Europa League, Lazio Sturm Graz 2-2 på Olimpico

På OS räcker det inte med Immobile och Pedros mål, Buffings dubbel ger österrikarna lika. Lazarie sparkade ut

i Europeiska liganOch den Lazio-Sturm Graz 2-2. Resultatet som samlar biancocelesti från jag kommer se till 5 poäng efter fyra dagar i grupp F som ser alla lag med samma poäng. En svår match i OS, spänd som Lazio lyckades öppna genom att spela första halvlek i steg upp först 45 minuter från en straffspark. Fast Efter Pedros inlägg i den 35:e minuten.Trots återhämtningen Lazarie sparkade ut Spelet förändrades i andra halvlek. Vandrande Det kvitterade i den 56:e minuten för Sturm Graz, sedan försökte österrikarna välta med flera försök från distans innan de utsattes för en dubbel. Pedro With Duck av Siebenhandl. 83′ men ändå Vandrande Signerad 2-2 final.

matchen

Ingen vill vinna det sjätte setet Europeiska liganMen ingen vill ge upp. Lazio e Stormen Graz, precis som Feyenoord och Midgeland på eftermiddagen, kom de inte förbi 2-2 och efter fyra omgångar var de alla inom fem poäng. OS-utmaningen, svår oavsett ringar, var betingad avLazarie sparkade ut I första halvlek retur med Lazio Ta bara initiativet. De överträffade dem under andra halvlek, laget jag kommer se Hon misslyckades två gånger med att hålla huvudet framme och lät sig alltid nå Aftonstjärnan för dansk talang VandrandeAtt ta över.

Trots allt svårigheterna Lazio För att behålla låtarna och fokusera på att den nästan dubbla utmaningen i mästerskapet och cupen är känd, tillkännages det många gånger och på olika sätt av Sarri själv. Mot Sturm Graz spelade dock pianoceleste den första halvleken i ett steg upp och berörde fördel med spänning. Pedros kors Vid 35′ och hitta en penna Fast Om 45 minuter. Innan resten blev han dock utvisad lasari Han kullkastade alla matchplaner, vilket tvingade Lazio att jobba hårdare än väntat.

Se även  "Vi måste göra det match för match."

Österrikarna i andra halvlek fångade talangen 2003 Vandrande Från bänken gick Hojlunds ersättare till Atalanta, och den förre Köpenhamnsaren gjorde det bra och i dåligt väder hittade han direkt en kvittering i den 56:e minuten med hjälp av en omstart efter att bollen tappats av Cataldi mitt på planen. Efter en kvart begick han Sturm Graz flera gånger Providel På avstånd, men i slutändan, gynnades Lazio av att spela snabbt och i sundet mellan Felipe Anderson och Pedro, och hittade ett nytt övertag med spanjoren med motståndarmålvaktens medvetenhet.

gjorde? Inte ens för en dröm, än mindre denna grupp F. Sju minuter från slutet vandrar fortfarandeOgenomtränglig, börja från höger, gå tillbaka till att slå vänster hand Providel I närmsta målet av finalen 2-2.