Brighton-Arsenal 2-4, rapportkort: Barty, Odegaard och Martinelli på sköldarna. Ok död

Slutresultat: Brighton 2-4 Arsenal

Brighton
Sanchez 5 – Oskyldig av de två första målen som gjorts av Artetas lag, är han inte alls exakt om de efterföljande målen som Nketiah och Martinelli gjorde. De är ofta felaktiga även i höga bollar.

lampa 5 – I stora problem på sin skicklighetsväg är han nästan inskränkt i den defensiva fasen genom att begå olika naivitet. Martinelli asfalterade honom när han gjorde Gunners fjärdeplats.

dunk 5,5 – I händelse av att försvaret är svårt försöker han flera gånger göra ett nickkast mot sina kollegor i anfallssektionen för att höja tyngdpunkten i Brighton och få bakvakten att ta andan.

Colwell 5,5 – Liksom Dunk är han helt felfri när det gäller att markera sina motståndare: fyra insläppta mål påverkar den totala prestationen för De Zerbis lag.

Steuben 5 -Ses bara en gång till vänster: Vit har det bästa av sig, vilket ger honom inget utrymme att attackera på djupet.

Gilmore 5,5 Han spelar öppet mot Arsenals mittfältare, men misslyckas med att uttrycka sig konsekvent: Totalt sett gick Brighton nr 27 inte dåligt.

Totalt 5,5 – I andra halvlek var han ett steg ifrån att göra vad som kunde ha blivit ett 3-2-mål: några ögonblick efter detta missade tillfälle kom fyra lika och stängde matchen för bortalaget.

5 mars – Zinchenko är en obekväm kund, speciellt en kväll som idag: till och med Martinelli försätter honom upprepade gånger i svårigheter, och låter honom inte uttrycka sig fullt ut. Från 76′ Enciso sv

Lalana 5 – Serveras med droppare, rör en handfull bollar på en timmes spel, utan att kunna vara avgörande. från 61′ Sarmiento 5,5 – När Brighton går in i storhetstiden kan han inte ta laget på sina axlar.

Se även  "Hårt arbete lönar sig alltid. För att lyfta ännu en stor trofé måste vi bli ännu bättre."

6,5 mil – Oavsett mål (stödet underkändes av VAR för offside) är han en av de bättre män som De Zerbe har tillgängligt. Han backar aldrig, inte ens i de mest komplicerade ögonblicken, och försöker alltid hitta den lämpligaste lösningen på situationen.

trossard 6 – Han är kanske den farligaste i första halvlek, då han inte kan upprepa sig i början av andra halvlek och snart ersätts av den tidigare Sassuolo-tränaren. från 61′ Ferguson 6,5 – Det har en förödande effekt på matchen. Han satte sin signatur på mål för att göra 2-4, utnyttjade en defensiv blunder från Arsenal, och två gånger till tacklade han sin dubbelkaraktär.

Robert DZerby 6 – Trots en hygglig prestation avslutar hans Brighton-lag 2022 tomhänt. Det finns dock flera positiva tecken för den italienske tränaren: Faktum är att laget kämpade under långa perioder på jämställd fot mot ledarna, vilket försatte dem i en svår situation särskilt i andra halvlek. Det finns fortfarande mycket arbete att göra, särskilt om du vill försöka ansluta till den europeiska regionen, men rutten du tog verkar vara den rätta.

Arsenal
Ramsdell 6 Han är alltid redo när det behövs. Han är inte ansvarig för de två mål som Brighton gjort.

vit 6 – Spela ett bra spel i rätt körfält: även om han inte söker efter djup med stor kontinuitet, slutför han sin uppgift utan minsta svårighet. från 60′ Tomiyasu 5 – Strax efter att han kommit in på planen gjorde han ett stort misstag och öppnade vägen för kvällens första mål för De Zerbys lag. Definitivt i trubbel om en halvtimme tillåter Arteta honom att.

Se även  Rubiales slutar inte efter att ha kysst fotbollsspelaren: "Det var samförstånd". Och den spanska regeringen påbörjar procedurerna för att ta bort den

via 5 – Positiv prestationsfläck med sensationell finess i Brightons dubbla action: han ger bollen till Ferguson och ”hjälper” honom att säkra 2-4-målet.

Magalhaes 6.5 Han har inga problem i den defensiva fasen. I början av andra halvlek kom han verkligen nära personlig glädje genom att snabbt avleda utvecklingen av en frispark som träffades av en trokar.

Zinchenko 7 – den ukrainska fotbollsspelarens storslagna prestation, den absoluta mästaren på vänsterbanan. Alltid i centrum för Gunners manövrering gör han aldrig misstag. från 60′ Terney 5,5 Han bröt ut i strid vid matchens mest känsliga ögonblick, svängde med resten av sina lagkamrater, vilket gjorde att Brighton kunde bli ett hot vid mer än ett tillfälle.

Odegaard 7,5 – Efter att ha hittat dubbeln gjorde han också en extraordinär assist till poker Martinelli. Lyxig spelare, överdådig kväll. Sedan 1987 Holding sv

Fest 7.5 Han var inblandad i tre av Arsenals fyra mål och är alltid den som startar de farligaste dragen i Artetas lag. Viktigt för att manövrera Arsenal. från 74′ Elneny 6 – Han har lite tid tillgänglig: han har aldrig varit i slutskedet av ett lopp.

Shaka 5,5 – Mindre flashig än vanligt, han gör minimalistiskt mittfält utan att glänsa särskilt. Inte nog eftersom han spelade matcher på en väldigt annan nivå.

från 6,5 – Gjorde 0-1-målet efter bara sjuttio sekunder, tog sedan hand om hörna som 0-2 föddes från till Odegaard. Han försvann från radarn i andra halvlek, men det är den typen av avslappning han kan vara där efter det som gjordes under de första 45 minuterna.

Liten 6,5 – I början av andra halvlek gjorde han 0-3, vilket höjer utmaningen till Arsenals fördel. Han ses inte ofta i motståndarens straffområde, men när bollen ligger vid hans fötter vet han alltid hur han ska skrämma motståndarna.

Se även  "Katter? Mycket skratt. Caio leder Juve och Wilds kommer att tas omedelbart."

Martinelli 7,5 Bevis på kapital som bara kan sluta med ett mål: dess slut 2022 med ett leende.

Mikel Arteta 6.5 – Hans femte raka seger för Arsenal, som, tack vare Manchester Citys och Newcastle, inledde säsongens första lilla paus, vilket ökade skillnaden till +7 över sina förföljare. Dagens test var dock absolut inte det bästa för Arsenal, som kommer att få jobba för att undvika lidande som de gjorde idag i andra halvlek.