Serie A: Juventus – Atalanta 3-3, ett vågat oavgjort resultat mot Calcio

Juventus mot Atalanta 3-3 Spela in För den nittonde dagen av det italienska ligamästerskapet

Joule

I den 65:e minuten, Juventus vs Atalanta 3-3 – Danilo tar tillbaka Bianconeri i nivå med ett skott från kanten av området

I den 53:e minuten, Juventus – Atalanta 2-3 – La Dea tar ledningen igen med ett mål från Lookman, hans ställning för natten

Den 46:e Juventus St. – Atlanta 2-2 – Maehle för gästerna att få tillbaka matchen till oavgjort

I den 35:e minuten, Juventus vs Atalanta 2-1 – Juventus-anfallaren Milik gör mål med en assist från Fagioli och vänder på poängen

I den 25:e minuten, Juventus – Atalanta 1-1 – Di Maria Adel the Bianconeri från en straffspark efter en mus

I den femte minuten, Juventus – Atalanta 0-1 – La Dea öppnade omedelbart nollan med ett mål från Lookman, som utnyttjade ett misstag av Juventus målvakt Szczesny

Rita och recensera på stadion mellan Juventus och Atalanta. Mellan passning och kontringsklistring stängde det till slut 3-3: Di Maria och Lookman är bäst på planen, men Allegri och Gasperini måste se över sina försvarsfaser. en punkt, trots allt, till liten nytta för båda. Stämningen kokar över beslutet från FIGC Appeal Court of Appeal att straffa laget med 15 poäng: det svart-vita jublet gör sig hört, mellan buningarna under Serie A-hymnen och antiligasångerna.. Utanför stadion hängdes dock en banderoll där det stod: ”Serie A eller B, vi är alltid här bara för Juventus FC”. I fältfrågor bekräftade Allegri Di Maria från första minuten bakom Milik med Keiza och Kane på bänken. Rabiot återhämtar sig på mittfältet och spelar med Fagioli, Locatelli, Mackenni och Costi på banorna och den defensiva trion är helt brasiliansk som vanligt med Danilo, Bremer och Alex Sandro.

Se även  Davis Cup mellan Italien och Serbien live Kesmanovic slår Musetti, nu Siner Djokovic

Gasperini missar de avstängda Koopminers men lyfter ändå Bogas start med Hoglund och Lookman, Hatibor och Maihle som spelar utanför och mittfältarna bildas av Ederson och De Roon. Det finns mycket nyfikenhet att se Bianconeri närma sig efter 15 poäng, starten kunde inte vara sämre: Lookman går in i området och skjuter med högerfoten, Szczesny guppar på stolpen och Atalanta är redan 5″. Strax efter protesterade Bianconeri mot ett samtal av Palomino Milik och Marinelli från Tivoli, sedan hissade mittbacken flaggan efter en kvart på grund av fysiska problem och ersattes av tidigare spelaren Demiral.. Juventus börjar anfalla mer ihärdigt, Fagioli och Di Maria går ner till området och argentinaren springer efter domaren för att be om VAR:s ingripande. På den första användbara pausen ser Marinelli Edersons fula touch på skärmen och Fideo från platsen han förskjuter Musso med 1-1. Det är ett positivt ögonblick för Bianconeri, i den 35:e minuten är comebacken klar: Lookman tappar bollen på vägen ut och gör Gasperini upprörd, Di Maria skapar en back-klack för Fagioli som kryssar i mitten och Milik slår målvakten med en skott med höger fot för Nerazzurri.

Juventus avslutade den första halvleken före, men tillvägagångssättet i andra halvlek var återigen katastrofalt: efter 35 sekunder gav Danilo en ”blodig” boll som europélaget utnyttjade till fullo, och satte Lukeman Mehle framför Chesney och dansken. Han gjorde inget fel. Atalanta förstår att det är dags att slå till, i den 53:e minuten kommer den nya motolyckan med nigerianen släppt lös, avlossad av Alex Sandro, hans dubbelnick på ett inlägg från Boga. Det nya felet pressar Allegri in i ett mer offensivt upplägg med Chiesa istället för Kostic, men kvitteringen kommer från en försvarare: frisparken från kanten lyckas perfekt, Di Maria berör Danilo med barriären som öppnar och det står 3-3. Därför valde tränaren att byta anfallsduon, med fokus på Meriti Kane, och i finalen återlanserade han Cuadrado, som debuterar 2023. Resultatet ändrades inte längre, Juventus och Atalanta slutade efter sex mål: Bianconeri steg till 23, men de är fortfarande i en kamp i mitten av tabellen, omkörda av Roma Nerazzurri och föll till femte plats utanför Champions League-regionen.

Se även  Argentina vid foten av Enzo Fernandez: Vi beklagar Milan, den där värdelösa väntan på Sanchez... | första sidan