Fiorentina – Genk 2-1: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du tittade på livesändningen av matchen mellan Fiorentina och Genk. Vi ses i nästa omgång av Conference League.23:04

• I nästa omgång spelar Fiorentina mot Ferencvaros, medan Genk möter Kokarecki.23:03

• Fiorentina lyckades göra en framgångsrik comeback och lämnade den franska sidan med tre mycket viktiga poäng värda automatisk kvalificering till slutskedet. Efter Genks initiala ledning med Caimbe gav först Martinez Quarta och sedan en sen straffspark från Nico Gonzalez det italienska laget en viktig seger för framtiden i denna tävling. En intressant match full av upp- och nedgångar, men till slut vann Fiorentina.23:04

• 90’+11′

Bra match: Fiorentina – Genk 2-1 (45′ Kayembe, 47′ Martinez Quarta, 82′ Nico Gonzalez).23:03

• 90’+7′

Gult kort till Christian Kouame.22:59

• 90’+7′

Gult kort till Cristiano Biraghi.22:59

• 90’+6′

Gult kort till Carlos Figueroa.22:58

• 90’+4′

Cartellino Giallo av Matías Alejandro Galarza.22:58

• 90’+2′

Gult kort till Andy Zeqiri.22:54

• 90’+2′

Gult kort till Nikola Milinkovic.22:54

• 90′

7 minuters tilläggstid gavs.22:54

• 89′

Cartellino Giallo av Patrick Hrushowski.23:00

• 88′

Gult kort till Joseph Martin Paintsil.22:51

• 83′

Mål! Fiorentina – Genk 2-1! Nico Gonzalez mål! Den argentinske anfallaren var lugn och klar i huvudet, chockade motståndarmålvakten och gjorde öppningsmålet.

Kolla in Nicolas Gonzalez spelarprofil22:45

• 82′

Byte av Fiorentina, Jonathan Ikone går ut och Josip Brekalo kommer in.22:44

• 81′

Cartellino Giallo av Daniel Muñoz Mejía.22:44

• 80′

Ett jättebra drag från Fiorentina, som dyker upp i straffområdet med Kayode, med snabba passningar och första målet: Fiorentinas ytterback är bra på att återvända till vänster och tvinga motståndarens Genk-försvarare att göra en slarvig tackling som leder till straff. sparka.22:42

• 78′

Ersättare för Genk: från Patrick Hrushowski till Bilal Al-Khannous.22:40

• 74′
    Se även  Damernas volleybollmästare: Egonu och före detta Qanoon, Milan besegrar Vakifbank med 3-0

Efter nästan 75 minuters spel visade Fiorentinas bollinnehavsstatistik en liten ledning över Genk på 53 %.22:37

• 69′

Återigen är Fiorentina farliga från en frispark, men den här gången blir de slagen av Biraghi som hittar ännu en utmärkt tackling från Van Crombrug på väg.22:31

• 64′

Fiorentina envisas och blir farlig från Arthurs frispark: Genks blockering är dock välplacerad, där försvararna sedan lyckas parera den senare och undvika ytterligare problem.22:28

• 59′

Fiorentina ersätts av Antonin Barak och Lucas Beltran.22:23

• 59′

Fiorentina-byte med Alfred Duncan som lämnar och Arthur Melo kommer in.22:23

• 58′

Byte för Genk: Toluwalase Emmanuel Arokodari kommer in och Andy Afdi Zekere kommer in.22:22

• 53′

Efter drygt 52 minuters spel blev det 9 hörnsparkar för Fiorentina jämfört med 3 tagna av Genk.22:18

• 49′

Sjunde hörna för Fiorentina och skapar ytterligare ett lufthot: återigen hoppar Barak högre än någon annan, men även vid detta tillfälle hittar han en mycket förberedd Van Crombrugge på väg.22:12

• 46′

Andra halvan av matchen mellan Fiorentina och Genk börjar!22:08

• 45′

Byte av Fiorentina, där Lucas Martinez lämnar Quarta och Nikola Milinkovic kommer in.22:08

• 45′

Fiorentina-byte med Fabiano Baresi som lämnar och Michael Kayode kommer in.22:07

• Fiorentina behöver verkligen mer precision. Kouame glänste inte speciellt i första halvlek, varför fokus främst låg på Beltran och Nzoula som är redo att ta över i andra halvlek.21:55

• Den första halvleken var inte alls tråkig i Franchi: Genks skott vid öppningsstolpen med Vadera, Martinez Quartas mål giltigt för kvitteringen till slut, och mitt i gästernas momentana ledningsmål med Kayembe. Den första halvleken med Fiorentina var inte särskilt inspirerande, men det var ändå farligt under åtminstone vissa omständigheter. Genk försvarar sig dock bra, med ordning och reda och startar om i fara. Spelet är öppet och väldigt roligt.21:54

