onsdag, juli 24, 2024

Mirjana Trevisan, bomb på Jessica och Lulu? / ”Om de sänder något…

Datum:

Mirjana Trevisan anklagelse lulu e Jessica Selassie. Jevinerna lyssnade till prinsessornas allvarliga ord. Men Mirjana talar inte själv och vill helst inte säga vad de två systrarna ska säga. pratar med David Silvestrierkänner ex-flickvännen till Non è la Rai: ”De släppte det, okej. Men jag är ensam och sedan hörde jag. Jag hoppas att jag har fel.” Vi vet dock inte vad det syftar på. Det är dock möjligt att de två systrarna skulle ha gått ihop i finalen. David Silvestri vill veta mer: ”Försök åtminstone förklara situationen.” Då svarar Mirjana: ”Jag kan inte för du tror att jag hade fel, det är farligt”. Kort sagt, Fibona kastar stenen men gömmer sin hand.

Då svarar David nyfiket: ”De var i rummet, eller hur?” Trevisan vill dock inte falla i sin väns fälla och föredrar att gömma sig bakom absolut tystnad: ”Jag gillar det inte för jag vill vara lojal.” David och Manila Men de påpekar att de inte är rättvisa: ”Du behöver inte säga det”säger skådespelaren. Mirjana motiverar sig med att förklara att det bara var en spree: ”Det är inte så att jag inte vill säga det. Jag bara höll det på dig. Jag vill hoppas att jag inte hörde det rätt.” När det gäller allvaret i det hon skulle höra svarade Mirjana: ”Idén jag hade om dem faller bort.” Kritiken mot Mirjana Trevisan spreds på sociala medier. Många anklagade henne för att ha hittat på något falskt för att misskreditera de två systrarna: ”Men de sa ingenting, Jess och Lulu! Nog, det är förståeligt att de gör sitt bästa för att ställa systrarna i ett dåligt ljus och mot varandra! Vad gjordes inte för att få en plats i finalen? Men också Mirjana som fortsätter att hålla det där talet men sedan inte. Du vill förklara vad du hörde! Det är en beslöjad strategi.” I själva verket kan det vara Mirjanas strategi att få Jessica och Lulu att se dåliga ut.

Se även  Dagens lottodragning och SuperEnalotto-nummer för tisdag 29 november 20...

Mirjana Trevisan har ett sammanbrott hemma hos Big Brother Vibe men Manila…

Mirjana Trevisan Under de senaste timmarna har Big Brother Phips hus kollapsat. Kvinnan kände sig påverkad av anklagelserna Sophie Codegoni Som kände sig marginaliserad vid tidpunkten för nomineringarna. Mirjana Trevisan vaknade med tårar i ögonen och bad om hennes tröst Manila: ”Sluta känna dig så skyldig över andra människors förväntningar. Lite lätthet, låt oss gå längre… Vill du spendera de närmaste dagarna med att gråta?” ”Den som förväntar sig något av mig, jag är alltid i spring. Jag mår dåligt, de skriker åt mig från sida till sida. Ingen räddar oss och dig, det är inte så att de gör tvärtom ”, Mirjana förklarade. Men Manila förklarade för henne att anklagelserna mot henne skulle vara hycklande: ”Han räddade oss och den enda som alltid räddade mig var Delia…Igår sa vi båda väldigt pinsamma saker, Lulu men också Jessica. Man gör inte de här sakerna på det sättet. Jag känner mig hemma på måndag, men jag Jag är glad med stor värdighet och stolthet.”

Trevisan avslutade: ”Jag gillar inte hur Lulu beter sig med sin syster… Jag mötte allt här med glädje, för du kom för att prata om pengar så nej. Här är hon helt fixad i finalen. Jag grät för att jag hade tre barn framför mig älskar jag dem så mycket, men jag kan inte behaga de tre. För mig är Sophie viktig, jag försummade det eftersom jag såg Lulu svagare. Jag var väldigt upprörd.”

© Reproduktion reserverad

Se även  Gala, framstående gäster, kungligheter och kuriosa - Corriere.it

Populär

Mer som detta
Related