Benfica – Inter, Inzaghi val

Alternativ för kvällens match i Lissabon: Barella, Calhanoglu och Mkhitaryan ute. Oderos debut från första minuten för målvakten

Från vår korrespondent Andrea Ramazzotti

-Lissabon

De sista tvivelna skingrades efter en natt av eftertanke: Davy Klaassen kommer att göra sitt första framträdande från första minuten i Champions League för Inter. Den holländska mittfältaren har hittills startat bara en gång sedan han kom till Milan: i den första matchen i Salerno när han åkte av i den nionde minuten av andra halvlek med ställningen fortfarande 0-0. Ikväll blir hans sjätte framträdande med Nerazzurri efter att ha börjat säsongen med Ajax och flyttat till Viale della Liberazione på en fri transfer. Oundvikligen vill även han, liksom nyvärvningen Odero, skicka en signal till Inzaghi. Klaassen kommer att vara en del av ett revolutionerande mittfält: Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan ut, Fratesse, Aslani och Klaassen. På vingarna finns plats för Darmian och Carlos Augusto. Cuadrado sitter på bänken eftersom han behöver doser efter obehag i vänster hälsenan som ännu inte helt försvunnit.

andra alternativ

Andra sektioner har också bekräftats med Sanchez och Arnautovic som spelar framme och Lautaro och Thuram vilade. Till sist, i försvaret kommer det att finnas Besek med De Vrij (kapten) och Acerbe. I andra halvlek, om matchens framsteg tillåter, kommer det att finnas plats för Primavera Stabile, som är av intresse för Inzaghi. Jämfört med laget som spelade mot Juventus är det 8 förändringar.