Se även  ”20 miljoner för Berardi? Tja, men problemet är ett annat.
  • 45’+5′

Slut på första halvlek: Fiorentina – Genk 1-1, mål av Kayembe och Martinez Quarta.21:52

• 45’+4′

Mål! Fiorentina – Genk 1-1 Martinez fjärde mål är en omedelbar reaktion från Fiorentina, som hittade kvitteringen några minuter senare. En perfekt hörna för Minas huvud, ännu en bra räddning från motståndarmålvakten och vinnaren från Martinez Quarta återställer balansen.

Kolla in Lucas Martínezs spelarprofil21:51

Lucas Martinez
  • 45’+2′

Fantastisk räddning av Van Crombrugge på Baraks nick: ett starkt avbrott från tjeckerna, men ett fantastiskt ingripande av motståndarens målvakt.21:49

• 45′

Mål! Fiorentina – Genk 0-1! Joris Kayembes mål! Utmärkt inledning från Genk-backen som förutser Biraghi perfekt och sedan visar sig vara tydlig och lugn framför Christensen och slår honom med en exakt grävning.21:49

• 43′

Byte för Genk: Aliou Vadera går ut och Christopher Bah kommer in.21:43

• 40′

En stor möjlighet för Fiorentina med Ikone som huvudperson: Viola-spelaren når skottet blockerat av en Genk-försvarare på mållinjen.21:43

• 36′

Helig debatt mellan några Fiorentina-spelare och domaren om att Vadera inte fick det påstådda andra gula kortet, eftersom han begick ett rörigt regelbrott på Parisi, men det ansågs otillräckligt för att få det andra gula kortet som ett resultat.21:40

• 31′

Ännu ett skott från långt håll på Fiorentinas mål, denna gång från Martinez Quarta: men poängen visade sig vara felaktig och slutade högt över ribban.21:34

• 28′

Gult kort till Martinez Quarta.21:30

• 24′

Fiorentina krockar med Barak: ett långt skott från tjecken går över ribban.21:25

• 21′

Gult kort till Aliu Vadera.21:23

• 18′

Andra målet för Genk, denna gång med Bentsil som huvudperson: efter en utmärkt start på högerfilen dyker yttern upp framför Christensen som lyckas rädda honom utan alltför stora problem.21:19

Se även  Superbike, det senaste "nej" från Razgatlioglu till Yamaha: bakgrunden
  • 13′

Efter 10 blixtrande minuter saktar tempot ner och båda lagen studerar på djupet och bestämmer sig för att inte slå till.21:15

• 9′

Fiorentina reagerade, men på ett blygt sätt. Speciellt med Nico Gonzalez försöker Viola bygga något farligt, men Genk försvarar sig med disciplin.21:11

• 5′

En passning till Vadera, som utnyttjar Parisis misstag och konfronterar Terracciano: men Genk-anfallaren gör ett stort misstag och hittar stolpen på väg. Fiorentina räddades.21:06

• 1′

Första halvleken av matchen mellan Fiorentina och Genk börjar!21:00

• Frankens val: Den vanliga 4-4-2-uppställningen för det belgiska laget, med anfallsduon bestående av Arukudar och Vadera. På mittfältet är det fullt utrymme för både Henin och Bentsil.20:41

• Italianos val: Beltran är nere på bänken, och Kouame kommer faktiskt att vara i rollen som första anfallare. Bonaventura saknas på mittfältet, så det finns plats för Barak tillsammans med Lopez och Duncan. I försvaret gjorde Mina debut från första minuten.20:40

• Panchina Genk: El Hadj, Arteaga, Bonsu Bah, Chambéry, El Khannos, El Wahidi, McKenzie, Ouattara, Owen, Sor, Vandevoordt, Zeqiri.20:36

• Fiorentina-bänk: Amatucci, Arthur Melo, Beltran, Brecalo, Infantino, Kayode, Milinkovic, Nzoula, Pieruzzi, Ranieri, Sottil, Terracciano.20:34

• Genk formation (4-4-2): Van Crombrugge; Munoz, Cuesta, Sadiq, Kayembe; Henin, Galarza, Hrosowski, Paintsil; Arukudar, Fr.20:30

• Fiorentina formation (4-3-3): Christensen; Parisi, Martinez, Mina, Biraghi; Barack, Lopez, Duncan; Ikone, Kwame, Gonzalez.20:28

• I den sista omgången slog Fiorentina Kokariki med 0-1, medan Genk återvände från oavgjort 1-1 med Ferencvaros.20:26