”Överdrivna situationer, jag fruktar alltid att…”

Ilska på före detta friare till män och kvinnor efter flashback-rykten med Davide Donade.

Claire Raby bokstavligen explodera på sociala medier. L’Tidigare friare, både män och kvinnori fokus för hans skvaller Förhållande med David Donadytillät hon sig själv att gå till långt utbrott På hennes Instagram-profil avslöjar han vad som stör henne och får henne att må dåligt.

Smärta Claire Rabe

Chiara Rabi och Davide Donadi Fortsätt att vara i centrum för pratstunden i deras förhållande. De senaste dagarna har faktiskt många tänkt på den unga paparazzifotografen med Apulians mamma En tillbakablick mellan de två tidigare mästarna av den klassiska herr- och damtronen.

Jag rykte su un Eventuell flashback med Donadei jag orsakade Rabbins reaktion. L’Tidigare friare, både män och kvinnorI själva verket publicerade han en Länge på sociala medier där han avslöjade:

Jag måste lufta mig för jag kan inte ha något inne längre […] Jag upplever att jag lever och måste hantera aggressiva, våldsamma och vulgära innehållsmeddelanden varje dag, oavsett vad du tycker att jag gör, säger eller visar. Under vissa omständigheter känner jag mig som om jag upplever verkliga olägenheter genom att ständigt skicka självgoda och dömande meddelanden från dem som inte ens känner till färgen på mina ögon; För att inte tala om hur mycket skada som har gjorts på min person av nyheterna om överdrivna eller onormala beteenden eller attityder angående livet för dem som kastar sig emot mig!

Varför ska jag ständigt känna mig anklagad, kränkt eller förödmjukad utan anledning? Varför måste jag ständigt rättfärdiga mig själv eller förklara för dem som älskar mig att den som förolämpar mig i det ögonblicket tyvärr aldrig har sett mitt ansikte? Jag fruktar alltid att min konfidentialitet eller integritet kan kränkas genom avslöjande av personlig information i syfte att få några fler ”klick”, med tanke på att allt som verkligen har hänt kan vridas, transformeras och formas efter behag av dem som inte har någon rättighet för att göra det uppmärksammat. […] Många gånger tänkte jag på att förbannelsen skulle försvinna den dagen jag helt enkelt valde att följa mitt hjärta […] Jag gillar att använda sociala medier, jag gillar att dela mina vanor eller erfarenheter på mina kanaler, jag gillar att interagera med många olika människor och jag accepterar uppriktigt konstruktiv kritik mer än falska komplimanger om omständigheterna.. Så varför ska jag vänja mig vid att vara elak och du kan inte seriöst ingripa?

Läs också
Startdatum för nästa säsong för herrar och damer har avslöjats

Se även  "Min mamma är väldigt stolt" - Corriere.it

Kiara Han avslutade sedan med att uppmana alla att reflektera över sina handlingar:

Jag bjuder bara in dig att tänka att vi alla är människor, vi är alla människor och vi är alla fria eller att inte avslöja oss själva, men det borde inte ge någon rätt att ventilera sin frustration på en annan person. Jag ångrar att jag alltid har varit så tung, men jag hatar också det faktum att när tragedin inträffar så sörjer vi alla fromma själar när sanningen är att vi verkligen är monster!

Ta reda på de senaste nyheterna om de klassiska mästarna av troner och troner män och kvinnor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *