Pulisic brinner, Florenzi Leaos män hjälper till. Från Pioli till många spelare: bristerna flödar

jag Milano De slog Slavia Prag med 4-2, i slutet av en dålig prestation, där de inte var ens med lagets extra man Stefano Pioli Han kunde föra resultatet på sin sida till stor del. Faktum är att han först släppte in 3-2 och riskerade att ta ställningen 3-3. Det här är rapportkorten för spelarna som tog sig till planen i den första delen av sin åttondelsfinal Europeiska ligan:

Magnan 6: Inte skyldig till de två gjorda målen, två objektivt svåra slutsatser för även den bästa Mike.

Florenzi 6.5: Han gör två mål för flest mål, mål från Reijnders och Loftus-Cheek. Han spelar med andraminutersbokningen på ryggen, men verkar inte påverkas. (från 46' Kalabrien 6: Enligt den ärliga och direkta tiden i ljuset av söndagen).

Kiair 5.5: För många fouls mot en medioker motståndare.

Bur 5.5: Förr eller senare måste bevis som inte är helt övertygande komma, och kvällens artikel faller in i detta sammanhang. Precis som Kier verkar han lite ur sitt sammanhang och lite nedlåtande mot sina motståndare. (från 46' Tomori 6:lägger viktiga minuter i dina ben. Ser bra ut.)

Theo Hernandez 5.5: Det är en ögonblicksbild av lagets övergripande prestation. I grund och botten gör Moon inget viktigt, och mot en sådan motståndare kan man inte sova så.

Rättsmedicin 5.5: Det finns ingen livlighet eller dynamik i hans framträdande.

Renderingar 6.5: Han spelar in från utanför regionen, och det här är redan en nyhet. Det gör han med en strålande högerfot, som träffar den närmaste stolpen. Han är en spelare som det här laget inte klarar sig utan. (80' sedan Bin Nasser Saint).

Se även  Damernas volleyboll, Julio Velasco vinner för landslaget: via Mazzante återvänder Egono

Pulisic 7: Inom en mycket låg spänning världen över är den en av få som håller hög watt. På grund av Dioufs utvisning pressar han hela tiden på sitt jurisdiktionsområde och prestationen kulminerar i en vinnande avböjning som ger Milan ställningen 4-2.

Loftus-Check 6: Han gör ett 3-1-mål i den vackra tredje perioden från en Florenzi-hörna. Det är snyggt och uppmärksammar inte spännande saker. (från 66' Jovic 5.5(Han anslöt sig till Giroud i en 4-4-2 i andra halvlek, men inte nämnvärt).

Leo 6.5: Två assist, en till Giroud och en till Pulisic. Han var också nära att göra ett personligt mål i andra halvlek. Han sattes aldrig i en position att göra det han är bäst på, vilket är att rikta in sig på sin motståndare.

Giro 6Mellan banken och anfallet befann han sig till slut i straffområdet och gjorde sitt fjortonde mål för säsongen från ett Leao-inlägg. Han måste göra mindre smutsigt arbete och måste sättas i en position för att göra mål i straffområdet. (80' sedan Okafor St).

Bilaga Bioli 5.5: En vecka för att förbereda sig för det kollektiva testet som ledde till att San Siro, med Milan som ledde med en man och ett mål, blåste i visselpipan på ett meningslöst innehav. Förlorad under de första 30 minuterna av Slavia, Mesos åker till Prag med en ledning för att skydda och öka, i hopp om att Rennes lektion kommer att visa sig användbar.