Sampdoria – Modena 2-2: Slutresultat och höjdpunkter

Sampdoria slutar – Modena! 2-2 final!18:13

Di Luca styr inte max, och Samps sista chans försvinner också.18:12

• 90'+4'

Sampad stängning framåt, Modena för lågt.18:09

• 90'+3'

Väldigt lite har också spelats under denna återhämtning, på grund av skador och målvakternas försenade returer.18:08

• 90'+2'

Simon Santoro varning. Fel på Yebes, ännu ett gult kort i matchen. 18:08

• 90'+1'

Sex minuters stopptid.18:06

• 90'

Fabio Abioso varnade. Gör det mot ett generöst tips. 18:06

• 89'

En betydande återhämtning förväntas, inklusive byten och avbrott i VAR.18:04

• 87'

Sampdoria-byten: Agustin Alvarez kommer in och Samuel Ntanda kommer in.18:03

• 86'

Byte i Modena: Ettore Gliosi går ut och Luca Magnino kommer in.18:02

• 85'

Byte i Modena: Thomas Battistella kommer av och Lorenzo Di Stefano kommer in.18:01

• 84'

Misstag i Abioso-attacken, varje vissling från Capote är nu en protest.17:59

• 82'

Mål! Sampdoria – Modena 2-2 Straffspark från Antonio Palombo Mittfältaren kryssar starkt Stankovic förstår allt men når inte dit.

Kolla in Antonio Palumbos spelarprofil17:58

• 82'

Straffet bekräftades, med Palumbo fortfarande på plats.17:57

• 81'

VAR-kontroll för att kontrollera om beröring har inträffat: Lag väntar på arenorna.17:56

• 80'

Straffspark för Modena! Capote släpper in ytterligare en straffspark efter Stojanovics touch på Kotali.17:56

• 78'

Gnistor är fortfarande på planen, och det är inte en lätt match att hantera för Capote.17:54

• 76'

Kotali var omedelbart farlig, hans låga kryss blockerades av Darboe.17:52

• 74'

Sampdoria, som redan lider av en defensiv nödsituation, förlorar också Piccini: Leoni kommer in.17:50

• 72'

Byte för Sampdoria, med Sebastiano Esposito som lämnar och Ibrima Darboe kommer in.17:49

• 72'

Byte för Sampdoria, med Cristiano Piccini som lämnar och Giovanni Leoni kommer in.17:49

• 71'

Byte i Modena: Fabio Ponce går ut och Matteo Cotali kommer in.17:48

• 71'

Byte i Modena: Niccolò Corrado kommer in och Simone Santoro kommer in.17:48

Se även  Roma, Mourinho lämnade UEFAs styrelse: "Villkoren existerar inte längre" - Forzaroma.info - Senaste nyheter som Roma fotboll - Intervjuer, foton och videor
  • 70'

En annan kontakt i Samp-området, Modena protesterar: Men alla ögon är riktade mot Piccini, som begär ett byte på grund av skada.17:46

• 68'

Målet mot Modena blev underkänt! Gliozzi träffar ribban med en nick och Battistella sätter in den i mål, men Capote avbryter den på grund av ett misstag i mittfältarens anfall på Gonzalez.17:44

• 67'

Modena trycker på och Sampdoria möter svårigheter i denna andra halvlek.17:42

• 65'

Gerard Yepes varning. Ett taktiskt misstag av mittfältaren stoppar Battistellas kontring: Mittfältaren får en varning. 17:41

• 65'

Anfall! Kors från Ponce, anlände tidigt till närmaste stolpen: bollen gick utanför mål.17:40

• 63'

Det är stor fara för Esposito som protesterade från matchens början och inte slutade ens efter det gula kortet.17:39

• 62'

Varning Sebastiano Esposito. Gult för kantprotester. 17:38

• 60'

Mål! Sampdoria – Modena 2-1 Mål från en straffspark av Antonio Palombo. Mittfältaren sparkar in bollen i mitten, och Stankovic rör den med foten men når den inte.17:36

• 59'

Byte för Sampdoria, med Fabio Depaoli som lämnar och Petar Stojanovic kommer in.17:36

• 59'

Det är ett straff för Modena! Capote går för att granska bilderna och letar efter Piccinis handboll på Abiosus skott: äntligen pekar han på straffpunkten!17:34

• 58'

DePaoli är på marken och leken slutar. Samtidigt letar VAR efter en tackling på Abiosu.17:33

• 56'

Modena protesterar på grund av kontakt i området och Abioso faller till marken: Capote kan fortsätta spela.17:32

• 55'

Girly med dribblingar och skytte, Yepes avslutande.17:31

• 54'

Fabio Depaoli varning. Vänta på Gliozzi, den gula på Sampdoria-kaptenen. 17:30

• 52'

Pirlo är inte nöjd med sitt lags start, Dorianas lag är pressat.17:28

• 50'

Modena omstart, Abioso i mitten för den framrusande Palumbo: kontrollerad kontroll av mittfältaren som underlättar Piccinis tackling.17:27

• 48'

Modena börjar starkt och Sampdoria är på defensiven.17:24

• 46'

Andra halvlek börjar!17:21

• Sampdoria leder med 2-0 tack vare mål av Gonzalez från en hörna och Alvarez från långt håll. Modena, som var nära att ta initiativet, men led efter två skavanker.17:07

• 45'+5'

Första halvan av Sampdoria – Modena tar slut! 2-0 delresultat.17:06

• 45'+4'

Antonio Palumbo varning. En stark, sen tackling från mittfältaren fällde Esposito. 17:06

• Se även  "Vi ger dig bilen tillbaka, men gå."

