”Interfans är de vackraste fansen i världen! De får mig att känna mig som hemma”

Wesley Schneideren stapelvara i Inter-trilogin, valdes officiellt in i Nerazzurri Hall of Fame denna kväll.

För tillfället var den före detta holländska fotbollsspelaren på plats på San Siro med Inter Salernitana, och i förmatchen pratade han med mikrofoner Sky Sports.

Wesley Schneider Inter

Detta är hans ord:

”Jag kom tillbaka efter 8 år och såg några förändringar på planen också. Jag är väldigt glad att jag hittade människor jag inte sett på ett tag och jag är ännu gladare över priset jag kommer att få. För att vinna behöver man ett lag och vi är inte individer utan en riktig grupp. Mo ringde mig tusen gånger för att han ville ha ett nummer 10 och jag kände mig direkt säker. Till skillnad från andra jag har spelat med var det här ett riktigt lag”.

På internet idag:

”Calhanoglu gör många bra saker, han spelar bra och får laget att spela bra. Vi ser att alla jobbar för de andra, De vann Scudetto förra året och de kan göra det nu. Plus att de gör det bra i Champions League. Dumfries kämpade först, nu anpassar han sig och han gör ett fantastiskt jobb, någon som han missade något.”

Schneider tillgivenhet för fansen:

”Nu har jag ett lågnivålag i Nederländerna, och jag är chef där som Moratti. Jag jobbar med fotboll och reser mycket. Inter-fansen är de vackraste fansen i världen och de får mig att känna mig som hemma.”

Se även  Tammerfors och den galnaste kvällen i friidrottens historia i Italien: ett hopp på 2,37 meter, en kram från Mattarella, en kyss från hans fru, en dedikation från en sjukgymnast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *