Ryktet: PS Plus PS5 och PS4-spel för mars 2022 Möjlig läcka

Ett par PS Plus Matcherna i mars 2022 ser ut att ha läckt ut. Affisch på den franska hemsidan Delabs Ansvarig för Läckte flera formationer förra året Han återvände med ett brev som inte krävde Sherlock Holmes lösning.

Skrev följande, som översatt tidigare Google: ”Jag tog hand om Advanced Arc Survival Och den Sonic Racing Team Nyligen, och jag ville fortfarande köpa den för att spela på min PS5. Eftersom jag vet att jag egentligen inte har några kontanter, tvekar jag verkligen att köpa det. Men hallå, i slutändan väntar jag nog till början av nästa månad.”

I kombination med den information som redan finns tillgänglig skulle det göra lineupen enligt följande:

Nu är det värt att notera att GTA Online inte kommer att finnas tillgängligt förrän den 15 mars på PS5, och det är tills långt borta Det kommer sannolikt att bli ett ”bonusspel” för medlemmar. Som sådan finns det en god chans annan Ett PS5-spel kommer att inkluderas, även om detta inte nämndes i det tidigare nämnda Dealabs-inlägget.

Även om det alltid är bäst att iaktta en viss grad av försiktighet i situationer som denna, har källan varit så konsekvent korrekt under det senaste året att vi börjar vänja oss vid den beslutsamheten om vi var du.

Vi kommer att veta det senare idag, den 23 februari, runt 16:30 brittisk tid, eftersom Sony alltid officiellt avslöjar PS Plus-serien. Om du inte är säker på vad klockan är i ditt land, kolla in vår enkla tidszonguide nedan:

  • Nordamerika: 8:30 AM PST / 9:30 AM MST / 10:30 AM CST / 11:30 AM EST
  • UK/AIRY: 16:30 GMT
  • Europa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Asien/Oceanien: 01:30 JST / 12:30 AM AT / 3:30 AM EST
Se även  En hyllning till det förflutna i begränsad upplaga racing

Förutsatt detta Han är Men laget, vad är din snabba reaktion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.