Alessandro Paciano och Benji Costantino The Conspiracy Hypothesis of the Maker…

mellan Alessandro Paciano H Sophie Codejoni Nu är det full kamp och inte ett enda slag har räddats. De senaste dagarna delade ex Givino på sina Instagram-berättelser en skärmdump av brevet som hans advokat skrev till sin ex-flickvän. Men under de senaste timmarna har en ny bakgrund dykt upp i separationen mellan de två. Benji Costantino, Alessandro Pacianos manager, verkar vara inblandad i den här historien på ett mer kavaljerat sätt. Tydligen, enligt de senaste ryktena, hade Benjy planerat det hela bakom Pacianos rygg bara för synlighetens skull. I detta avseende uttryckte Alessandro Paciano sin åsikt om denna situation genom sin Instagram-berättelse.

ord Alessandro Paciano

”När det gäller det som rapporterades till mig under Benjis livesändning vill jag påpeka att jag tar avstånd från alla ämnen som diskuteras förutom vad som tillskrivs felet han begått mot mig baserat på vänskapen som förenar oss. Begränsad – som Alessandro Paciano bekräftade i sina Instagram-berättelser -. Eftersom jag tidigare har tagit det nödvändiga ansvaret med offentliga och icke-offentliga ursäkter, kommer jag att bestämma mig och fatta ett slutgiltigt beslut att inte publicera något relaterat till denna sorgliga historia längre.”

Tidigare Giffino: ”Jag vill göra det sista övervägandet. Vi kan alla göra misstag och fel i livet. Förlåtelse finns om det finns kärlek. Tid är det enda botemedlet. Under denna period omgav jag mig med bra människor som fick mig att tro på min tro igen. Jag är skyldig dem allt.”

Läs hela artikeln
Det är Leggo.it

Se även  Det femte avsnittet av serien La Dama Velata: Previews

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *