”Jag vet inte hur jag ska leva utan dig”

Han dog Leonardo De Niro Rodriguezskådespelarens 19-åriga brorson Robert De Niro. ”Min söta ängel. Jag har älskat dig bortom ord från det ögonblick jag kände dig i min mage. Du har varit min glädje och mitt hjärta.” Detta är orden från mamma sänkor, flicka Antogs av Robert De Niro 1976 under sitt äktenskap Deahne Abbott. Dödsorsaken för 19-åringen avslöjades inte. Men låt oss se i detalj vad mamma skrev.

Robert De Niro, Actor’s Home Robbery, Woman Walks In, Trying to Steal Christmas Presents: Her Reaction

”Det var Guds hand.” Robert De Niro förtrollar: Sorrentino är för Napoli som Woody Allen är för New York

Social hängivenhet till Drina De Niro

Hjärtskärande ord som uttrycker smärtan hos en mamma som inte längre kan krama sitt barn. ”Jag har alltid varit ren och sann”, skrev Drena och åtföljde ett foto av hans son som publicerades på Instagram. Jag skulle vilja vara med dig nu. Jag önskar att jag var med dig . Jag vet inte hur jag ska leva utan dig, men jag ska försöka fortsätta och sprida kärleken och ljuset du gav mig av att vara din mamma. Du var så älskad och älskad och önskade att bara kärlek skulle rädda dig. vila i frid”.

Vem är Leonardo De Niro Rodriguez?

Leonardo var en blivande skådespelare och med det mamma Han medverkade i filmen A Star Is Born som son till George Noodles Stone, och deltog sedan även i filmen The Collection 2005 och i Cabaret Maxime 2018.

Läs hela artikeln
Det är Leggo.it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *