Starfield: Endast Todd Howard och några andra kan prata om spelet

Inte alla medlemmar i utvecklingsteamet starfield De kan prata om Starfield. Det är faktiskt bara ett fåtal som är inomhus Bethesda Det kan de göra mellan sig förstås Todd HowardSom spelstudions designchef Emil Pagliarulo förklarade på Twitter är han självklart angelägen om att få de som följer honom att förstå att de inte kan avslöja sig själva i vissa ämnen.

Pagliarulo är glad över att se fansen entusiastiska över spelets ankomst, men han är inte behörig att prata om spelet: ”Jag vet att detta inte är vad Starfield-fans skulle vilja höra mig säga, men jag vill vara tydlig: ingen annan, förutom Todd Howard, är behörig att prata om det.” Information Om spelet som ännu inte har annonserats. Det är det här jobbet personer på PR/marknads/community-avdelningen gör.

Du har många frågor, jag vet. Och mina väldigt vaga inlägg om spelet hjälpte inte. Jag är verkligen spänd på hur Starfield väntar. allvarligt. För mig är det otroligt. Jag är mycket ledsen att säga att jag inte kan svara på 99 % av dina frågor Förfrågningar.

Jag kan inte dela mina åsikter om spelets innehåll. Jag kan inte prata om framträdanden. Jag kan inte diskutera… ja, de flesta ämnen. Jag skrev på NDA. Jag är ett proffs. Jag vill inte bli sparkad. Men för oss är ditt stöd allt. Du fyller mitt hjärta varje dag. Bästa fansen någonsin.”

Pagliarulo under ett Starfield-test

Till att börja med ålägger NDA undertecknaren att inte avslöja konfidentiell information av något slag, i detta fall relaterad till Starfield.

Poängen som Pagliarulo gjorde borde vara tydlig nog, men att försöka omformulera det är det en inbjudan att inte stressa för mycket om utvecklingsteam Med frågor kan de inte svara på kontrakt. Visst måste glädjen inför så mycket uppmärksamhet ha varit enorm.

Se även  Trailer för Summer Game Fest 2, släppperiod och plattformar avslöjade...

I övrigt påminner vi dig om att Starfield kommer att släppas den 6 september 2023 exklusivt på Xbox Series X/S och PC. Det kommer också att lanseras omedelbart på Xbox och PC Game Pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *