Fallet med influencern som gjorde pizzakocken Porzio besviken i Neapel via…

Influencern förväntade sig inte riktigt att stå för notan. Särskilt efter att alla lärt känna henne mellan borden på Erico Porzios pizzeria, vid havet i Neapel. Så när kvittot kom, raderades alla publicerade berättelser, trots att det var. Fallet som väckte het debatt i sociala medier fortsätter att berättas mer i detalj idag av den berömda napolitanska pizzakocken, som inte ångrar att han fick influencern att betala som alla andra. Den avlägsna sammandrabbningen har pågått i mer än 24 timmar nu, när affären rapporterades av Porzio som inte var närvarande när flickan åt middag på hans restaurang, och först fick reda på vad som hände efter att ha sett hennes recension. Trots att hon var ”nöjd och nöjd med servicen och pizzan – skriver pizzakocken – skrev hon några berättelser på Instagram, men efter att jag presenterade räkningen för henne tog hon bort dem.”

Hon förklarar själv i recensionen varför hon bestämde sig för att ta bort allt publicerat innehåll. «Hej killar, tack igen för den anpassade pizzan, bilderna, nålen och bomullen framför allt. Jag har sett mig själv tvungen att ta bort videor och foton från mina berättelser eftersom, som ni kan föreställa er, det definitivt fungerar för mig. Jag sponsrar inte företag gratis, jag sysslar som mest med utbyte av varor/tjänster. Så – fortsätter influencern som förklarar sin raka metod – jag ger en positiv recension av företaget eller produkten som ska sponsras i utbyte mot att tjänsten eller själva produkten tillhandahålls gratis (allt med versaler, red.). Jag uppskattar ditt vänliga välkomnande, men kort sagt, du kommer att förstå att affärer är affärer!”

Se även  "Spela inte på min sjukdom"

a Fan sida Influencern Barbara Gambatesa kom ut och förklarade att det enligt henne fanns en överenskommelse, efter att några anställda på pizzerian kände igen henne och bad henne om en selfie. Hon säger att hon också kände sig löjlig: ”Versionen av händelser är lite annorlunda. Det fanns inga svartvita skriftliga avtal. Men det fanns en ömsesidig överenskommelse. Den här meningen kanske inte kom från Eriko, men alla deras meningar vittnar om ett orkestrerat samarbete. Jag annonserade gratis från min telefon och deras telefoner. Men i slutändan, om jag ser att det inte längre finns ett utbyte, tvingas jag ta bort allt.” Frågan verkar långt ifrån klarlagd, eftersom Porzio i en video som lades upp på sociala nätverk förklarade att det faktiskt inte fanns någon överenskommelse Med den inflytelserika personligheten och ingen kontaktade henne någonsin på klubben.

Läs också:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *