”De ska döda mig”, är den chockerande historien på sociala medier

Svullet ansikte, delad läpp, gipstäckande stygn på höger ögonbryn. ”Det ser inte ut som det, men jag mår bra, tack så mycket för de vackra kärleksmeddelandena”, försäkrar Jacobo Malnathi. Video av Colorado-komikern, den andra hälften av YouTube-avslöjandeduon iPantellasJag vill försäkra dig om att trettiotvååringen faktiskt visar brutaliteten i slaget som räddades endast av hans reaktion. ”Jag kunde ha dött”, säger hon till sina följare via sociala medier timmar efter att ha legat i en akutsäng.

Angripen av ett gäng barn på stationen, Christian dör vid 34:e designern blir måltavla för spegeln

pistolspets

Klockan halv elva på torsdagskvällen var Jacopo i sin stad Varese i stadsdelen San Fermo. ”Jag satt i en bil och jag blev rånad och mordförsök av två pojkar. De satte en pistol mot mitt huvud och försökte döda mig. Jag ströp dem för att råna mig”, säger han. Och på hans hals kan man se såren efter händerna som höll honom. ”Jag kämpade så hårt jag kunde och tutade flera gånger för att få uppmärksamhet.” Båda insåg då att de inte skulle klara det. ”De sköt mig i ansiktet och sprang iväg. Jag mår bra, förutom några punkter. Men jag är väldigt rädd. ”Jag är ledsen att leva i en sådan här värld, jag förtjänar inte den här attacken”, sa han. Hans tankar går också till de inblandade i rånförsöket. ”Jag hoppas att de tar lång tid att tänka på vad det gjorde de för om jag hade dött (jag försäkrar dig att det var väldigt nära) skulle deras liv ha blivit förstört.”

Se även  Tält och sängar på gatan: Illegala invandrare läger ...

Larmet, tack vare de boende i området, släcktes omedelbart, men när bilarna kom fram hade angriparna redan flytt. En utredning pågår nu av Varis Mobile-teamet, som samlar in bilder från grannskapets säkerhetskameror. Jacobos senaste sociala berättelse har en helt annan period. Videon till ”Temporale”, en ny singel co-producerad med Daniel Marangiolo, som skapade iPantellas 2009, släpptes för två dagar sedan. De två vännerna träffades i en turistby och båda underhållarna, som tyckte att deras humor fungerade bra, lanserade sig själva på YouTube, där de idag har 5,7 miljoner följare. 2,2 miljoner på Instagram och ytterligare en och en halv miljon på TikTok. Följare som översvämmer Jacobo med meddelanden om stöd, uppmuntran och tillgivenhet.

Identitet

Bland de första som kom till sjukhuset i Varese var hans vän Daniel Marangiolo, som omedelbart uppdaterade fansen. ”Jacob satte sig i sin bil när han blev rånad. De satte en pistol mot hans huvud och försökte strypa honom för att stjäla hans telefon och klocka”, förklarar han. ”Lyckligtvis räddade han sig själv genom att få dem båda på planet. Polisen tar redan fingeravtryck och letar efter angriparna. Jacobo, tillsammans med Daniel, var rädd varje sekund: ”Jag var säker på att de skulle ha dödat mig”, sa han till sina vän. Han gav också en beskrivning av rånarna.

”Jag är ledsen att säga att de var unga”, konstaterar Daniel. ”Vi rusade omedelbart och nu är vi med honom. Även om rädslan är obeskrivlig mår han bra. Vi hoppas att sådana incidenter inte kommer att hända igen och att polisen hittar de ansvariga. Männen i mobilen samlade in bevisen från Jacopo Malnati , drog angriparnas identitetskort och var i området och letade efter bevis. Invånarna tillfrågades. Det är ännu inte klart om pistolen som YouTubern hotades med var falsk eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *