Sassuolo-Napoli 1-1 (12′ Flamengo straff, 60′ Ambrosino): matchen är över och en bra lottning för Azurini

90′ + 5′ – Match över! Ambrosino svarar på Flamingo, vilket är en bra poäng för Azurini.

90′ + 4′ – Idasiak räddar Napoli! Diawara i straffområdet hittar bollen till vänster och sparkar, räddar Napolis polske målvakt i två halvlekar.

90′ + 3′ – Fortfarande farligt i andra halvlek, Forchignone sköt diagonalt ner till vänster men Idasiak räddade utan problem.

90 ’+2’ – D’Agostinos bokning Som undvek att starta om Sassuolo med ett taktiskt fel.

90 ’+1’ – Silly Napoli! Dubbelchans: I Acampas kryss sprängde Cole Sacco av och Vitalis underbarn, D’Agostino kom för att studsa tillbaka men Vitale var fortfarande den som räddade Sassuolo!

90′ – 5 minuters återhämtning har beviljats.

87′ – Jewels varnade Som bar Ferrara på tröjans kontring.

86′ – Byte i Neapel, Vergara går ut och Maranzino kommer in.

bild 83 ’- En fantastisk möjlighet för Neapel! En serve i straffområdet för Coli Saco som går in och står ansikte mot ansikte med Vitale, azzurrinis franska mittfältare men med sin högra kolliderar med motståndarmålvakten som lämnas desperat.

82′ – Sassuolos sista byte: Samelli går ut och Diwara går in.

78′ – Cue från Forchignone som fokuserar från vänster och sparkar bollen rätt, bollen åt sidan med Idasiak i kontroll.

74′ – Trippelbyte på Sassuolo: Zenlay, Uchile och Mata lämnar; Inne i Ferrara, Casulari och Arcopento

67′ – Dubbelbyte i Neapel: Di Marco och Sioufi kommer ut i Acampa och Spafon.

65′ – Byte i Sassuolo: Touré avfarter och inträde för Forchignoni.

60′ – GOOOOOOOLLLLL från Neapel! Ambrosino!!!!! Coli Saco tar tillbaka bollen mitt på planen och serverar D’Agostino, som ger sig av för Ambrosino: en en-mot-en-tight hörna och ett kraftfullt högerskott som överraskar Vitale i hans mitt! Procida-anfallaren som gjorde 14 i ligan är fortfarande en mördare! 1-1!

Ambrosino mål

54′ – En otrolig möjlighet för Sassuolo! Uchiles kontring slår Sacco och flyger mot Idasiyaks mål, frontalt med målvaktens blå sparkar åt sidan.

Se även  Empoli Napoli, CM Rapportkort: Osimhen-Kvara, mer magi! Synd att Mario Rui, Baldanzi inte fungerar | första sidan

52′ – Dandreas skott från distans, Bara Idasiak utan problem.

50′ – Ett kraftfullt skott från Cioffi utanför området, Vitaly tar skydd i hörnet. Inget i nästa hörn.

45′ – Andra halvlek startadeByt inte tränare.

13.30 – Lagen återvänder till planen.

45′ + 3′ – första halvlek slut. Napoli under nätet, men Sassuolo flera gånger nära dubbla.

45′ – 3 minuters återhämtning beviljad.

45′ – En bra chans för Sassuolo! Paz går fort på kontringen och går in i området, korspassar Samelli ensam vid bortre stolpen, men passningen är fel och chansen går förlorad.

44′ – Passerade genom D’Andrea till höger till Jewels, korsade mitt i straffområdet för Loeffens första skott med högerfoten men sköt högt.

39′ – Napoli hörnsparksplan med Vergara som fångar D’Agostinos låga skott, men hans högra hand avslutar med hög kraft.

35′ – Auchelli varnade För ett mittfältsfel på Coli Saco.

28′ – Ännu en stor möjlighet för Sassuolo. En kontring av D’Andrea som ligger i straffområdet sitter på Costanzo och försöker skjuta från vänster som hamnar väldigt högt. I det andra inlägget klagade Matta ensam.

27′ – En insisterande handling av Napoli leder D’Agostino till inlägget från högerkanten, Vital tar ut väntande Ambrosino med en plastnäve redo att anfalla bakifrån.

22′ – Ambrosino nickar utanför Di Marcos inlägg, men den blå anfallaren träffar bollen dåligt som till slut blir bred.

20′ – Pontelau varnade Detta sätter Mata på trokaren. Det turbulenta ögonblicket fortsätter för den blå mittfältaren som spelar i dag i stället för avstängde Daniel Hessage.

19′ – Utmärkt Barba-stängning på mitthålet. Vid detta tillfälle fortfarande Pontelo i svårigheter som inte startade denna utmaning särskilt bra.

Se även  Mästaren: 4-2 i Ajax, Napoli flyger till andra omgången - Fotboll

18′ – Genom att ändra matchen med Vergaras vänsterfotsresa som skickade Choffi i mål, är den blå anfallaren i straffområdet obalanserad av Paz men domaren är inget fel. Neapel protesterar.

14′ – Galen chans för Sassuolo! Mata vinner en fysisk duell med Barba i området och dricker med en torr dribbling Puntello, frontal med Edasiac men skjuter högt från det optimala läget.

12′ – Sassuolos mål! enheter. Flamingo! Den holländska försvararen för värdarna gör inget misstag, förskjutna Idasiak. 1-0.

10′ – Straffspark för Sassuolo! Di Marcos fel på Toure är i området, för domaren råder det ingen tvekan och vissling är maxstraffet för Niroverde.

5′ – Uchiles skott från distans, Samelli försöker vända briljant men bollen hamnar på sidan.

3′ – För hög press från Sassuolo som försökte spela matchen under de första spelminuterna.

1′ – Spelet har börjat!

Spring of Naples, officiella laguppställningar:

Sassuolo (4-3-3): Vitale, Loeffen, Flamingo, Zenelaj, Paz Blandon, D’Andrea, Mata, Aucelli, Samele, Macchioni, Touré. Tränare: Bejeka.

Neapel (3-4-2-1): edadiac; 2 Barba, Pontelau, Costanzo; D’Agostino, Cole Sacco, Jewels, DiMarco; Cioffi, Vergara; Ambrosino. Tränare: Frostalupe.

God morgon kära läsare Neapel utrymme Och välkommen till livetexten Sassuolo Neapel, matchen gäller för den 25:e dagen av Primavera 1-turneringen. Azurini, som återvänder från oavgjort mot Empoli och Pescara, letar efter framgång genom att flytta bort från spelområdet. Det kommer inte att bli lätt att få de bästa spelarna från Emilians lag som coachas av Mr Bejica (tidigare Napoli-spelare, redaktör). Första matchen slutade 1-1 med ett fantastiskt mål från donna I full återhämtning som fångade oavgjort.

Se även  Dolomiti besegrade Energia Trentino med 69-58 i Neapel - Sport