Två straff utdömdes och en avslogs, men ingen protesterade av den anledningen

Och de kallar honom finaldomare, eftersom 42-årige Clement Turpin, uttagen av UEFA för Bayern City, dömde bland annat EM 2021-finalen och Champions League-finalen mellan Liverpool och Real Madrid 2022. För tre sedan För år klarade han European League-finalen mellan Villarreal och Manchester United, och han blev till och med kallad av araberna för att leda presidentens cupfinal i Emirates 2023. En domare med stor erfarenhet, enormt tekniskt djup och brådmogen talang 2008 , han blev den yngsta domaren i den franska ligan, Han blev därmed också den yngsta domaren för en fransk cupfinal och därmed en FIFA-landskamp. I sina senaste internationella publikationer Han gjorde Milan arg genom att döma den första delen av deras Europa League-kvartsfinal mot RomaMen hur klarade du dig igår kväll?

Turpins historia med Bayern och Real Madrid

Turpin, som också dömde förra årets Champions League-semifinal (Inter Milan-derbyt), har flera nyligen prejudikat med spanjorerna: den här säsongen,Han klarade de vita i en 3-2-seger över Napoli mot Maradona I Champions League-grupperna skötte han Inters match mot Real Madrid 2020, utan att räkna med foulet på Hakimi i målet som startade Madrids seger. Totalt styrde han Real Madrid 6 gånger och vann alla 6 matcherna. Det har varit åtta prejudikat med tyskarna med 5 vinster (inklusive Inter Bayern 0-2 i september 2022) och tre oavgjorda.

Domaren varnade 4 spelare

Han får hjälp med detta av sina assistenter, sin landsman Danos och Bagis, och schweizaren Sandro Scharer i rollen som fjärde man. Alvar Brisard och Alvar Delagude, Domaren varnade fyra spelare: Mazraoui, Kroos, Kim och Vazquez.

Bayern-Real, slowmotion-situationer

Det är tveksamma episoder. I den 56:e minuten passade Muller en boll till Musiala, som kom in i området, och Vasquez sköt den utan tvekan till Turpin. Rätt straff. I den 82:a minuten går straffspark denna gång till Real Madrid: Vinicius passar till Rodrigo som fälls inne i straffområdet av Kim som får gult kort. Vid 92 pIschia Grosso CamavingaVem slår Gnabry i området: Turpin dömer inte straffspark.

Se även  Thiago Motta, där han kan träna mellan Bologna, Juventus och Manchester United

För Cesari blev det två straffar

Graziano Cesare ger klarhet. Den före detta Genuesiska domaren för Channel 5 fokuserar framför allt på de två utdömda straffarna och säger: ”Torbens domare var på högsta nivå, men han bidrog också med två straffar 56:e minuten för Bayern Jag skulle vilja betona domarens position I aktion: Vertikal, han ser bra och protesterna är eliminerade. : Det är resultatet av skicklighet, fokus och bra förberedelser Friidrott. Även i det andra straffet är läsningen av verbet klar: Han pekar på straffet med högerarmen och håller i det för att det är säkert. Ingen går för att protestera. Kim gör något en mittback aldrig borde göra…”

Sedan berömde Mediaset-experten också de disciplinära åtgärderna: ”Jag kommer att visa dig den här proceduren i den 44:e minuten med en foul av Mazraoui på Bellingham som Real Madrid ville ha ett rött kort för, det var inte en klar chans att göra mål, bara ett gult kort som det är Kroos mål för en utmaning bakifrån, men se till en bedömning. Han är inte aggressiv, utan kommer långsamt och känslolöst, som för att säga: Jag måste varna dig. Han ändrade aldrig sitt beteende under matchen, och han handlade alltid på ett vänligt sätt med spelarna, vilket är anledningen till att ingen protesterade på planen i Bayern-Real Madrid-matchen.”

källa: Glömma