”Jag är glad att det händer mot Rossoneri”

jag Milano Han kommer att återvända till ligan onsdagen den 4 januari 2023 vs Salernitana borta från hemmet. Även om marknaden fortfarande är stängd har Campania-teamet redan satt ihop det första skottet av vintersessionen: Guillermo Ochoaden historiska målvakten för Mexiko.

Ochoa är exalterad över Milan: ”Jag kommer att ha mer motivation”

Gårdagens nyvärvning SalernitanaOch den Guillermo OchoaHan uttryckte följande ord på presskonferensen i sin debut vs Milano till Stefano Pioli:

Milano? Det borde vara extra motivation, och jag är glad över att få göra min debut mot en motståndare på internationell nivå som Milan. Vi vill verkligen börja året bra, men på hemmaplan kan vi vara väldigt nöjda. Jag spelar i världens bästa liga, och jag är väldigt glad över att ha på mig granattröjan”.

Milan Ochoa Salernitana

Ochoa, debut mot Milan: Karriären för den mexikanska målvakten

Guillermo Ochoa Han är en mexikansk målvakt som föddes 1985 och flyttade till Spanien Salernitana D CF Amerika, det mexikanska landslaget. I sin karriär har han spelat med olika europeiska lag som t.exAjacciojag Malagajag Granada ser man på Standard solstol.

Giacomo Pio Impastato

du är här:
ett hus » Nyheter » Nykomlingen i den italienska ligan skickar ett meddelande till Milan: ”Jag är glad att det händer mot Rossoneri.”

Se även  Mästaren: Liverpool - Real 0-0 - Livesändning och bilder - Fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.