Kane och Hojbjerg räddade Tottenham

Arsenal ligger kvar i toppen av tabellen tack vare en 3-1-vinst mot West Ham, Contes återhämtning från 0-2 till 2-2, klara segrar för Brighton och Bianconeri, och de tre röda i Aston Villa.

Arsenal På flykt i toppen av rankingen ännu Annandag Premier League. mig Arsenal Översteg 3-1 West Ham Och de går till +7 på Newcastlesegrande 3-0 a lester. jag sporrar Går tillbaka från 0-2 till 2-2 kolumn Brentford. klar seger för Brighton i de Zerby som vinner med 3-1 Southampton. yttre strejker av Fulham 3-0 in Crystal Palace Född i Wolverhampton 2-1 i Everton. framgång borta också Liverpool 3-1 kon Aston Villa.

Arsenal-West Ham 3-1
Arsenal fortsätter att toppa Premier League-tabellen, Arsenal +7 på Newcastle tack vare framgången med en comeback i Londonderbyt med West Ham. Manchester City, med åtta poäng över, går i aktion på onsdag i Leeds. Det var Hammers som tog ledningen i den 27:e minuten genom Bowen, efter att Sakas mål inledningsvis blivit underkänd. Men i andra halvlek blev Artetas lag galet och gjorde tre mål på sexton minuter med Saka (53), Martinelli (58) och Nketia (69). En massiv trio knäckte West Hams ben, för sin fjärde raka knockout och bara en poäng över nedflyttningsstrecket.

Brentford – Tottenham 2-2
Efter det långa uppehållet för Qatar 2022 är Premier League tillbaka, och det gör det omedelbart med en fantastisk match: oavgjort 2-2 mellan Brentford och Tottenham. Värdarna tog ledningen i den 15:e minuten: Yanelt var på rätt plats vid rätt tidpunkt och knäböjde efter Jensens skott avleddes först av Lenglet, sedan av Forster. I den 43:e minuten verkar 2-0-målet ha kommit: Tony flyger mot mål och dubblar sin ledning, men startar från offsideposition. Värdarnas andra mål sköts dock bara upp: i den 54:e minuten återhämtade Toni faktiskt ett mål som hade blivit underkänd med en klo från ett par steg från Norgaards sida efter en hörna av Lembeumo. Men i den 65:e minuten avbröt Kane det genom att nicka in Lenglets kryss. Kvitteringsmålet kom sex minuter senare med Hojbjergs högerfot i området, vilket gjorde 2-2 med assist från Kulusevski. I den 84:e minuten slog Kane också en nick mot ribban, och var nära att göra målet som skulle ha fullbordat comebacken, medan Rea räddade på tilläggstid från Sons vänsterfot. Och så slutar det 2-2: ytterligare en comeback, om än delvis den här gången, för Tottenham, som steg till 30, +10 över Brentford som stängde av ytterligare en toppspelare efter framgångar före VM mot Manchester City under ledning av Guardiola.

Se även  Sexuella uttalanden från kommentatorer, mazzocchi och Leonardosi. "Kvinnors anteckningar? Ja Nej Doe." Ray stoppar dem: Barrs omotiverade skämt

Crystal Palace – Fulham 0-3
En dyrbar seger efter två förluster mot Fulham, som närmar sig den europeiska regionen och skiljer Crystal Palace i tabellen. Gästerna utnyttjar det dubbla numerära överläget: efter Reids övertag i den 31:a minuten kommer faktiskt ett direkt rött ljus för Mitchell i den 34. I början av andra halvlek regnade hemmalaget ner, nio på grund av Tomkins dubbla gula kort. Sedan nådekuppen, med mål från Reem och Mitrovic mellan 71:a och 82:a minuterna.

Everton Wolverhampton 1-2
En högljudd framgång i de sista sekunderna för Wolverhampton, som lämnade sista plats i tabellen, Everton är fortfarande i kris efter sitt tredje raka nederlag, vilket kan kosta Lampard bänken. Fram och tillbaka i första halvlek utnyttjade Everton Mina i den sjunde minuten, och Bodens svarade i den 22:a minuten, Ait Nouris segermål på stopptid. Lopeteguis äventyr börjar på Wolves bänk på bästa möjliga sätt.

Leicester Newcastle 0-3
Newcastles gyllene ögonblick fortsätter med sin sjunde raka vinst och andra plats i tabellen. Leicester ligger under efter två segrar och måste fortsätta att titta på deras backar. Matchen avslutades efter bara 32 minuter: i den tredje minuten tog Wood ledningen från straffpunkten, fyra minuter hade gått och Almiron fördubblade ledningen, Guilitons sista hattrick strax efter halvtimmen.

Southampton – Brighton 1-3
Brighton löser sig efter att ha blivit utslagen ur UEFA-cupen och närmar sig den europeiska regionen tack vare en torr seger över Southampton i kris, den sista och fjärde nederlaget i rad. Roberto De Zerbis lag öppnade bollen i den 14:e minuten med ex-spelaren Lallana, och fördubblade sedan sin ledning i den 34:e minuten tack vare ett självmål från Peraud. I början av andra halvlek, i det bästa ögonblicket för värdarna, bröt Marchs lysande mål vid korsningen båda benen på Southampton. Ward-Prowse i den 71:a minuten försöker spela laddningen, men målet som stänger underläge är för sent.

Se även  Vuelta di Spagna - Jumbo-Visma Show: Kuss vinner, Roglic och Vingegaard slog Evenepoel! Martinez nya Roja-tröja

ASTON VILLA-LIVERPOOL 1-3
Liverpool reser sig efter att ha blivit utslagna ur Ligacupen i händerna på Manchester City och slår Aston Villa, för att vinna sin tredje raka ligaseger och sjätte plats. Emerys lag kraschar efter två segrar. Första halvlek i stil med de röda, med Salah avancerat efter bara fem minuter, i den 20:e minuten avbröt Var Matips dubbel för offside, inte illa eftersom Van Dijk tog hand om det i den 37:e minuten och skrev på ställningen 2-0 , vilket verkade avsluta matchen. . Det verkar, eftersom Aston Villa kommer ut ur omklädningsrummet fräschare än någonsin och kommer till kort efter några sekunder med Mings: Farr underkänner, men Watkins mål i den 59:e minuten var ordinarie istället och matchen återupptogs. Ägarna som startade överfallet, men i den 82:a minuten var det den mycket unge Bagcetic (född 2004) så fort han gick in släppte han trion som stänger kontona.