fredag, juli 12, 2024

”Super smärta, du var mitt första barn.”

Datum:

Han delar sina tårar med sina följare Gianluca Vacchi: Natten mellan måndag och tisdag dog hans älskade labrador Gordo, som med sina ord ”han betraktade som en son”. Affärsmannen släppte lös sina djupa känslor i ett långt Instagram-inlägg tillsammans med ömma bilder som föreställer honom med sin fyrbenta vän. ”Natten mellan måndag och tisdag, Vi lämnade efter oss vår älskade son, Gordo ”Bli ängeln som alltid har funnits i hans liv”, börjar den femtiosexåriga influencern i den långa bildtexten och syftar på hunden som alltid har följt med honom sedan 2016, när hans partner Sharon gav den till honom.

”Du var mitt första barn”

”Sedan min älskade Sharon tog in honom i mitt liv har jag haft möjligheten att vara hans pappa sedan dess Det var mitt första barnJag förstod att att vara föräldrar är en gudgiven möjlighet för oss att lära oss om en högre form av kärlek och nåd Han lärde mig den djupa innebörden av villkorslös kärlek”Unikt och verkligt”, minns Vache, som har en dotter med Fonseca: Blå Jerusalem. Sedan pekar han direkt på hunden och talar till honom som om han fortfarande kunde lyssna på honom: ”Du var en son för mig, min första, jag älskade dig väldigt mycket och du fyllde varje sekund av mitt liv med din djupa kärlek och din evig kärlek. Vakande blick. Tack för alla nätter jag hörde en förändring i min andning eller tonen i min röst, så jag reste mig från din soffa bredvid min säng och… Du kom för att lägga din tass på mig Tills du såg mig lugna ner mig.”

Se även  "Vissa bekantskaper vid deras födelse går ut": Hunziker lämnar Angiolin ...

Presenter och bilder på sociala medier

Som bevis på denna mycket starka koppling mellan hunden och ”mästaren” fortsätter Vache med mycket tillgivna ord: ”Tack, min älskade, för att du är mitt känslomässiga stöd; Min själs första samtalspartnerJa, för du kan lyssna på det som ingen annan kan. Du var en ängel, den största gåvan som min dotter och jag någonsin har fått i mitt liv, och ja, ni kommer båda från din älskade mamma.” Det mycket långa inlägget fortsätter med att berömma Gordos egenskaper och ger honom smeknamnet som han fått den lilla flickan hemma: ”Åh Ruru, vad vi kommer att sakna dig, jag kommer alltid att leta efter dig I varje andetag var du mer än bara en människa, och smärtan vi känner inombords är oförklarlig, för bara din mamma och jag kan djupt förstå vad du betyder för oss.”

Mycket stark smärta

Sedan erkänner affärsmannen att han har mycket svårt att hantera denna enorma förlust: ”Det är smärtsamt och jag avvisar med all min kraft tanken på att föreställa mig livet utan dig och utan bruset från din kö som kom till liv som så fort vi öppnade ögonen på morgonen. Jag vet inte hur jag ska göra det, min kärlek, mitt barn, min ängel… Kanske genom att sluta ögonen och föreställa mig din handflata och din ömma blick tills varje våg av smärta som attackerar mig och kommer att attackera mig avtar. Vacchi berättar om sina sista dagar med Gordo och det stora tomrummet han lämnade efter sig i familjens liv: ”Hon motsatte sig att vara vid vår sida och när hon inte längre orkade, Du har lämnat oss i ett oöverstigligt tomrum Och bara den stora reserv av kärlek som hon har lämnat för oss i livet kommer att tillåta oss att överleva denna övernaturliga smärta. Han avslutade sedan: ”Hej Gordo, du kommer att leva för evigt i våra hjärtan och tills vi träffas igen kommer jag att titta på din soffa varje gång jag vaknar på natten och tårarna kommer sakta att förvandlas till ett sött leende. Jag älskar dig pappa”.

Se även  Sonia Bruganelli orkade inte mer och kräktes sanningen på henne...
Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related