Förutsägelse, möjliga laguppställningar och hur man ser dem på TV och live

de Andra divisionsligan Säsongen 2023/2024 fortsätter på den fjärde dagen av turneringen, som som alltid lovar att vara full av balans och säkerligen osäker. Speciellt matchen, som är planerad till lördagen den 2 september med start 18:30, kommer att äga rum Parma Av Fabio Pecchia och Regiana Av Alessandro Nesta. Så låt oss ta en titt på följande förutsägelse till Parma Reggiana.

Parma Reggiana

jag Parma till Fabio Pecchia Laget fick en bra start i den här turneringen och behöll hela poäng tack vare tre på varandra följande segrar mot Feralpisalo, Cittadella och Pisa. 2-1-segern på Arena Garibaldi, som vanns på tisdagskvällen, kom i den 94:e minuten med det första målet i en Ducale-tröja av Kulak, som köpte den i somras från Glasgow Rangers. Tidigare hade Boni gjort öppningsmålet i den 14:e minuten och släppt in Tuscans tillfälliga kvittering i den 84:e minuten från en straffspark från Vallotti. Det är värt att notera att de två utvisningarna som domaren Volpe ålade var Liverbe i den 28:e minuten och Koulibaly i den 56:e minuten.

från hennes sida, Regiana Han kommer in i den här matchen med bara en poäng i tabellen, den poäng han fick förra helgen på Como Stadium. Men i mitten av veckan ändrades träningen Alessandro Nesta De förlorade med 3-1 mot Palermo på Mapei Stadium, och var nere på tio man från den 42:a minuten på grund av Markandalis utvisning. Trots detta var Laninis provisoriska 1-1-mål i den 65:e minuten vilseledande (0-1 gjorde Lucioni i den 8:e minuten), men i finalen satte sicilianerna händerna i tvisten med mål från Segre (71:a minuten) och Soleri. (95′).

Se även  Han skulle satsa på illegala sajter. Han riskerar upp till 3 års diskvalifikation

Hur man ser matchen på TV och livesändning

Matchen mellan Parma och Reggiana, som är planerad till avspark klockan 18.30 lördagen den 2 september 2023, kommer att visas live på TV på Sky Sports pay-per-view onlineplattform och streamingplattform DAZN.

Möjlig Parma-Reggiana-uppställning

Parma (4-2-3-1): Chichizola. Del Prato, Osorio, Balogh, Ansaldi; Estevez, Hernani. Mann, Sohm, Benediczak; Colac. tränare: Fabio Pecchia.

Reggiana (4-3-1-2): tejp; Fiamuzzi, Samperesi, Romagna, Pieragnolo; Portanova, Cigarini, vit; Nardi; Jamanka, Lanini. tränare: Alessandro Nesta.

Prognoser

På tal om matchförväntningar så vill Parma nå fyra raka segrar mot ett Reggiana-lag som inte ska underskattas. Så du kan välja taggen väl 1 Citerad till 1,60 av GoldBet. Alternativt kan du spela taggen Mer än 0,5 första halvlek Med bättre odds på 1,39 från Better. Äntligen alternativet Multigol 2-4 Det erbjuds till ett pris av 1,55 av Sisal, som erbjuder €250 ingen insättning + upp till €50 vid första insättningen + upp till €250 på 5 veckor.