lördag, juli 13, 2024

Inter och Martinez officiellt: ”Passion och stolthet, jag är en modig målvakt”

Datum:

Spelaren kommer från Genua för 15 miljoner. Han är väldigt exalterad: ”Låt oss behålla fjolårets nivå och vinna Scudetton.”

Sammanträffandet av de två processerna är inte en slump. Josep Martinez har blivit tillkännagiven som Inters nya spelare. Under tiden har Filip Stankovics utlåning till Venedig stängts 2 bonusar. ”Jag är väldigt exalterad, det är en ära att vara här på en sådan här klubb. Jag kan inte vänta med att komma igång”, var hans första ord i intervjun som hölls på högkvarteret. ”Jag är övertygad om att jag är redo att göra ett stort kvalitetssprång. Nu är jag i den bästa klubben i Italien och min mentalitet är att ge mitt bästa och försöka göra Inters historia ännu bättre. Jag mår väldigt bra i Italien , Jag tror att det är det land som mest liknar Spanien, och jag vet vad jag är i det, det är en mycket konkurrenskraftig turnering: för att komma tillbaka för att vinna den italienska ligatiteln, vilket är det första målet, måste vi behålla den nivå vi visade förra året.

Ursprung

Målvakten mindes sedan några ögonblick från det förflutna och beskrev sin fotbollsträning. ”Jag började spela när jag var fem år gammal med min far som var målvakt, även om han inte var en professionell idrottsman började jag i mitt stadslag och sedan runt 16 flyttade jag till Barcelona så det var en tur att ha möjlighet att utvecklas.” I de bästa målvaktsskolorna: Jag var i Spanien, i Tyskland och nu i Italien, och jag tror att det här hjälpte mig mycket att utvecklas i den roll de spelar möjligt sätt jag bar tröjorna från Barcelona, ​​​​Las Palmas, Leipzig och Genua: Jag hade äran att spela i lag ”Det tillät mig alltid att vara huvudpersonen, eftersom bollen formade min karaktär och jag definierar mig själv som en orädd. målvakt.”

Se även  Italien och Tyskland gör 1-1 för Pellegrini och Kimmich | direkt

formalitet

Den tidigare Rossoblu genomgick medicinska undersökningar den 4 juli, som vanligt uppdelat mellan Humanitas Clinic of Rozzano och CONI Sports Medicine Institute. Under de senaste timmarna tillkännagav fotbollsförbundet depositionen av spelarens kontrakt och godkände i praktiken hans överföring. Nu finns det även officiella kontakter och Josep Martinez kan övervägas i allt väsentligt till Simone Inzaghis förfogande.

Emet
Emet
. "Tv-expert. Typisk twitterfanatiker. Introvert. Zombieguru. Total upptäcktsresande. Upprörande ödmjuk läsare. Analytiker."

Populär

Mer som detta
Related

En ny strategi mot superbugs

Kära...

Här är de fantastiska nyheterna som får bilister att drömma

Goda nyheter för bilister som använder Android Auto: här...