Varese om Heidi som lämnar planen: ”Jag vill lämna”

”Jag vill lämna”, med dessa ord Massimiliano Varese Svaret släpptes Heidi D StorebrorSom tog bort sig själv från programmet efter att ha pratat med sin pappa under direktsändningen av dokusåpan.

Ansikte mot ansikte mellan Ta initiativet H Heidi Detta väckte mycket diskussion utanför och inne i huset, eftersom många av konkurrenterna förblev mållösa inför anklagelserna som mannen riktade mot dem. Det stammarFörst var han så skakad att han inte kunde svara.

Men med ett lugnt huvud sorterade skådespelaren sina tankar och tillskrev oron Heidi Bache Han sa att han inte var lik sin far. ”Nu förstår jag vad Heidi var rädd för, och det var inte jag. Han kommer definitivt att vara rädd för sin fars dom. Jag föredrar tystnad eftersom situationen är känslig. Jag hoppas att vi kan avsluta det här. Det som hände ikväll är mycket allvarligt. ”I en tid där det finns strider mot patriarkatet är det verkligen bättre för mig att vara tyst.” Storebror Massimiliano Varese från HeidiSedan blev det värre några timmar senare, när han insåg att Pacey inte skulle vara inne i huset längre.

”Jag ser inget normalt här längre”, avslöjade 47-åringen senare utan den minsta oro under ett samtal med Anita Olivieri. Massimiliano tillade i sitt samtal med Giampiero Mogini angående vad som hände i går kväll för en kort stund sedan: ”Det som hände i natt är mycket allvarligt för mig.” Heidi Han kommer att lämna gf Vilket får honom att tillbringa en sömnlös natt, full av tårar, minnen och ånger (även för det som inte var och aldrig kommer att bli).

Se även  Kate Middleton är offentligt influerad och utmanar Putin för Ukraina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *