Juventus – Turin, vilken kamp mellan Radonjic och Juric efter bytet!

Turin – Och för att säga att för Tohru har hon positionerat sig på bästa möjliga sätt. Karamoh är den som öppnar derbyt, medan Sanabria tar tillbaka det efter Cuadrado oavgjort. Men om Karmoh (kungen) anammar de begrepp som Juric uttryckte på presskonferensen på kvällen (”Det finns kärlek till den här klubben och den här tröjan”, enligt honom), är det upp till honom. Radonzhik Bär helt motsatta kläder. Och mellan de två, den serbiske tränaren och anfallaren, uttrycks i slutet av matchen något väldigt nära sporthat, i de glödande blickar de ger varandra. I den 14:e minuten satte tränaren sin lit till den värsta granaten 2023, det är helt klart. Målet 3-2 för en jublande Bremer sattes upp av ett inlägg från Keiza som hade möjlighet att sparka utan hinder med tanke på frånvaron av någon form av press från Radonjic. Så han går in i den 14:e minuten och lämnar i den 30:e minuten av andra halvlek. «Klara – förklarar teknikern – Jag kunde inte göra honom till en spelare. Och om han beter sig på det här sättet betyder det att han inte respekteras.”

För att Radonjic släppte lös vrede över Juric

Yoricks hård konkurrens ilska kan förstås, eftersom han har haft saker på gång för honom tidigare. Inte ens två minuter har gått sedan matchstart: Miranchuk från hörnet skär en bana med bollen som, mitt i luften, berör Bongiorno den till Karamoh, snabbt vändande från några steg bakom Chesny. Toro tog ledningen med det tredje målet som gjordes av den fransk-ivorianska spelaren förra månaden. Den som öppnade sin rad den 1 februari i Florens: det är kvartsfinal i den italienska cupen, och hans mål ökar ångern över uteslutningen som kom efter att granater invaderade fransmännen i ligan för några dagar sedan. Räddningen för Jurics lag kommer från testet mot Udinese: det är den 5 februari, och matchen avgörs fortfarande av målet som anfallaren från Parma gjorde för en miljon. Och vi kommer till gårdagen, till klon som startade den första halvan av fyrverkeriet. I den 16:e minuten skrev Cuadrado på kvitteringsmålet med Juventus, medan Sanabria gav Turin en ny impuls i den 43:e minuten. Med hjälp av Ilic bär katternas touch för snabba avrättningar Paraguays signatur. Närmare och närmare ”galenskapen”, som teknikern uttrycker det. ”Jag hoppas att Tony blir arg och blir tvåsiffrig”, sa kroaten. Det mot Juventus är det sjätte ligamålet (Bianconeris tredje sedan han var i Toro): med 14 matcher kvar att spela behöver han ”bara” fyra mål för att nå tio. Endast vid ett tillfälle har han lyckats i Gijón 2015-16: 11 mål på 29 matcher, i La Liga. Det är mycket olyckligt för Toro att anfallarnas vitalitet inte räcker till för att stänga pausen framför: på stopptid i första halvlek jonglerade Milinkovic-Savic och Djedji (den första kom inte ut, den andra på tryck från Rabiot går av för en hörna) och ger Juventus en chans. Utnyttjad: Han slår Di Maria, som lägger bollen på Danilos huvud och brasilianaren omvandlar den till 2-2.
I den 15:e minuten av starten av andra halvlek drog Jurics drag derbyt negativt, för granaten: Kramoh är ute – närmare än någonsin att tjäna en tvåårig återbetalning (nytt kontrakt löper ut till 2025 för att fastställas – inom Radonjic. På planen var det dags att skicka igenom Keiza och Juric till en frenesi. Serben kommer in i den 14:e minuten och Seck kommer ut redan den 30:e. Sedan kommer svartvit poker med Rabiot, men Toro är redan över vid det här laget.

Se även  "Juventus, Real och Barcelona straffar är möjliga. Agnelli? Jag vill inte prata om honom."