Napoli-Bologna 3-2: statistik och matchrapport

Italienska ligan, ställning

malm 19:51

Trippel visselpipa: Napoli vinner igen

Efter fyra minuters återhämtning Maradona-matchen är över: Napoli besegrar Bologna med 3-2 och Toppen är återställd Från den italienska ligan, tillbakaeller +2 i Atalanta (Han besegrade Sassuolo i ett av framstegen på den tionde dagen.) Blues Luciano Spalletti där Tionde segern i rad Mellan mästerskapet och Champions League.

malm 19:48

gult för samson

Ännu ett gult kort till Bologna: gult för samson (91′). de kommer att vara Fyra minuters återhämtning

malm 19:47

Lämplig för Bologna

Rött och blått är farligt: Barrow Corner, Merritt saknar regissören men Ferguson ligger bakom, Hittar inte svängen vinna (90′)

malm 19:46

Inne i De Silvestri bland rossobls

Ersättande Bologna: Cambiasso kommer ut att ge plats åt av sylvestri (89 tum)

malm 19:45

Skorupski räddar Lozano

Azzurri är fortfarande nära det fjärde målet: Visa i Zielinski Som tränger in i området och servar Lozanomed Skorupski som gjorde bra svar på EA:s mexikanska final Håll Bologna i spelet (88 tum)

malm 19:42

Osimhens infiltration

Neapel är inte nöjd med den minsta fördelen e Försök att avsluta loppet: Di Lorenzo fisk i Osimene regionen, epilogen på sidan men nigeriansk offside (85′)

malm 19:39

Lobotka kommer ut, applåderad av fansen

en stående ovation Maradona av regissören lobotkaklappa förbi Napoli fans När han lämnar planen för att ge plats för dämpa (82 tum)

malm 19:36

via Zielinski

Boher misslyckades med hår Neapel: en stark slutsats till Zelenskij träffa trä (79′)

malm 19:34

Dubbelbyte i Bologna

Byten för rossoblù: i Sansone istället för Aebischer, och Posch (77′)

malm 19:33

Spalletti är baserad på Oliveira

Förändringen i Neapel: Spalletti kallar Mario Rui från bänken och kastar Oliveira in i striden i rollen som vänsterback (76′)

malm 19:29

En förändring per sida: inuti diamanter och moro

En förändring på varje sida: insidan Elmas för Ndombélé I Neapel, medan för rossobl Medel ger plats för Moro (71 tum)

Se även  Serie A: Napoli - Salernitana 1-1. Uppskjutande av Scudetto - Sport

malm 19:27

Napoli-mål: Osimhen gör 3-2

Napoli försöker ta spelet igen i egen hand och lyckas med Osimhen: han uppfinner Kvaratskhelia för nigerianen, som slår Skorobsky med vänsterfoten och tar bort skyddsmasken från ansiktet för att uppnå sitt tredje mål i ligan. Azzurri anfallare 3-2 (69 minuter)

malm 19:21

Paro försöker igen

Rätt tid för Bologna Försök igen med Paro: En annan stark konsekvens av rådet, sned vinkel (63′)

malm 19:15

Skorupski varnade

logotyp kort Gult till Skorupski: Bolognas målvakt nu Vi måste vara försiktiga Att inte bli varnad igen (58′)

malm 19:12

Azuri är fortfarande farlig med otrogna

Napoli insisterar: stark slutsats Från Kfaratskhelia och en dubbel omslag För lite av Skorupskis hån, med en boll som glider bredvid kolumnen (56′)

malm 19:10

Skorubsky räddar Osimhen

Neapel-evenemang: Zelensky’s Corner H bra huvud Från Osimhen, som ändå hittar Underbar respons Målvakt Skorupski besök (54 minuter)

malm 19:08

Bologna i mål: Barrow hånar Meret och gör 2-2

Otroligt i ”Maradona”, där Bologna rita direkt Efter målet av Lozano. Signera målet 2-2 är kärrasom sparkar med höger fot på avstånd och hånar Merritt, kanske lurade av regression från ballong (51′)

malm 19:05

Napoli-mål: Lozano gör 2-1

Omkörning av Napoli som leder: Kvaratskhelia skapar panik I Rossobli-området och han skjuter på mål gör Skorobsky en fantastisk räddning men han kan inte göra någonting när Bollen har nått LozanoHan kan slå i spegeln och skriva ett mål 1-2 ljusblå (49 tum)

Ore 19:02

Till återhämtning, i Osimene och Lozano

ut att återhämta sig med Två förändringar i Neapel: Spalletti kastar in i strid Osimene och Lozano istället för Raspadori och Politano

Se även  Utmaningen till Inter för Milinkovic, vi fortsätter att följa Asensio

malm 18:46

Efter första halvlek: vi går till pausvila med oavgjort 1-1

ingen återhämtning: I Maradona går vi till tiebreak med Napoli och Bologna 1-1. Målen i första och sista halvlekNär Juan Jesus Svara om några minuter För ett mål gjord av Rosobli Zerkezi

malm 18:45

Napoli i mål: Juan Jesus 1-1

Omedelbar reaktion från Napoli som hittade honom Samma sak innan resten: på utvecklingen av en scrum hörnspark i området, där Juan Jesus är snabbast Att kasta sig på bollen för att sparka den i nätet och få den att explodera Maradonas rop (45′)

malm 18:41

Bologna-mål: Zirkzee gjorde mål

Framför Bologna Med Joshua Network cirkus: Dominguez Cambiasso hittar, en passning tillbaka för den impulsiva anfallaren som från sin plats firar och firar. Det första målet i A (41 tum)

malm 18:39

Bologna nära registrering

Lämplig för rossobl: Dominguez Han hittar ett lågt kors Klipp hela området Men Ferguson kommer inte dit på några centimeter i en split (39′)

malm 18:38

Barrow sparkar in i hörnet

regional hegemoni och innehav av bollen för Neapel, men Bologna Det börjar dyka upp upprepade gånger i det blå fältet: Barrow boll kom Vem håller till vänster om 30 meter men Sparkar i kurvan (38 tum)

malm 18:36

Raspadori på avstånd

Den är påslagen raspaduri I Neapel: anfallaren tar emot bollen och försöker den Slutledning från medeldistansmed banan dock mycket centralt Worry Skorupski (36′)

malm 18:32

Försöker Bologna

Gynnsamt ögonblick för Bologna: Cambiasso Slutsats Di Lorenzo svängde för en hörna, sedan sparkar från distans på hörnvridningen Aebischer i sin tur är omgiven av en mur (32 tum)

malm 18:27

Politano avfall

Stort missat tillfälle för Neapel: Kvaratskhelia presenterar Gyllene hjälp för politano Som sparkar makten med vänstern men skicka högt Från ett utmärkt läge (27 min)

Se även  Italienska basketligan: Ligaledare Brescia förlorar mot Cremona. Pizarro, A-2 ligger i närheten

malm 18:25

Korsning av Mario Rui

Neapel attacker: Kvaratskhelia Mario Roy överlägg belöningarsom istället för kryss sparkar mot mål genom att hugga tvärstång (25 tum)

Oreze 18:23

Napoli insisterar

Spallettis blues är fortfarande farlig: Kvaratskhelia går in i området och släpper kraft, Skorupski exakt På sin stolpe (23 minuter).

Oreze 18:21

Dominguez är bokad

logotyp kort Giallo för varje Dominguez: Bolognaspelare till försiktighet Att sparka bollen mot en motståndare på marken med matchen avbruten (21′)

malm 18:19

Napoli är nära att göra mål

Lämplig för Neapel: lobotka vertikal För Kvaratskhelia, filtrera efter Raspadori som korsar vänster röra vid stolpen (19 tum)

malm 18:14

bryta rossoblù

Försök att sticka Bologna Fergusonsom sparkar med högerfoten från kanten men ser det Slutsatsen svarade Da Lobotka (14 minuter)

malm 18:10

rossoblù väntar

Lite känslor Hittills i den här matchstarten, med Napoli allt på motsatt planhalva och kompakt bologna I försvar, för att stänga utrymmen och försöka starta om

malm 18:06

försöker sona

Neapel försöker Stäng omedelbart motståndare: om vinkelns utveckling Stark slutsats från KvaratskeliaEbecher Avvisad av köttet (6′)