Gf Vip, Alex Bailey håller sig inte tillbaka på Orita Berti: ”Definitivt inte f…

Alex Bailey gav nyligen en intervju där han kommenterade Orita Bertis roll som krönikör på Gf Vip 7.


Alex Belli var en av hjältarna i den senaste versionen av Gf Vip. med Soleil stigerHan tillbringade mer än sex månader med deras konstnärliga vänskap och med sin fru Delia Duran Med ”kärlekstriangeln”. Efter slutet av dokusåpan Canale Cinque har skådespelaren Centovetrine återvänt till sitt liv med den venezuelanska modellen och som han visar på sociala medier är han alltid full av idéer, nyheter och riktigt intressanta projekt.

Han gav nyligen en intervju till Superguida TV, där han berättade om sin upplevelse inomhus, Från hans privata förhållande med Sully Sorge Och hur är relationerna mellan dem idag. Och inte bara. Han berättade också om ett av sina senaste projekt, som är hans musikaliska stycke fri kärlekSom inspirerades av vad han levde under månaderna av reality-tv. Till slut nickade han åt någon Den påstådda och hypotetiska återkomsten till hemmet De flesta av dem spionerar i Italien, säger också Om Orita Bertis roll som ny krönikör Från Gf Vip.

Gf Vip och Alex Belli utan filter på Orietta Berti

Under intervjun med Superguida TV erkände Alex Belli att han också kunde återvända till Casa del Gf Vip, dock inte för en 100% full väckelse utan för en razzia:

Jag kan komma tillbaka när jag vill. Om det är en sak som skiljer mig åt så är det det faktum att jag i mitt liv aldrig har förnekat något av det jag har gjort. Jag är helt bortgift från alla projekt och jag är glad över att kunna komma tillbaka även bara för en cameo. Men jag kommer aldrig att göra det jag gjorde igen. Till exempel iBerömda ö Jag deltog en gång och det räcker för mig och jag stannade. Jag är en som blir uttråkad av att göra samma saker. Jag har fått att produceraBerömda ö Idé om razzian. Men sedan gjordes inget annat. Jag märkte att i den spanska versionen av dokusåpan var det en karaktär vid namn Captain Morgan som skapade dynamiken. Invasionerna är mycket intressanta.

Medan Om Orita Berti I rollen som kommentator förklarade han:

Det är ett perfekt val. Orita är människors och kvinnors röst. Hon har galen karisma och jag är övertygad om att det skulle vara ett fantastiskt fynd. Visst, Orita kommer inte göra det skarpaste skämtet men enligt mig är det rätt kaliber. I en dokusåpa borde det finnas en mer passionerad och svidande kommentator men på andra sidan borde det också finnas någon som komplimangerar dig eller skämtar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.