Empoli Napoli, CM Rapportkort: Osimhen-Kvara, mer magi! Synd att Mario Rui, Baldanzi inte fungerar | första sidan

Empoli – Napoli 0-2

Empoli

Sjätte suppleant: Tvivel under första halvan av hans mästerskap ger Osimhen dubbelmålet. Han löste sig själv under några minuter direkt på nigerianen genom att göra en mirakulös tackling.

Abuhy 6kisa: Du ser inte dålig ut när du duellerar på det dyra kortet med otrogna.

23rd Street Stojanovic 5.5: har få chanser att sticka ut, även med den extra killen).

Ismail 5: Överlag spelar han en positiv match, men det klumpiga självmålet som ger Napoli övertaget påverkar resultatet mycket.

Luberto 5,5: ansträngning, och kunde inte vara annorlunda, att hålla sin stilig. I slutet av första halvlek tappar han en blodig boll framför mål och Vicario räddar honom.

Parisian 6: den mest ihärdiga bluesen i hela matchen

Haas 5,5: Misslyckades med att leverera rätt mängd dosa på mittfältet som krävs i denna match.

31 D Street Ruta 6Han försökte visa upp sin stil och snabbhet för att skapa lite fara för Napoli.

Marin 5,5: Misslyckades med att göra sitt bidrag i byggmanöverfasen.

Henderson 5,5Han spelar framför försvaret och kämpar för att hitta mellanrum mellan Napolis mittfältare.

(Dal Street 12 Gracie 5,5: Hans bidrag bidrar inte till att förbättra kvaliteten på den blå dribblingen i numerär överlägsenhet).

Baldanzi 5.5.1 uppdateringBra spel varvas med triviala misstag.

Satriano 5.5: Han kämpar som ett lejon för varje boll, men i själva verket misslyckas han med att vända sig för att sparka bollen.

31 D Street Uppdatering av Vineyard 5.5.1: ingången är långt ifrån glömd)

5,5 liten: Han slåss med Kim och Rahmani, men kommer aldrig ut på topp.

Se även  Överfall på Kostic, försöker slå West Ham

(Dal Street 12 Kabuto 6På något sätt leder det till att Mario Rui blir utvisad, men på det offensiva planet påverkar det inte matchen).

alla. Zanetti 5,5Två extraordinära fel från hans försvar gör att Napoli kan ta ledningen efter att ha gjort lite eller ingenting. Reaktionen från laget saknas också och framför allt i andra halvlek med en extra man.

Neapel

Merritt 6: För tio månader sedan var detta fält katastrofalt för honom, och idag visar han ett annat förtroende för var och en av ingripandena mellan posterna och utgångarna.

Lorenzo 6.5: ren i administrationen, noggrann i poster. Han gör inga misstag, inte ens bakom skydd.

Rahman 6.5Alltid uppmärksam och lämnar inget utrymme för Empolis angripare.

Kim 7: När något att göra är på disken vinner det alltid, det är en vägg. Också väldigt nära att göra mål i första halvlek sa ribban nej.

Mario Roy 5: I varvet är bollen bland de mest eftertraktade, berör många bollar. Sedan, i den 67:e minuten, ställer den naiva reaktionen på Caputo upp allt och bryter denna harmoni i Neapel. En direkt röd som lämnar lagkamrater i underläge.

Anguissa 6.5: Under de första 45 minuterna är han lite lätt och tappar några bollar. Den växer exponentiellt med minuterna som går och går in i den blå manövern med frekvens och precision (48 ’st Saint Gaetano).

Lobotka 7: hur många bollar som har vunnits i mitten av fältet, sedan när han tar emot dem hittar han alltid kontroll för att undvika det första trycket.

Zelensky 6,5: På jakt efter positionen, när du hittar den flyttar dess kvalitet. Han genererar också ett Ismaili-mål i sitt eget nät (48 ’ st Ndombele sv).

Se även  Adama Traoré, Napoli älskar honom och tänk på det: siffrorna letas efter redan 2019

Lozano 6,5: Fin duell med Barisi men han är alltid aktiv och lyckas göra farliga rymningar flera gånger. I första halvlek fick han tillbaka bollen från Loberto genom att sätta Osimhen i mål, och i andra halvlek kom han nära 3-0 (25’st) Olivera 6: Han har den svåra uppgiften att gå upp och ner på vingen utan att ha referensvingen till hjälp men han känner ingen träff. Tvärtom, den presenterar sig väl i förgrunden).

Osimin 7: Han slutade inte längre, han gjorde det åttonde målet i rad i ligan. Motståndare tvingas ofta använda dåligt uppförande för att förhindra och hindra honom från att närma sig området. Så småningom började han bli trött och sakna klarhet vid vissa tillfällen (39 ’st Simeone 6Det är otroligt hur han bara hade några minuter kvar men lyckades komma nära flera gånger.)

Kvaratskhelia 7Empolis självmål kom från ett penseldrag på bortre stolpen. Han går också in i dubbeln för att begå Vicario före Osimhen Tap-in (26 ’st Diamant 6,5: Betydande inverkan. Han springer mycket utan att få honom att känna sig i underläge och gör så roliga pjäser).

Spalletti 7.5.1 uppdatering: Charmiga Napoli bär sorgeglasögon, tittar bara på Empoli och vinner den 21:a matchen i denna turnering. Det bästa är när laget är i underläge och inte känns trångt alls.