LIVE TJ – Juventus Women – Arsenal 1-1

22:58 – Tack för att du är med, håll utkik Tuttojuve.com För alla tankar om Juventus värld.

22:56 – Trippelvissling! Matchen slutar här. Och Berenstein gav Bianconeri ledningen i den 52:a minuten, sedan kvitterade Miedema i den 61. Med detta resultat behöll engelsmännen förstaplatsen med 7 poäng i gruppen, och Juventus stannade på 5 poäng, +1 över Lyon.

—–

94′ – Rädda allt Beraud Magnin! Foord springer mot mål efter att ha blivit fälld av fuchsia, men den senare förlänger bollen för långt och träffas av Juventus-målvakten.

92 ’- Berenstein är alltid den farligaste av svarta och vita, men hennes skott landar i armarna på Zinsberger.

90′- Det blir fem minuters återhämtning.

88 ’- Ett försök till avdrag av Foord slår iväg Rosucci. Då får Cantor ett regelbrott.

87 ’- Inte ett jättebra skede av matchen, det är mycket trötthet på planen.

83 ’- Gult kort till Bernstein, författaren till felet på Maccabi.

82 ’- Dubbelbyte för Juventus: Caruso och Bonancy ut, och Cantor och Bonfantini tar sina platser.

80′- De sista 10 minuterna på planen finns det nog något att återhämta sig från skadan som Arsenalspelaren har fått.

79 ’- Feinreother kan inte fortsätta och måste bytas ut, Maritz går in i hans ställe.

78′- Matchen pausades på grund av särskilt svår kontakt mellan Caruso och Wienroither, den sistnämnde hade det värst, och kunde eventuellt få ett slag i huvudet.

75 ’- Montemoro är redo att göra de första förändringarna för att radikalt förändra spelet-

72′- Arsenal är fortfarande farliga med Miedema, en slutsats som visade sig vara hög.

70′- Tjugo minuter plus förlängning till klubbens förhoppningar.

68′- Spelet lyser också på en konkurrenskraftig nivå, många kopplingar i mitten av fältet vid det här laget.

66′- En hörna som inte utgör någon fara för Arsenal, Gunners startar igen men Grosso avslutar kontringen på ett sidofel.

Se även  GdS - Inter, -4 på marschen: två stora namn dyker upp, nya, unga, överflödiga och Lukaku ...

65′- Juventus försöker svara efter att ha släppt in målet. Berenstein vinner en hörna.

64′- Första bytet för Arsenal: Nobs ut, Betty in.

63′ – Gult kort på Arsenal, Blacksteinius behandlar det för ett farligt inträde i matchen på Salvay.

61′ – Arsenal planer. Efter att ha utvecklat en hörna utnyttjade Miedema ett dåligt avslut från Peraud Magnin och slog in bollen i nätmaskorna till 1-1.

57 ’- Arsenal som nu nödvändigtvis kommer att behöva återupptäcka sig själva i jakten på en kvittering.

53 ’- Juventus fortsätter att flyga på entusiasmens vingar för en seger som kommer att vara minst sagt väsentlig.

51′ – GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! GOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOL! Juventus gör mål! Från mål nästan direkt till gjorda mål, en perfekt kontring av de svartvita med Gerrelli som serverade Berenstens kontring. Den sista delen i Speed ​​​​Go Face to Face med Zinsberger är inte fel! Bianconer leder i början av andra halvlek!

50′ – Fara för Juventus! Rädda alla båtar på linjen! På utvecklingen av hörnspark, Wubben-Moy väntar Peyraud-Magnin, Juventus försvarare håller allt ett steg bort från mållinjen!

49′- Juventus riskerar ett stort misstag av Lenzini, se upp för Perrod Magnin som vänder till en hörna.

48′- Matchens första gula kort fick Pedersen för Festun på Walti.

47′- Det är inga förändringar mellan klockan 22 på planen.

46′ – Vi kör igen! Gå till andra halvlek! Juventus har bollinnehav.

—–

21:49 – Lagen vilar i slutet av första halvlek fulla av känslor. Gästerna var väldigt nära att göra mål när Plastinius träffade ribban, men ställningen halkade ändå till 0-0.

—–

45′- En minuts återhämtning.

43 ’- Juventus försöker slå tillbaka på Berenstain som gjorde sig av med Catley och drar slutsatsen att Walt har vänt hörnan.

Se även  Milan Thuram: ekonomiskt problem. Triangeln med Paris Saint-Germain och Leipzig

41′ – Arsenal är på topp igen! Ett inläggsförsök i mitten av Foord för Blackstenius, den sistnämnde helt ensam som inte kopplade in och missade ett säkert skott.

