Brighton-Arsenal 2-4, rapportkort: Barty, Odegaard och Martinelli på sköldarna. Ok död

Slutresultat: Brighton 2-4 Arsenal

Brighton
Sanchez 5 – Oskyldig av de två första målen som gjorts av Artetas lag, är han inte alls exakt om de efterföljande målen som Nketiah och Martinelli gjorde. De är ofta felaktiga även i höga bollar.

lampa 5 – I stora problem på sin skicklighetsväg är han nästan inskränkt i den defensiva fasen genom att begå olika naivitet. Martinelli asfalterade honom när han gjorde Gunners fjärdeplats.

dunk 5,5 – I händelse av att försvaret är svårt försöker han flera gånger göra ett nickkast mot sina kollegor i anfallssektionen för att höja tyngdpunkten i Brighton och få bakvakten att ta andan.

Colwell 5,5 – Liksom Dunk är han helt felfri när det gäller att markera sina motståndare: fyra insläppta mål påverkar den totala prestationen för De Zerbis lag.

Steuben 5 -Ses bara en gång till vänster: Vit har det bästa av sig, vilket ger honom inget utrymme att attackera på djupet.

Gilmore 5,5 Han spelar öppet mot Arsenals mittfältare, men misslyckas med att uttrycka sig konsekvent: Totalt sett gick Brighton nr 27 inte dåligt.

Totalt 5,5 – I andra halvlek var han ett steg ifrån att göra vad som kunde ha blivit ett 3-2-mål: några ögonblick efter detta missade tillfälle kom fyra lika och stängde matchen för bortalaget.

5 mars – Zinchenko är en obekväm kund, speciellt en kväll som idag: till och med Martinelli försätter honom upprepade gånger i svårigheter, och låter honom inte uttrycka sig fullt ut. Från 76′ Enciso sv

Lalana 5 – Serveras med droppare, rör en handfull bollar på en timmes spel, utan att kunna vara avgörande. från 61′ Sarmiento 5,5 – När Brighton går in i storhetstiden kan han inte ta laget på sina axlar.

Se även  Italien - Ungern: Trident Attack Gnonto, Raspadori och Politano

6,5 mil – Oavsett mål (stödet underkändes av VAR för offside) är han en av de bättre män som De Zerbe har tillgängligt. Han backar aldrig, inte ens i de mest komplicerade ögonblicken, och försöker alltid hitta den lämpligaste lösningen på situationen.

trossard 6 – Han är kanske den farligaste i första halvlek, då han inte kan upprepa sig i början av andra halvlek och snart ersätts av den tidigare Sassuolo-tränaren. från 61′ Ferguson 6,5 – Det har en förödande effekt på matchen. Han satte sin signatur på mål för att göra 2-4, utnyttjade en defensiv blunder från Arsenal, och två gånger till tacklade han sin dubbelkaraktär.

Robert DZerby 6 – Trots en hygglig prestation avslutar hans Brighton-lag 2022 tomhänt. Det finns dock flera positiva tecken för den italienske tränaren: Faktum är att laget kämpade under långa perioder på jämställd fot mot ledarna, vilket försatte dem i en svår situation särskilt i andra halvlek. Det finns fortfarande mycket arbete att göra, särskilt om du vill försöka ansluta till den europeiska regionen, men rutten du tog verkar vara den rätta.

Arsenal
Ramsdell 6 Han är alltid redo när det behövs. Han är inte ansvarig för de två mål som Brighton gjort.

vit 6 – Spela ett bra spel i rätt körfält: även om han inte söker efter djup med stor kontinuitet, slutför han sin uppgift utan minsta svårighet. från 60′ Tomiyasu 5 – Strax efter att han kommit in på planen gjorde han ett stort misstag och öppnade vägen för kvällens första mål för De Zerbys lag. Definitivt i trubbel om en halvtimme tillåter Arteta honom att.

Se även  Vettel: "Hamilton i Ferrari, jag trodde det var falska nyheter" - Nyheter

via 5 – Positiv prestationsfläck med sensationell finess i Brightons dubbla action: han ger bollen till Ferguson och ”hjälper” honom att säkra 2-4-målet.

Magalhaes 6.5 Han har inga problem i den defensiva fasen. I början av andra halvlek kom han verkligen nära personlig glädje genom att snabbt avleda utvecklingen av en frispark som träffades av en trokar.

Zinchenko 7 – den ukrainska fotbollsspelarens storslagna prestation, den absoluta mästaren på vänsterbanan. Alltid i centrum för Gunners manövrering gör han aldrig misstag. från 60′ Terney 5,5 Han bröt ut i strid vid matchens mest känsliga ögonblick, svängde med resten av sina lagkamrater, vilket gjorde att Brighton kunde bli ett hot vid mer än ett tillfälle.

Odegaard 7,5 – Efter att ha hittat dubbeln gjorde han också en extraordinär assist till poker Martinelli. Lyxig spelare, överdådig kväll. Sedan 1987 Holding sv

Fest 7.5 Han var inblandad i tre av Arsenals fyra mål och är alltid den som startar de farligaste dragen i Artetas lag. Viktigt för att manövrera Arsenal. från 74′ Elneny 6 – Han har lite tid tillgänglig: han har aldrig varit i slutskedet av ett lopp.

Shaka 5,5 – Mindre flashig än vanligt, han gör minimalistiskt mittfält utan att glänsa särskilt. Inte nog eftersom han spelade matcher på en väldigt annan nivå.

från 6,5 – Gjorde 0-1-målet efter bara sjuttio sekunder, tog sedan hand om hörna som 0-2 föddes från till Odegaard. Han försvann från radarn i andra halvlek, men det är den typen av avslappning han kan vara där efter det som gjordes under de första 45 minuterna.

Liten 6,5 – I början av andra halvlek gjorde han 0-3, vilket höjer utmaningen till Arsenals fördel. Han ses inte ofta i motståndarens straffområde, men när bollen ligger vid hans fötter vet han alltid hur han ska skrämma motståndarna.

Se även  Farväl till familjen Gianluca Vialli: "Hans exempel kommer att finnas i våra hjärtan för alltid" - Fotboll

Martinelli 7,5 Bevis på kapital som bara kan sluta med ett mål: dess slut 2022 med ett leende.

Mikel Arteta 6.5 – Hans femte raka seger för Arsenal, som, tack vare Manchester Citys och Newcastle, inledde säsongens första lilla paus, vilket ökade skillnaden till +7 över sina förföljare. Dagens test var dock absolut inte det bästa för Arsenal, som kommer att få jobba för att undvika lidande som de gjorde idag i andra halvlek.