Paris Saint-Germain – Newcastle United 1-1: Slutresultat och höjdpunkter

Slut på andra halvlek: Paris Saint-Germain 1, Newcastle 122:59

• 90’+9′

Ett misslyckat försök. Bradley Barkolas (Paris Saint-Germain) nick från vänster sida av sexyardområdet är mycket högt. En tvärpassning från Achraf Hakimi.22:58

• 90’+8′

Mål! Paris Saint-Germain 1, Newcastle 1. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) tar straffen med ett skott med höger fot som studsar från ribban.22:57

• 90’+6′

VAR-beslut: Straff för Paris Saint-Germain.22:55

• 90’+5′

Gonzalo Ramos (Paris Saint-Germain) är en ammonit.22:55

• 90’+5′

Straffspark dömd av Tino Livramento (Newcastle) på grund av handboll inne i straffområdet22:54

• 90’+4′

Ögonblicksbild blockerad. Ett högerskott av Paris Saint-Germain-spelaren Vitinha från utanför straffområdet, assisterad av Goncalo Ramos.22:54

• 90’+3′

Ett misslyckat försök. Vänsterskott av Marco Asensio (Paris Saint-Germain) från utanför straffområdet är mycket högt. Crosspassning från Vitinha från en hörna.22:52

• 90’+2′

Hörnspark för Paris Saint-Germain. Hörnspark av Fabian Schar (Newcastle)22:52

• 90’+2′

Nick Pope (Newcastle) har blivit bokad.22:51

• 90’+1′

Ett misslyckat försök. Bradley Barkula (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från nära håll är mycket högt. En tvärpassning från Achraf Hakimi.22:51

• 90′

Ett misslyckat försök. Vänsterskott av Marco Asensio, Paris Saint-Germain-spelare, från utanför straffområdet, högt och brett till höger. Med hjälp av Fabian Ruiz.22:49

• 89′

Hörnspark för Paris Saint-Germain. Hörnspark tagen av Tino Livramento (Newcastle).22:48

• 88′

Offside. Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain) försöker passa en långboll, men Bradley Barkola smyger.22:47

• 87′

Ett misslyckat försök. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) skjuter med vänsterfoten från en svår vinkel till höger men missar till vänster.22:46

• 87′

Ögonblicksbilden har sparats. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) skjuter med högerfoten från en svår vinkel till höger, men den blockeras i det nedre högra hörnet. Med hjälp av Ousmane Dembélé.22:46

• 85′

Första bytet för Paris Saint-Germain. Gonzalo Ramos ersätter Danilo Pereira.22:44

• 85′

Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.22:44

• 85′

Domare: Miguel Almiron (Newcastle).22:44

• 84′

– Fel av Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain).22:43

• 84′

Jamaal Lascelles (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.22:43

• 83′

Tävlingen återupptas.22:43

• 83′

Michael Almiron (Newcastle) och ’Amoni.22:43

• 83′

Matchen stoppades tillfälligt, Miguel Almiron (Newcastle) på grund av skada.22:42

• 82′

Första bytet för Paris Saint-Germain. Marco Asensio ersätter Lee Kang-in.22:42

• 82′

Ett misslyckat försök. Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) sköt med vänsterfoten från vänster sida av det nära sexyardområdet, men den missade vänstersidan. Assisterad av Lucas Hernandez med ett inlägg.22:41

• 79′

Ett misslyckat försök. Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) skjuter med vänsterfoten utanför straffområdet, högt och brett till vänster. Med hjälp av Ousmane Dembélé.22:39

Se även  Olympia Milan Zalgiris | 13 januari 2023
  • 75′

Offside. Vitinha (Paris Saint-Germain) skjuter en lång boll, men Bradley Barkola är offside.22:34

• 73′

Ögonblicksbild blockerad. Ett högerskott av Paris Saint-Germain-spelaren Fabian Ruiz från utanför straffområdet, assisterad av Vitinha.22:33

• 73′

Tävlingen återupptas.22:32

• 72′

– Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain) får en varning.22:32

• 72′

Tävlingen är tillfälligt inställd (Paris Saint-Germain).22:31

• 72′

Ögonblicksbild blockerad. Vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Lee Kang-in från utanför straffområdet22:31

• 70′

Tävlingen återupptas.22:29

• 69′

Tävlingen är tillfälligt inställd (Paris Saint-Germain).22:28

• 67′

Ett misslyckat försök. Ett skott av Bradley Barkola (Paris Saint-Germain) med högerfoten från en svår vinkel på vänstersidan var nära, men det missade vänstersidan. En assist från Kylian Mbappe.22:27

• 66′

Hörnspark för Paris Saint-Germain. Hörnspark av Nick Pope (Newcastle)22:25

• 66′

Ögonblicksbilden har sparats. Bradley Barkula (Paris Saint-Germain) skott med höger fot från mycket nära håll blockerades i mitten av målet. Med hjälp av Kylian Mbappe.22:25

• 65′

Ögonblicksbild blockerad. Högerskott av Bradley Barkula, Paris Saint-Germain-spelare, från målvaktens vänstra sida. Med hjälp av Fabian Ruiz.22:24

• 64′

Ett misslyckat försök. Newcastle-spelaren Miguel Almirons vänsterskott utanför straffområdet gick förbi vänster stolpe. Assisterad av Louis Maile.22:24

• 62′

Första bytet för Paris Saint-Germain. Bradley Barkola ersätter Randall Kolo Mwani.22:21

• 62′

Första bytet för Paris Saint-Germain. Vitinha ersätter Manuel Ugarte.22:21

• 61′

Milan Skriniar (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.22:21

• 61′

Vallo de Fabien Char (Newcastle).22:21

• 61′

Hörna, Newcastle. Hörna tagen av Danilo Pereira (Paris Saint-Germain)22:20

• 61′

Ögonblicksbild blockerad. Kieran Trippier – Newcastle – skjuter med högerfoten utanför straffområdet.22:20

• 60′

Milan Skriniar (Paris Saint-Germain) fick en varning för ett regelbrott.22:19

• 60′

-Ful på Milan Skriniar (Paris Saint-Germain).22:19

• 60′

Anthony Gordon (Newcastle) vinner en frispark på offensiv planhalva.22:19

• 58′

– Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) får en varning.22:17

• 58′

Valo de Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain).22:17

• 58′

Tino Livramento (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.22:17

• 56′

Ett misslyckat försök. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) sköt med höger fot från mitten av straffområdet och korsade vänstersidan.22:16

• 56′

Ögonblicksbilden har sparats. Ett skott från Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) med högerfoten från mitten av straffområdet blockerades av målvakten. Assist av Randall Kolo Mwani.22:16

• 54′

Gult kort till Lee Kang-in (Paris Saint-Germain) efter att ha fått ett regelbrott.22:14

• 54′
    Se även  Från fälten - sabri examensresultat! Gabbiadini, Cole, Pogba, Vlahovic, Arnautovic, Umtiti... - SOS Fanta

– Fel på Lee Kang-in (Paris Saint-Germain).22:13

• 54′

Bruno Guimaraes (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.22:13

• 48′

– Fel på Lee Kang-in (Paris Saint-Germain).22:07

• 48′

Miguel Almiron (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.22:07

• 47′

Domare: Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain).22:07

• 47′

Anthony Gordon (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.22:07

• 47′

Hörnspark för Paris Saint-Germain. Hörnspark av Jamaal Lascelles (Newcastle)22:06

• Början av andra halvlek: Paris Saint-Germain 0, Newcastle 1.22:05

• 45’+4′

Slutet av första halvlek, Paris Saint-Germain 0, Newcastle 1.21:49

• 45’+4′

Ett misslyckat försök. Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) skjuter väldigt högt med högerfoten utanför straffområdet. Med hjälp av Fabian Ruiz.21:49

• 45’+3′

Ögonblicksbild blockerad. Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) skjuter med vänsterfoten från mitten av straffområdet. Med hjälp av Kylian Mbappe.21:48

• 45’+1′

Fabian Ruiz (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.21:46

• 45’+1′

Jamaal Lascelles fall (Newcastle).21:46

• 45’+1′

Hörna, Newcastle. Hörnspark tagen av Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain).21:46

• 45′

Vallo de Randall – Paris Saint-Germain.21:45

• 45′

Joelinton (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:45

• 44′

Ögonblicksbilden har sparats. Ett vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Fabian Ruiz utanför straffområdet blockerades av målvakten. En assist från Lucas Hernandez med en nick.21:44

• 44′

Hörnspark för Paris Saint-Germain. Hörnspark av Bruno Guimarães (Newcastle)21:44

• 44′

Ögonblicksbild blockerad. Manuel Ugarte – Paris Saint-Germain – skjuter med högerfoten utanför straffområdet. Med hjälp av Fabian Ruiz.21:44

• 41′

Offside. Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain) försöker passera ett genomspel, men Randall Kolo Mwani offsides.21:41

• 36′

Tag: Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) får en varning för ett regelbrott21:36

• 36′

– Fel på Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain).21:36

• 36′

Miguel Almiron (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:36

• 35′

Ögonblicksbild blockerad. Vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Fabian Ruiz från mitten av straffområdet. Med hjälp av Kylian Mbappé.21:35

• 32′

Ögonblicksbilden har sparats. Ett vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Ousmane Dembélé blockerades av målvakten i det nedre vänstra hörnet. Med hjälp av Randall Kolo Mwani.21:32

• 30′

– Fel av Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain).21:30

• 30′

Miguel Almiron (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:30

• 30′

Ögonblicksbild blockerad. Vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Lee Kang-in från målvaktens vänstra sida, assisterad av Randall Kolo Mwani.21:30

• 29′

Vallo de Randall – Paris Saint-Germain.21:29

• 29′

Kieran Trippier (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:29

• 28′

Ett misslyckat försök. Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) sköt med högerfoten utanför straffområdet mycket högt.21:28

Se även  Marcenaro, vilken röra på målet som skrotades i Melek
  • 24′

Mål! Paris Saint-Germain 0, Newcastle 1. Alexander Isak (Newcastle) skjuter med vänsterfoten från mycket nära håll i det övre vänstra hörnet.21:25

• 24′

Ögonblicksbilden har sparats. Miguel Almiron (Newcastle) skott med vänster fot från utanför straffområdet blockerades av målvakten i det nedre vänstra hörnet. Med hjälp av Tino Livramento.21:25

• 23′

Ett misslyckat försök. Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain) skjuter med sin högra fot från höger sida av straffområdet, högt och brett till höger. Inlägg från Lee Kang-in efter frispark.21:23

• 22′

Joelinton (Newcastle) fick en varning för ett regelbrott.21:22

• 22′

Lucas Hernandez (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på vänsterkanten.21:22

• 22′

Valo i Joelinton (Newcastle).21:22

• 20′

Valo de Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).21:20

• 20′

Miguel Almiron (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:20

• 14′

Randall Kolo Mwani (Paris Saint-Germain) vinner en frispark på egen planhalva.21:14

• 14′

Valo i Joelinton (Newcastle).21:14

• 13′

Valo de Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).21:13

• 13′

Kieran Trippier (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:13

• 12′

Ett misslyckat försök. Newcastlespelaren Alexander Isaks högerskott från mitten av straffområdet är väldigt högt. Med hjälp av Miguel Almiron.21:12

• 12′

Ögonblicksbild blockerad. Manuel Ugarte – Paris Saint-Germain – skjuter med högerfoten utanför straffområdet.21:12

• 11′

• 11′

Ögonblicksbild blockerad. Vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Fabian Ruiz från mitten av straffområdet. Med hjälp av Randall Kolo Mwani.21:11

• 9′

– Fel på Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain).21:10

• 9′

Bruno Guimaraes (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:10

• 9′

Ögonblicksbilden har sparats. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) som sköt med högerfoten från mitten av straffområdet blockerades av målvakten. Med hjälp av Ashraf Hakimi.21:09

• 8′

Valo de Ousmane Dembélé (Paris Saint-Germain).21:08

• 8′

Anthony Gordon (Newcastle) vinner en frispark på egen planhalva.21:08

• 4′

Ett misslyckat försök. Ett vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Fabian Ruiz från mitten av straffområdet är väldigt högt.21:04

• 4′

Ett misslyckat försök. Ett vänsterskott av Paris Saint-Germain-spelaren Lee Kang-in passerade nära högra stolpen i straffområdet, men passerade nära högra stolpen. Korspassning från Ousmane Dembélé.21:04