregående nio. Första matchen hölls San Siro Den 10 september förra året vann Nerazzurri tack vare det avgörande målet Marcelo Brozovic Alla ”89”.