Frankrike, om jag sprang för hårt med Zidane: ”Det är tränaren? Om han hade ringt mig hade jag inte svarat.”

Noel Lou Greetordförande för det franska fotbollsförbundet, intervju med RMC Sport Där han pratade om möjligheten till detta Zinedine Zidane Han skulle kunna bli tränare för Les Bleus: ”Jag har aldrig träffat honom, och vi har aldrig tänkt på att göra slut med Didier (Deschamps, red.). Detta är inte sanningen. Vissa människor behöver förändra saker eller uppfinna saker eftersom de vet inte vad jag ska skriva och säger hellre dåliga saker än saker De goda. Ärligt talat blir jag aldrig förvånad över de som är förutfattade eller har långsökta idéer. Om han ringer mig? Naturligtvis inte, jag kommer inte ens svara på hans telefon.. Att be honom leta efter en annan klubb? Ge honom ett specialerbjudande tills han hittar en klubb eller ett landslag. ”Jag vet mycket väl att Zidane alltid var på alerten, vi behöver inte berätta för en Han hade många supportrar, av vilka några väntade på att Deschamps skulle få sparken i loppet, men vem kan skylla på något i Deschamps?”

På frågan om Zidane kunde bli Brasiliens tränare svarade han: ”Jag bryr mig inte, han kan gå vart han vill! Han kan gå vart han vill, till en klubb, till en klubb… Jag tror nästan.”

Se även  Juve på flera spår. Pogba i Lyon och Paredes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.