• 45'+3'

Modena lägger ner anfallet i jakten på målet för att återuppta matchen.17:05

• 45'

Fyra minuters stopptid.17:02

• 44'

Battistella! Angående hörnutvecklingen, när mittfältaren når bortre stolpen befinner han sig bara utanför mål.17:00

• 43'

Palumbo! Bra skott från kanten på playmakern, Stankovic förlänger den och lägger den i hörnet.17:00

• 41'

Qasimi Cross! Från kanten av mittfältaren skjuter Ciculin bollen till målstolpen.16:59

• 40'

Thomas Battistella Varning. Ett iögonfallande tillslag från mittfältaren, matchens första gula kort.16:56

• 38'

En underbar boll från Corrado till Abiosu, och i sista minuten lyckas Gonzalez skicka Stankovic med en nick.16:54

• 35'

Sampdoria fördubblade ledningen och Modena fick två mål under trots ett bra spel.16:51

• 33'

Mål! Sampdoria – Modena 2-0 Mål av Agustin Alvarez. Dorianos första mål är för anfallaren, som stannar vid gränsen och skjuter henne med ett skott från hennes högra fot som närmar sig stolpen.

Kolla in Agustín Álvarezs spelarprofil16:50

• 32'

Di Luca hade bara rört väldigt få bollar fram till denna punkt, med anfallaren som var dåligt betjänad av sina lagkamrater.16:47

• 30'

En turban för en försvarare som tillfälligt lämnar planen.16:45

• 29'

Piccini på marken efter ett ofrivilligt slag: försvararen blöder, spelet stoppas.16:44

• 27'

Palumbo skjuter Abioso, och Stankovic förstår allt och förväntar sig festen.16:43

• 25'

Esposito tappar en blodig boll i eget område, det utnyttjar inte Gliozzi utan får bara en hörna.16:41

• 24'

Modenas svar: Frispark från högersidan tagen av Palumbo, retur.16:41

• 21'

Mål! Sampdoria – Modena 1-0 Mål av Facundo Gonzalez. Hörna för Sampdoria, försvararen vid bortre stolpen hoppar högre än någon annan och slår en osäker Ciculin.

Kolla in Facundo Gonzálezs spelarprofil16:38

Facundo GonzalezFacundo Gonzalez
  • 21'

Anfall! Ett kraftfullt skott från toppen av mål, bollen gick utanför mål.16:36

• 19'

Sekoline igen! Ännu en räddning från Alvarez, och nu är det dags för Sampdoria.16:36

• 18'

Alvarez! Header från Doriano och Ciculin studsar in i hörnet!16:35

• 17'

Frispark tagen av Esposito, den träffar väggen.16:33

• 16'

Esposito på kanten av straffområdet: Frispark från ett farligt läge från kanten av straffområdet för Sampdoria.16:32

• 15'

Gliozzi igen, anfallaren försöker en svår bakåtspark, och träffar Depaoli fullt i ansiktet.16:30

• 13'

En gnista bryter ut mellan Esposito och Battistella, och Capote ber fortfarande om lugn.16:28

Se även  Ferrari F1, Mattia Binotto hoppar, Frederic Vasseur från Alfa Romeo anländer i hans ställe
  • 12'

Bra ögonblick för Modena, Sampdoria lider av Kanarieöarnas kontringar.16:27

• 11'

Abiosu har utrymme att skjuta men lossar på Gliozzi, och Piccini förstår allt.16:27

• 10'

Gliozi! Modena igen, Palumbo skjuter bollen mot sin anfallare som skjuter kraftfullt från kanten men utanför målet.16:26

• 8'

Battistella! Högerskott från långt håll av mittfältaren, men bollen är utanför mål.16:23

• 7'

En underbar boll från Corrado till Gliozzi. Anfallaren kontrollerar den och skjuter, men Piccinini blockerar den.16:23

• 6'

Palumbo med ett ofrivilligt knä på baksidan av Kasamis huvud, spelet är fortfarande på is.16:22

• 5'

Espesto går ner med en spark, Modena blir dämpad. Domaren Capote bad anfallaren att lugna sig, då han protesterade mot att domaren inte blåste av.16:21

• 4'

Lågt kors från Depaoli, hål från Kuze, och Zaro tittar på Di Luca.16:20

• 2'

En riktig treudd för Sampdoria, med De Luca i mitten, Esposito till vänster, Alvarez till höger.16:18

• 1'

Sampdoria – Modena börjar!16:16

• Matchens domare är Maria Ferreri Capote.16:08

• Nästa match blir den tionde matchen i Serie B mellan Sampdoria och Modena: ett positivt resultat för Blucherchiati, som hittills har noterat fem segrar under de tidigare nio, jämfört med endast två förluster och två oavgjorda.16:08

• Bianco med Gliozzi och Abioso som Girlies forwards mentor, och Palumbo i mittfältarrollen – den offensiva mittfältaren. Ponce och Corrado är två femtedelar av mittfältet.16:08

• Pirlo hittar Sebastiano Esposito och sätter in honom från första minuten, med De Luca som första anfallare, och Alvarez efterträder honom. DePaoli och Gonzalez är ytterbackar.16:07

• Modena lineup: Modena (3-5-2-): Ciculin – Riccio, Zaro, Coz – Ponce, Battistella, Gerli, Palumbo, Corrado – Gliozzi, Abioso.16:05

• Den officiella laguppställningen för matchen: Sampdoria (4-3-2-1), Stankovic – De Paoli, Piccini, Gonzalez, Giordano – Casami, Yepes, Askildsen – Alvarez, Esposito – Di Luca.16:05

• Sampdoria, ledd av Pirlo Modena, tar emot på Marassi Stadium i den här matchen i den 23:e omgången av andra divisionen: hemmalaget har 26 poäng, fyra poäng före kvalområdet och gästerna har 31 poäng, en poäng över. i kvalificeringszonen.16:04