Feralpisallo-Cremonese 1-0: Slutresultat och höjdpunkter

• Det är det från Feralpisaló – Cremonese, vi ses i nästa match i Serie B!16:00

• Struppas lag försökte sedan återta grekens mål, men utmärkta Pitzinaco och en dålig dag för Gregorossi-anfallarna tillät inte Vazquez och hans lagkamrater att vända ställningen.16:00

• Dagens största överraskning var Feralpis seger över fartfyllda Cremonese, i finalen, 1-0, där Corvallidis gav de tre poängen till hemmalaget.15:59

• 90’+6′

Feralpisalo – Cremonese slutar! Finalen slutade 1-0, en överraskande vinst för lokalbefolkningen tack vare ett Corvallidis-mål.15:58

• 90’+5′

Vazquez bär bollen och avlossar ett skott med vänsterfoten från distans och skickar bollen över ribban.15:57

• 90’+4′

Bra hjälp! En frispark från snäv vinkel för nummer 10 träffade ribban!15:56

• 90’+3′

Miraklet med pizzagnaco igen! En smutsig boll i straffområdet förvandlas till en assist för Siofani och den unge målvakten klarar den15:56

• 90’+2′

Ravanelli riskerar mycket med en stark tackling, men på bollen stoppar han La Mantia på kanten av straffområdet.15:54

• 90′

Fem minuters stopptid.15:52

• 89′

Cernicola! Efter att yttern gjort klart gick bollen utanför!15:51

• 88′

Giacomo Quagliata varning. Yttern öppnar armbågen för mycket i luften för La Mantia, gult för honom. 15:50

• 87′

Stroup ropar på sina spelare att de ska spela och inte bara förlita sig på kast.15:49

• 85′

Belägring av Cremonese, helt innesluten Feralbi i sitt område.15:47

• 84′

Ciovani skickade nästan Coda med en volley till bortre stolpen och svepte förbi det lokala försvaret.15:46

• 82′

Byte av Feralibisallo: Davide Di Molfetta kommer in och Alessandro Petrelli kommer in.15:44

• 82′

Feralpisalo ersätts av Carlo Botic som lämnar och Andrea La Mantia kommer in.15:44

• 80′

Castagnetti bollade i mitten och Ciofani kunde bara beta. Inga problem för pizzanaco.15:42

• 78′

En nick från Arina Gyan är bredvid målet.15:40

• 77′

Från Molfetta! En stark slutsats från playmakern.Se upp för Jungdal, som räddar sitt lag!15:40

• 75′

Byte för Cremonese: Alessandro Toya av, Felix Avena Gyan på.15:38

• 75′

Byte för Cremonese, med Michele Colocolo som lämnar och Christian Bonaiuto kommer in.15:38

• 74′

Gnistor flög mellan Bergonzi och Cagliata, och domaren Monaldi skapade lugn.15:36

• 73′

Ännu en missad kontring för Feralpi, Botic håller i bollen och hittar inte poängen från ett bra läge.15:35

• 71′

Ciovani avlossar ett kraftfullt skott med högerfoten som träffar Cipitelli direkt: försvararen kollapsar till marken, och reser sig lyckligtvis efter några sekunder.15:33

• 70′

Boutique! Slutsats På avstånd från partiet blockerar Jungdal.15:32

Se även  Van Baarle vince staccando tutti, poi Van Aert e Kung- Corriere.it
  • 69′

Byte av Feralibisalo: Mattia Compagnion ut och Denis Hergelegio vidare.15:32

• 69′

Lycklig! Ytterligare en snärt till vänster om mittfältaren, som hamnar utanför mål.15:31

• 68′

Frispark för Cremonese: Castagnetti vid bortre stolpen, Lucochishvili nickar bollen men missar målet.15:30

• 67′

Dimma faller i Piacenza, eftersom temperaturerna sjunker dramatiskt.15:29

• 66′

Butic börjar igen och lossar för Compagnon som gör ett misstag när han stänger triangeln.15:28

• 65′

Cremonese forwards, plats för Feralbis kontring men de lyckades aldrig med sista passningen.15:27

• 63′

Byte för Cremonese: David Okereke går ut och Daniele Ciovani kommer in.15:25

• 63′

Byte av Feralipisalo: Christos Corvallidis ut och Mattia Zenaro in.15:25

• 61′

Cernicola! Koda hittar en bra passage för sin ytter, och den lokala målvakten är fortfarande avgörande!15:24

