Ornella Muti: ”Sex är borta från mitt liv. Nikes riktiga pappa…

”Jag tycker att min dotter Nike borde prata om det, traumat det orsakar mig är saker jag inte bryr mig om. För övrigt, vad kan jag säga?”. Ornella Muti är brutalt lojal, även i samband med karriärens mest problematiska avsnitt träffade hon Francesca Fagnani i Rai-showen ”Belve”. Det talades om den mystiske far till hans plågade och givmilda dotter, Nike Rivelli. I åratal troddes det vara en spansk produkt, och sedan avvisades saken genom ett DNA-test. I detta avseende sa Ornella Muti: ”Om jag visste att han inte var hennes far? Vet inte … Det är väldigt svårt för mig att prata om henne, och viktigast av allt, smärtan hon kan orsaka dig, detta oroar mig.”

Om hennes förhållande till sex och passion vid 67 års ålder: ”Pratar vi fortfarande om sex i min ålder? Just nu har jag uteslutit sex ur mitt liv. Jag har aldrig varit särskilt produktiv, om sex med ”kärlek till mig” vettigt, jag skulle inte slå upp och gå’ Aldrig.” Om hans förhållande till Ryssland i krig med Ukraina: ”Ryssarna behandlar mig som en drottning och ger mig underbara saker. Jag är halv ryss. Men krig är alltid fel.”

Om historien med henne, med vilken Adriano Celentano förrådde Claudia Mori: ”Du har ett annat minne. Det var inte ett svek mot kärleken.” Tidigare sa Ornella Muti: ”Jag tycker att detta manliga förtal är farligt. Vi var väldigt avundsjuka på varandra. Det var jag som fick Adriano att lida. Han kände sig ensam, det var inte ett svek mot kärleken. Vi fortsatte. Jag älskade varandra väldigt mycket. mycket. Jag älskar fortfarande Adriano, han är en väldigt snäll, ärlig och konsekvent man.”

Se även  Maurizio Costanzo kollapsar under poängsättningen: Dirigenten passerar inte ...

Bilder från Instagram och ramar från tv-programmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *