Giorgia Soleri talar om förhållandet med Damiano: ”Jag skulle vara en hycklare om…

Giorgia Soleri återvänder för att prata om sin kärlekshistoria med Maniskin-sångaren Damiano Davide, vad hon lärde sig och vad hon lämnade efter sig.

För tre dagar sedan, den tidigare partnern till Georgia SoleriManiskinledare, Damiano DavidHan fångades igen i sällskap med en annan flicka. Däremot var det modellen och kompisen som öppnade dansen Martina Taglientikänd genom gitarristen Victoria de Angelis Vilket bröt all tvekan och förde Giorgia och Damiano ut i det fria. För det fanns ingen svek: De två bröt upp för några dagar sedan. Även om de var förberedda pressmeddelande Shared Publishing, scoopet på pojken som filmade Damiano och sedan lade upp videon på nätet, blåste bort allt. Förutom irritationen hos dem båda – tänker Damiano allvarligt Rapportera det Eftersom han vet vem han är – mer detaljer om förhållandet har dykt upp. Faktum är att Soleri medgav att det fanns en överenskommelse med Damiano om att leva förhållandet på rätt sätt Icke-monogamÖversatt: Öppen för andra partners.

Jag betraktar inte exklusivitet som ett värde (tvärtom, inklusivitet är ett värde), och här är varför Förhållandet mellan Damiano och jag var, genom ömsesidig överenskommelse och på ett helt samförståndsfullt sätt, icke-monogam. Jag inser att detta kan vara komplicerat för vissa att förstå, men det faktum att det finns någon form av interaktion med andra människor är inte problemets kärna.

Så det borde inte vara en överraskning att se Damiano i intima situationer med en annan kvinna, och nu kan vi inte bli överraskade av rykten om att den före detta porrstjärnan flirtar. Jesse Andrew Eller skådespelerska och sångerska Duva Cameron. Och även för att sångerskan i gruppen bara är 24 år gammal och de senaste 6 har varit vid Giorgias sida i alla hennes strider.

Se även  Illusionsmuseet i Rom | Öppning

Giorgia Soleri bekräftar: ”Jag kan stolt säga att jag inte ångrar någonting”

Igår, under en Q&A på InstagramGiorgia svarade på några frågor om relationer och kärlek. Varje hänvisning till hans nyss avslutade berättelse kan inte vara oavsiktlig. På frågan om han någonsin ångerfull Om något han gjorde av kärlek svarade han:

Jag var rädd att jag skulle bli en av dem som…När en viktig relation tar slut, De förnekar de goda minnen som byggts ihop och valen (Även de felaktiga) är gjorda med kärlek. Jag skulle vara en hycklare om jag sa nej Jag kände mig arg, sårad och förvirrad. Men jag kan stolt säga att jag inte ångrade någonting när det var denna underbara känsla som rörde mig. Om jag gjorde det var det vettigt på den tiden.

En annan fråga handlade om öppet förhållandeHuruvida framtida relationer också kommer att vara öppna beror på personen han kommer att vara vid hans sida. Georgien är skeptisk till detta.

Det är en fråga jag inte kan svara på med säkerhet. Jag tror dock att när man ifrågasätter monogami som institution och social dynamik är det svårt att gå tillbaka. Jag rekommenderar att jag läser böcker om detta ämne, eftersom jag inte hanterar det tillräckligt bra för att prata om det på ett populärt sätt. Jag kan bara dela med mig av min erfarenhet.

Slutligen svarade han dem som frågade honom om han skulle återvända till Milano efter att ha flyttat till huvudstaden. Uppenbarligen hade den eviga staden erövrat Soleris hjärta.

Jag flyttade för kärleken, och jag stannade för att jag hittade min utvalda familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *