Udinese – Salernitana 1-1: Slutresultat och höjdpunkter

• Tack för att du följer livebevakningen av Udinese-Salernitana-matchen så ses vi i nästa italienska ligamatcher.17:08

• Allt hände i första halvlek på Blunergy Stadium, då Salernitana tog ledningen med ett välgjort skott från kanten av straffområdet av Chauna i den 10:e minuten. Tre minuter senare rensade Zanoli ett inlägg från Thauvin i eget mål, men Manganiello ställde in Juventus kvittering på grund av offside av Luca, som passade passningen till Thauvin. Udinese fortsatte att pressa och skapa möjligheter genom Luka och Lovric, innan han kvitterade till 1-1 i den tredje minuten av stopptid, med en underbar bakspark från Kamara efter inlägg från Thauvin. I andra halvlek var fransmannen också nära att göra två mål, två minuter innan Ebuselli blev utvisad för ett gult kort, vilket lämnade det friulianska laget med tio man sedan den 64. Med extramannen närmade sig Salernitana segermålet igen. genom Chauna, som träffade stolpen med ett kraftfullt skott, från utanför straffområdet för Okoye.17:07

• Tredje raka oavgjort hemma för Udinese, vilket höjer sin poäng till 24 poäng, vilket tar Lecce till 14:e plats och tillfälligt flyttar sig till +4 över nedflyttningszonen. Första poängen går till Liverani på Salernitana-bänken, som återvänder för att vända tabellen efter tre raka förluster, vilket gör poängen från säkerhetszon 6, i väntan på Empoli-Cagliari och Sassuolo-Verona.17:03

• 90'+4'

Slutsignal: Udinese-Salernitana 1-1. Det slutar oavgjort på Bluenergy Stadium.16:54

• 90'+3'

En hörna tagen av Thauvin snappades upp av Luca, men han misslyckades med att konvertera den mot mål.16:53

• 90'

Fyra minuters stopptid rapporterades.16:50

• 89'

Bradaric kliver fram och går över till närmaste stolpen och Chauna vänder på huvudet för att hitta en farlig avböjning från Perez. Hörna för Salernitana.16:49

• 86'

Femte bytet för Salernitana. Giulio Maggiore kommer ut och Mateusz Lagovski kommer in.16:47

• 86'

Fjärde bytet för Salernitana. Alessandro Zanoli går ut och Junior Sambia går in.16:46

• 84'

En hörnspark gick ut från bortre stolpen av Lovric, den blockerades av Gianetti och Ferreira försökte skjuta bollen, men Maggiores utmärkta ingripande avvisade den.16:44

• 81'

Hörna från Candreva och en nick från Pellegrino slutar längst bak.16:41

• 79'

Matchen återupptas med Bassalidis regelbundet på planen.16:38

• 78'

En svår konfrontation mellan Luca och Bassalidis, med den grekiske försvararen kvar på marken i smärta.16:37

• 75'

Andra bytet för Udinese. Hassan Kamara kallades till bänken, minuter för Jordan Zemora.16:35

• 75'

Wallaces varning. Han har blivit avstängd och kommer att missa matchen mellan Lazio och Udinese.16:34

• 74'

Chauna slår tillbaka till Candreva, som skjuter det första målet inifrån området, men höjer skottet högt.16:34

• 73'

Andra bytet för Salernitana. Konstantinos Manolas har inget längre, hans plats är Triantaphilos Bassalidis.00:38

• 73'

Tredje bytet för Salernitana. Lassana Koulibaly lämnar plats för Iron Gomez.16:32

• 71'

Första bytet för Salernitana. Sean Wiseman är ute, Chukwubuikem Ekwuemisi är på.16:31

• 70'

Chona polen! Candreva passerar ett kryss till bortre stolpen för fransmannen, som utnyttjar Giannettis lucka, kontrollerar sin vänstra och sparkar med höger vid Okoyes utgång, och den krockar med stolpen.16:30

Se även  "Jag vill stanna i Neapel, men jag har inte fått några erbjudanden. Vi får se..."
  • 70'

Beslutet tas utifrån av Basic, som skjuter dåligt och inte hittar målet.16:29

• 68'

Cioffi arrangerar om sitt lag i en 3-4-1-1-formation: Lovric och Wallace är de två centrala mittfältarna, med Eusebio placerad på högerkanten.16:27

• 67'

Första bytet för Udinese. Martin Bairou kommer ut och Kingsley Ehesbio kommer in.16:26

• 64'

Festy Ebosele har skickats. Det andra gula kortet för Udinese-kanten, som gjorde ett klart sent ingripande på Bradarić.16:25

• 62'

Vilken möjlighet för Kamara! Thauvin återvänder från vänster och kryssar väldigt bra för att Kamara ska lägga den vid bortre stolpen, som skjuter bollen från nära håll, men bollen reser sig och hamnar i en kurva.16:22

• 60'

Bollen konverteras av Udinese, som letar efter ett hål i det friuliska försvaret.16:20

• 57'

Candreva lät Chaouna springa djupt, passade bollen till vänster och avlossade sedan ett kraftfullt skott vid den närmaste stolpen, bara för att hitta nätmaskorna utifrån.16:17

• 55'

Väldigt högt tempo i början av andra halvlek.16:15

• 52'

THAUVIN NÄRA FUNKTIONEN! En låg, kraftfull frispark från fransmannen går till Ochoas stolpe, men missar målet.16:12

• 50'

Marco Pellegrino varnades för en utmaning på kanten av boxen framför Luca.16:10

• 47'

Cartellino Giallo Joao Diogo Fonseca Ferreira21:22

• 47'

Lautaro Gianetti varnade för hård utmaning på startlinjen.16:08

• 46'

Låt oss starta igen! Början av den andra halvan av Udinese-Salernitana-matchen. Inga förändringar i första halvlek.16:07

• Cioffi kan vara nöjd med reaktionen från sitt lag och framför allt med Thauvins och Kamaras prestationer, som förutom att ta 1-1 ofta skapade anfallsförhållanden för Bianconeri. Både Lovric och Bayrou var dock lite inexakta, med Samardzic redo att ersätta en av dem under andra halvlek. Tillvägagångssättet fungerade dock bra för Salernitana, som föll väldigt lågt efter det första målet, och hade svårt att återuppta spelet, eftersom Wiseman ofta kom in för att hjälpa till under bolllinjen. Koulibalys tillstånd måste också utvärderas eftersom han verkar lida av smärta i axeln.16:03

• En intensiv och livlig första halvlek på Blunergy Stadium, där Salernitana tog ledningen efter 10 minuter med Chaonas briljanta slag från kanten av straffområdet. Udinese svarade direkt och kvitterade i den 13:e minuten med ett självmål från Zanoli efter ett inlägg från Thauvin, vilket underkändes på grund av offside av Luca, författaren till passningen till Thauvin. Cioffis lag är fortfarande nära oavgjort 1-1 med Luka och Lovric, men målet som förde matchen i balans kom inte förrän den tredje minuten av stopptid, med en underbar bakspark från Kamara, efter ett inlägg från vänster sida. Av Tuvin.16:00

• 45'+5'

Slut på första halvlek: Udinese-Salernitana 1-1. Kamaras mål svarade på Chaunas mål.15:50

• 45'+3'

Mål! Udinese – Salernitana 1-1 Mål av Hassan Camara, Thauvin gick in i mitten av området för ivorianen, som kvitterade matchen med en vacker nick. Det första målet i den italienska ligan för klassen 94.

Se även  Derby, Pogba, Yildiz och Santorello

Ta en titt på Hassan Kamaras spelarprofil15:49

• 45'

Tre minuters stopptid tillåts.15:46

• 44'

Camara gick över till bortre stolpen för Luca, som vann luftduellen med Pellegrino, men kunde inte heada över bollen som hamnade i Ochoas famn.15:48

• 41'

Vilken möjlighet för Luca! Lovric passerar vertikalt mot Luca, som ensam framför Ochoa försöker övervinna poängen. Skottet hamnade utanför målet, och Ochoa kan ha stött det något.15:41

• 39'

Vad slösade Levrik! Ferreira skickar in bollen i boxen för Thauvin, som backar bollen och skickar den till Lovrik, som tar kontroll, passar bollen och utökar skottet dramatiskt. Bollen är på botten.15:40

• 39'

Kamara skickade ett inlägg till bortre stolpen med en nick från Ebuselli, som Pellegrino blockerade med kroppen.15:39

• 36'

Martin Bairro varnades för att ha protesterat.15:36

• 33'

Candreva går vertikalt på grund av Wisemans rörelse, som bryter sig loss från Ferreiras markering och försöker skjuta ett skott med vänsterfoten, men slår den hårt.15:33

• 31'

Koulibaly är nu tillbaka på planen.15:31

• 29'

En intensiv sammandrabbning på mittfältet mellan Wallace och Koulibaly, där Salernitana-mittfältaren fick det värsta av det och stannade kvar på marken med axelproblem.15:30

• 27'

Thauvin skickar bollen till Lovric, som vänder, tar bollen till höger och skjuter till närmaste stolpen inifrån området, men hittar bara nätmaskorna från utsidan.15:27

• 24'

Statistisk siffra: Lom Ciona, september 2003, är den yngsta spelaren som har varit inblandad i minst fem mål i den italienska ligan (fem, som ett resultat av två mål och tre assist).15:24

• 21'

Han börjar spela igen med Maggiore regelbundet på planen.15:21

• 20'

Problem för Maggiore, som låg kvar på marken i smärta. Spelet stannade.15:20

• 18'

Vilken räddning Ochoa! Payero samlar ihop bollen på höger sida av Salernitana-försvaret, vänder tillbaka till höger och korsar lågt in i mitten för Luca, som vänder in med ett skott säkert första målet, men stoppas av en otrolig reaktion från Memo.15:19

• 16'

Festlig Ebosele-varning för sent ingripande i Basic. Han har blivit avstängd och kommer att missa matchen mellan Lazio och Udinese.15:17

• 13'

Otillåtet mål mot Udinese! Luca backar bollen för att passera Thauvin, som går till höger och går in i mitten, och hittar en avgörande avböjning från Zanoli, som slår sin målvakt, Ochoa. Men Manganiello avbröt det på grund av Lucas offside.15:16

• 10'

Mål! Udinese – Salernitana 0-1 Lom Chauna! Fransmannen tar emot från Maggiore till vänster om det övre Udinese-området, återvänder med sin vänstra fot och skjuter vackert från kanten av området och hittar hörnet.

Lär dig mer om spelarprofilen för Loum Tchaouna15:12

Loum TchaounaLoum Tchaouna
  • 10'

Kamara återvänder till högerkanten och skjuter lågt, utan att kunna rikta skottet i hörnet, som blockeras av Ochoa på marken.15:10

Se även  Monte Carlo 2023, Luca Nardis galna återkomst! Den unge italienaren besegrar Otti och går in i huvuddragningen - OA Sport
  • 8'

Shawna försöker! Den tidigare Rennes-spelaren plockar upp en boll från Ferreiras vänstra sida på kanten av straffområdet, flyttar bollen till höger och skjuter in i mål. Slutsatsen är bara lite hög.15:08

• 5'

Ett direktskott från kanten av straffområdet av Bayrou, som sköt kraftfullt och missade målet.15:05

• 3'

En viss spänning mellan Chauna och Perez uppstod omedelbart. Manganiello lugnar ner saker och ting med en verbal varning.15:03

• Startande! Starten på Udinese-Salernitana-matchen.15:01

• Nästan allt är klart på Blunergy Stadium i Udine. Snart startar domaren Gianluca Manganiello matchen.15:00

• Revolutionen i Salernitana, när Liverani hanterar en defensiv nödsituation (Giombre, Pieruzzi, Pirola, Fazio och Boateng), bildar sitt lag med ett fyramannaförsvar och överger tremannauppställningen. Pellegrino vinner omröstningen med Basalidis tillsammans med Manolas, medan han på det angripande mittfältet föredrar Chauna framför Kastanos. Dia startar igen från bänken, med Wiseman återigen starter.14:59

• Cioffi tappar Christensen till avstängning och måste fortfarande klara sig utan Pereira, som sitter på bänken men otillgänglig. Därför återvänder Ferreira till startuppställningen i försvaret, där Perez flyttar till vänstermittfältspositionen. Ebusile och Kamara har vunnit sina egna kort med Eusebio och Zemora på kanterna, medan överraskningen är på mittfältet, där Samardzic börjar från bänken för att göra plats åt Payero. Anfallsduon Thauvin och Luca har bekräftats.15:30

• Officiella formationer – Salernitana ställer upp på planen i en 4-3-2-1 formation: Ochoa; Zanoli, Manolas, Pellegrino, Bradaric; Coulibaly, major, rektor; Candreva, Chaona; Weisman. Tillgängliga: Costile, Alluka, Bassalides, Sambia, Martigani, Simi, Dea, Gomez, Castanos, Ekwuemesi, Ferrari, Vignato, Ligovski.14:55

• Officiella laguppställningar – Udinese ställer upp på planen i en 3-5-1-1-uppställning: Okoye; Ferreira, Giannetti, Perez; Visti, Lovric, Wallace, Bayrou, Camara; Dem dog. Luca. Tillgängliga: Silvestri, Baddeli, Zarraga, Succes, Davis, Tekvik, Ehizibo, Brenner, Samardzic, Kabasele, Zemora, Pereira.14:54

• Å andra sidan vill Salernitana ge sig själv lite hopp, eftersom det upptar sista platsen i tabellen med 13 poäng, sju poäng efter Verona, fjärde från sist, och för tillfället, säkert. Sedan Fabio Liveranis ankomst till bänken har Kampanien-laget lidit två förluster på lika många matcher och släppt in sex mål utan att göra några. 2024 vann Granata bara en poäng jämfört med sju förluster.14:54

• Udinese vill bort med tre poäng från nedflyttningsstrecket som just nu är tre poäng bort. Med en vinst idag kommer Gabriele Cioffis lag att ta sig förbi Lecce och Empoli, om än tillfälligt, och ta sig upp till trettonde plats i tabellen. Det friulianska laget måste dock ändra sin stil på hemmaplan, med tanke på att det bara har vunnit en enda seger på Blunergy Stadium, den 30 december förra året mot Bologna.14:51