• 60′

Vaktel! Bra tackling utifrån av Pizziniacu, och målvakten vinner även ett inkast.15:23

• 58′

Kontakta Compagnon nu, ännu en kontakt med Lochoshvili.15:20

• 56′

Cernicola passerar Felici men glider i korsningsögonblicket: den gästande yttern har inte lika tur.15:19

• 55′

Cremonesi kämpar för att få fart, Colocolo försöker starta Cernicola, Martellas block är utmärkt.15:18

• 54′

Luka Lucoshvili varnade. Sen ingripande hos Companion, ytterligare ett gult för besökarna. 15:16

• 52′

Castagnetti hörna, Okereke försöker en hård klack utan resultat.15:15

• 51′

Cross från Cernicola, avvisade för en hörna. Det grå och röda har blivit jämnare sedan Koza gick in.15:14

• 49′

Saeed gjorde ett personligt intrång på vänsterkanten, ett lågt kryss blockerades av Jongdahl med ett dyk.15:10

• 48′

Svans! Kors från Cernicola, skjuten kraftfullt från ovan huvudet.15:09

• 47′

Stroppa ändrar sitt schema och siktar på en 3-4-1-2-formation, Okereke och Koda framme med Vazquez bakom sig.15:08

• 46′

Andra halvlek börjar!15:07

• 46′

Byte i Cremones: Xan Madjer ut, Massimo Coda in.15:07

• Cremonese, som försökte, hade åtminstone två klara chanser med Cernicola och Rafanelli, men kunde inte övervinna den utmärkta Pizzinaco. Feralbes press fungerade och Vazquez och hans lagkamrater förblev inlåsta och kunde aldrig skapa spel.14:54

• Feralpisalo avslutade första halvlek med en 1-0-ledning, med ett underbart mål från Corvallidis från straffområdet i den 28:e minuten.14:53

• 45’+2′

Första halvan av Feralisalo – Cremonese tar slut! Lucali leder med 1-0, och Corvallidis mål avgör14:52

• 45’+1′

Feralby motattack, Botic väntar länge i avgasröret: vilket missat tillfälle för lokalbefolkningen.14:51

• 45′

Två minuters tilläggstid.14:50

• 44′

Byte för Cremonese, med Luca Zanemacchia som lämnar och Giacomo Quagliata kommer in.14:49

Se även  Napoli och Tudor vill ha Simeone i Lazio istället för Immobile: kontakt med rivaler i början av mars | Primabagina

• 44′

Cremonese är tillfälligt nere på tio spelare, och det återstår att se om Zanemacchia blir kvar på planen.14:48

• 43′

Problem för Zanimacchia, yttern ber om ett byte.14:48

• 42′

Vilken presentation av pizzagnaco! En frispark från Madjer avvisades av Rafanelli och målvakten träffade stolpen!14:47

• 41′

Hörna för Cremonese: Felici stänger bollen med handen, från en frispark från kanten av mål för Gregorossi.14:46

• 39′

Kors från Bergonzi, Botic attackerar den närmaste stolpen igen: Ravanelli stänger ner bollen.14:45

• 38′

Bra avslutning från Toia Un Botic, den tidigare Pordenone-spelaren som var väldigt aktiv i den här första halvleken.14:43

• 37′

Vilken skam! Kors från Cernicola till bortre stolpen, mittfältaren måste gå tillbaka till huvudet: lätt boll för Beziniacu.14:43

• 35′

Leonardo Cernicolas varning. Starkt och sent ingripande från yttern Di Molfetta på marken. 14:40

• 34′

Feralpis pressning är framgångsrik och Cremonesi kämpar för att bygga.14:39

• 32′

rädisa! Heading från försvararen Pizziniacu, försiktig med en låg fångst.14:37

• 31′

Cremonese letar efter en omedelbar reaktion, en frispark från mittfältet för Gregorossi.14:37

• 29′

Cremonese obesegrad rad avbryts efter fem dagar, och Feralpi tar ledningen och avslutar ett bra ögonblick i matchen.14:35

• 28′

Mål! Feralipisalo – Cremonese 1-0 Christos Corvallidis netto. Ett inlägg från Felicie avvisas av Ravanelli, mittfältaren når första målet och skjuter mot stolpen dit Jungdahl inte kan nå.

Ta en titt på Christos Kourvalidis spelarprofil14:34

• 27′

Tempot ökar och Veralibi blir mer proaktivt.14:33

• 25′

Di Molfetta har en bra boll från kanten men han skjuter väldigt dåligt och utanför Cremonesis mål: spelspelaren tittar på marken som om han vill peka ut en konstig studs av bollen.14:30

• 24′

Ett spänt och kraftfullt kors från Felicie, Touya är alert vid den närmaste stolpen.14:29

• 22′

David Okereke varnade. Fel vid press på anfallaren, matchens första gula. 14:27

• 22′

VAR kontrollerar kontakt i området mellan spelare och spelet fortsätter.14:26

• 21′

Gå över från Cernicola, Vazquez i området som berörs av Fiordelino: Monaldi kan fortsätta.14:26

• 20′

Feralby väntar med två mycket smala linjer framför området, och ingen av deras spelare är ovanför bolllinjen.14:25

• 18′

Feralpis motattack, som kommer från Tuias blodcirkulation, utnyttjades inte av Felici.14:22

• 17′

Korsad av Zanimacchia vid den närmaste stolpen, Ceppitelli var försiktig med att avsluta.14:22

• 16′

På Stadio Garelli i Piacenza stod matchen fortfarande 0-0, där Cremonese styrde tempot.14:21

• 14′

Vazquez hukar väldigt lågt för att påskynda manövern och fly från buren som ställts upp av Feralbe.14:19

Se även  Ternana Cagliari 1-0 LIVE: Sent på kvällen Liberati, Fere fördömer rossobls
  • 13′

Varning för Lucochvili efter en svår utmaning på Boteach.14:18

• 11′

Cernicola! Collocolo belönar insidan av den femte som slår en exakt diagonal, Pizzignacco i hörnet!14:16

• 10′

Vazquez letar efter en djupboll för Zanemacchia och varnar Cipitelli för att stänga ner bollen.14:15

• 8′

Feralpi som spelar spelet, Cremonese som nu väntar och börjar om.14:13

• 6′

Korsad bakifrån av Compagnon låser Jongdal försiktigt fast vid den närmaste stolpen.14:16

• 5′

Jongdahl dribblar vackert på Bottic, målvakten som kom från Milano är utan tvekan elegant.14:16

• 4′

Martella stängde Kolokolo fysiskt, och försvararen blev också fälld.14:09

• 2′

Cernicola hittar baksidan av nätet men kan inte komma över innan bollen passerar mållinjen. Inkast för Feralby.14:07

• 1′

Feralpisallo – Cremonese börjar! Bolla för grått och rött.14:05

• Domaren Marco Monaldi dömde matchen.13:37

• Feralpisalo vann bara en av sina första 16 matcher i denna turnering (4D, 11P); Alla de senaste 13 lagen som hade uppnått högst en framgång i detta skede av Serie B-säsongen degraderades därefter (Cesena var det sista laget som rymde 1998/99).13:37

• Struppa väljer att ta med Okereke tillsammans med Vasquez, som det enda alternativet till anfallaren Koda. Zanemacchia och Cernicola ligger på femte plats, medan Bonioto och Valsania är på bänken.13:36

• Zavarone förde Martella in i försvaret från tredje position, med Di Molfetta på kanten. Botic i anfall med Companion, La Mantias avbytare.13:35

• Cremonese formation (3-5-2), Jongdal – Toya, Rafanelli, Lucochvili – Cernicola, Colocolo, Castagnetti, Mager, Zanemacchia – Vazquez, Okereke. Tillgängliga: Saro, Bickle, Ciovani, Bonioto, Avena Gian, Valzania, Giglioni, Rocchetti, Abrego, Quagliata, Coda, Bertolacci.13:34

• Officiell laguppställning för matchen: Feralpisalo (3-5-2), Pezziniacco – Bergonzi, Cipitelli, Martella – Felici, Balestrero, Corvallidis, Fiordilino, De Molfetta – Compagnion, Bottic. Tillgängliga: Minnelli, Volpi, Tonetto, Bacchetti, Zenaro, Sao, Hergelegio, Verziletti, Parigini, La Mantia, Petrelli.13:33

• Mot Cremonese, femma med 29 poäng och en utmärkt nivå: Gregorossi förlorade sin sista match i oktober och tog sex segrar under de senaste sju matcherna mellan turneringen och den italienska cupen.13:29

• Feralpisalo tar emot Cremonese i jakt på poäng för att återuppta kampen för räddning: hemmalaget, på sista plats med sju poäng, ser fjärde och sista plats med 9 poäng, och en möjlig direkt räddning vid 10.13:28