Vibes äldre bror Alberto De Pesis attackerades av en tidigare rival: …

Elenoire Ferruzzi slår mot finalisten från den sjunde upplagan av Big Brother Vip under en Instagram Live.

Alberto De Besis Jag avslutar I hårkorset för en kontroversiell före detta rival till Big Brother Vip. Vi pratar om Elenoire Ferruzzi som under en Hon bor på Instagram med sin vän, Patrizia RossettiDen unge mannen åtalade Finalisten i den sjunde upplagan av dokusåpan Att känna sig som en ”stjärna”.

Illinois Turquoise vs. Alberto De Besis

erkännande tid till Elenoire Ferruzzi och Patricia Rossetti. Under en Instagram Live kom de två ex-Gives tillbaka för att prata om sina upplevelser på House and Gods Relationer etablerade med andra konkurrenteroch vissa helt Försvann efter slutet av Big Brother VIP. Först att tala var programledaren, som sa:

Jag hör alltid att Luca gör ett bra jobb, han jobbar så mycket. Jag ville gå live, men det är alltid fullt upp. Sedan hörde jag Perez och Charlie och han satte mig också i en grupp där de alltid skriver och jag får hundratals aviseringar. Albert? Ja, jag hörde honom också, jag hörde honom för en tid sedan för han var tvungen att spendera några kvällar och han frågade mig om råd. Men jag har inte hört några nyheter från honom på sistone och jag såg att han var på semester.

Läs också
Edoardo Donnamaria utan filter

se Patricia Han avslöjade att han hade hört några av Jevinis, inkl Alberto De BesisOch Alienware Han erkände att han tappat kollen på den unga finalisten Gf vip:

Nej, jag hörde det inte. För du vet att vi sa att vi skulle säga allt och jag måste säga det här också. Vi pratade om att folk försvann och han var en av dem. Jag känner det inte, de känner sig uppenbarligen anslutna, de känns som stjärnor, och därför ansluter de uppenbarligen inte, förstår du… Är jag sarkastisk? Det jag säger är sant. Man skulle förvänta sig att höra mer från vissa vänner, men det är okej…

Vissa är bara borta och de gillar inte ens dig, och jag lägger alltid ner dem. Hollywoodstjärnor. Vi är i Italien, medan de redan gör stjärnor. men inga problem. Jag är en kvinna som inte hyser agg. Då hör jag andra istället och vi har en bra relation. Jag hör Luca mycket, och sedan ber Gael mig ut.

Ta reda på de senaste nyheterna om Storebror.

Se även  Evenemang lördag 3 och söndag 4 december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *