fredag, juli 12, 2024

”De sa till mig att det var Ligabue som avvisade min Sanremo för att jag luktade illa…

Datum:

Antonella Clerici är en rak kvinna med en personlighet, och i går kväll på ”Belf” var hon ännu mer så. Hon svarade på Francesca Fagnanis många frågor, men framför allt avslöjade hon till slut namnet på artisten – Ligabue – som vägrade gå till Sanremo-festivalen (2010), som hon var värd för. Anledningen till sångarens påstådda avslag? ”Det smakar mycket som sås.” Sedan ”bojkottade” några artister hans festival på grund av fördomar om att han skulle vara värd för en matlagningsshow. Frasen ”Suzhou Gate” förblev populär. Det har pratats mycket om det, men Clerici har aldrig velat avslöja författarskapet genom åren. Han gjorde detta oväntat för Belf och tillade: ”De berättade för mig. ”Om det inte är sant ber jag om ursäkt, men om det är sant förväntar jag mig att du ber om ursäkt I går kväll svarade Ligabue till X: ”Jag sa aldrig något sådant, vissa meningar tillhör inte mig.”

Då bad journalisten henne att inte vara diplomatisk Och att känna igen en kollega som han inte har en bra relation med. Antonelina är bestämd, utan att tveka: ”Med Barbara D'Urso… Det var 2011, och det var ett svek med min sambo vid den tiden, Eddie. Veckotidningen ”Chi” publicerade bilder på omslaget av honom i tillgivna situationer med denna kvinna, och jag måste säga att ingen pratade om det. Som i allmänhet är fallet av respekt för tv-frun.” Berättelsen fortsätter: ”Istället öppnade Barbara D'Urso sitt program 'Pomeregio 5' inte bara genom att visa omslaget utan genom att säga: 'Vi har en exklusiv Eddie's Lover , i sändningen imorgon.'” Detta gjorde mig mycket ont eftersom jag inte hade ”Jag skulle aldrig göra det här mot en av mina kollegor.”

Se även  Representanten för 'Napoleon Dynamite' var 92 - Deadline

Fagnani minns henne för hennes framgångar i ”La prova del cuoco”. Ryggraden i Rai1 och kommenterade: ”De borde sätta mig i stället för Rais häst. Ibland hade det varit lämpligt för dem att säga ”tack så mycket, du var bra”, men det här företaget gör inte det och gör inte det. En klapp på axeln skulle räcka och jag led för det.”

När det gäller rykten om att han kan vara värd för nästa Sanremo-festival, ”Ingen har någonsin frågat mig,” erkänner Clerici uppriktigt. Så jag är ledsen? Det är en liten del av vår Rai-värld, så jag skulle nog tacka nej. Jag har mina planer och jag har mina saker, och jag bryr mig inte… synd om dem! Angående sin kollega Amadeus, som meddelade sitt beslut att lämna Rai för att åka till Novi, säger han: ”Jag fann honom väldigt modig.”

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related