38′ – Arsenal är fortfarande farliga! Blackstenius försöker återigen slutsatsen, som är den bästa av engelsmännen: Peyraud-Magnin är inte förvånad och avfärdar slutsatsen med en blixt.

35′- Tio minuter in i den första halvleken höll Arsenal fortfarande matchen i paus.

33′ – Traversa Arsenal! BlacksteinNews! Svensken tar emot en fin genomboll och head-to-head med Beraud Magnin rör upp poängen för mycket. Fotboll tryckt direkt på trä.

30′- Arsenal kommer återigen fram med Blackstenios, och bollen hamnar i stjärnorna.

29′ – Juventus är farliga! Vackert spel av Berenstein, som riktade motståndaren till höger, bollen till Gerrelli, som två gånger avslutade med ett säkert skott: båda gångerna blockerade det engelska försvaret bollen.

25′- Ytterligare en framåtaktion för Arsenal: Miedema försöker volley från kanten, vilket förnekas av Salvaj som försöker starta om Bianconeri. Möjligheten bleknar dock.

23 ’- Juventus försöker visa sig framåt med Berenstein, ett inlägg från vänster som slutar precis bakom.

21′- Juventus riskerade en rak bakåtpassning till Rosucci, den senare sträckte på sig i sista minuten och undanröjde faran.

20′- Inget gjordes i nästa hörna, men Arsenal fortsatte att trycka på.

18′- Ännu en hörna vunnen av engelsmännen, Mannums inlägg stängdes av Salvay.

15:e’ – En kvart på klockan, en balanserad match på Allianz Stadium.

14′- Juventus försöker göra sig av med sig själv efter en start där det engelska initiativet påverkades, utan tvekan bland favoriterna att vinna gruppen.

12′- Hörnspark erövrad av Arsenal, Rosuchi svepserv. Engelsmännen satte sedan tillbaka bollen i spel, och Peraud Magnin gjorde fel och neutraliserade bollen.

Se även  Friidrott: Euroindoor silver, Larissa Iapichino i längden - sport

10′- Han insisterade på bollinnehav av Arsenal som dock inte sänkte skottet.

8′- Juventus betalar. Frispark vinns av Berenstein 30 meter från mål. Boattin försöker avsluta planen, och bollen filtreras under barriären och går sedan ut i famnen på Zinsberger.

5′- Engelsmännen klarade matchen, Juventus oupptäckt för tillfället.

3 ’- Arsenal flyttade tillbaka fram med en frispark, som dömdes av Bonancy. I gruppen försöker engelsmännen ta sig över, Peyraud-Maignin blockerar utan problem.

2 ’- Gunners försöker ta sig fram direkt med Maanum, en boll som går utanför.

1 ’- Låt oss gå! Gå till match! Arsenal manövrerade matchens första boll.

—–

20:58 – Lag på planen för rituella handlingar, och sedan börjar matchen äntligen.

20:57 – Juventus administration är i full kraft på läktaren för att möta denna utmaning.

20:52 – På sen eftermiddag i den svartvita gruppen slog Lyon Zürich med 3-0. Fransmännen gjorde tillfälligt oavgjort svart och vitt med 4 poäng.

20:50 – Tio minuter för att starta spelet.

20:45 – Bland leden av Arsenal Out Mid (Crusader refraction) har Hurtig också haft tur under de senaste timmarna.

20:00 – Vänner och vänner Tuttojuve.comvälkommen till livetexten för Juventus Damer – ArsenalGäller den tredje dagen i gruppspelet i UEFA Women’s Champions League. De Arsenal De ligger för närvarande på första plats i gruppen med sex poäng, följt av de svarta och vita med fyra poäng, efter att ha slagit Zürich och oavgjort mot Lyon. Här är de officiella laguppställningarna:

Juventus Damer (4-3-3): Perrod Magnin, Lenzini, Rosucci, Salvai och Boattin; Caruso, Pedersen, Grosso; Bonancy, Gerelli, Berensten. alla

Tillgängligt: April, Forcinella, Gama, Cernoa, Cantor, Lundorff, Zamanian, Bonfantini, Arkangeli, Schatzer, Sembrandt, Dolgan

Arsenal (4-3-3): Zinsberger. McCabe, Catley, Wubben-Moy, Wienroither; vilket, noobs, är euforiskt; Ford, Medima, Blackstenius. alla. Idval
Avbytare: Marquez, Williams, Petit, Maritz, Iwabuchi, Agyemang, Reid

Domare: Iuliana Demetrescu ROU