Torino-Sampdoria 2-0, Juric: ”Miranchuk ger oss det lugn som vi ibland inte har”

I slutet av matchen mellan Torino och Sampdoria, giltig för den 14:e matchen i den italienska Serie A, Granatas tränare Ivan. Rättslig Jag pratade med Sky Sports för en kommentar om matchen. Hennes uttalanden är följande: ”De tre främre presterade väldigt bra. Miranchuk ger oss det där lugnet som vi ibland inte har, Vlasic och Radunjic gjorde också bra ifrån sig. Enligt min mening skötte hela laget sig väldigt bra.”

Sedan talade Toro-teknikern också till DAZN-mikrofoner: ”Jag accepterar matchen i Bologna eftersom det här är en ung grupp som spelade en väldigt intensiv match med Milan och det finns ett misstag. Idag spelade vi en bra match, eller hur gjorde vi ett litet misstag, och jag är nöjd.”

Slutligen kommenterade även den kroatiske tränaren matchen via mikrofonerna på Turin-kanalen.

Vilka är dina intryck?

”Jag är väldigt nöjd med hur spelarna växer och idag spelade de en bra match genom att alltid checka in. Jag är väldigt nöjd.”

Ändrar framgång innebörden av Bolognas nederlag?

”Den här gruppen är väldigt liten och har förlorat viktiga män men den utvecklas långsamt. De gör bra saker och faller sedan kanske men jag ser att de alltid är på rätt väg. Det kan vara något fel. Idag var det viktigt att vinna och jag är glad.”

Se även  Conference League: Marseille ok, lika mellan Leicester och Feyenoord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.