”…och då kan jag lika gärna sluta.”

Det skulle bli en värdig säsongsavslutning på hans trettioåriga karriär med Max Pezzali, på Circus Maximus för vad som troligen skulle bli hans största konsert någonsin.

Och Cirkus Maximus a Cirkus Max Det är ett ögonblick. Max Paisley Presenteras idag i Rom, med en särskilt fullsatt presskonferens i Campidoglio, vad som säkerligen kommer att bli ett av de viktigaste liveevenemangen 2023. Ett extraordinärt datum som avslutar sin sommarturné och som, liksom förra årets stadionkonserter, också inkluderar en stort antal framstående gäster.

Max Bezzali på Circus Maximus

Respekt för Ma är inte en klyscha utan bara hans sätt att vara, Max Paisley Han dyker upp i Campidoglio och åker i sin bil Harley Davidson. Eller snarare … en av hans. Dess utbud är mycket brett. Han behöll några av dem från början av sin karriär med Mauro Repetto de 883. Endast en i synnerhet Sportstersom är den första som köps av de rika inkomsterna De dödade Spider-Man. Andra har köpt det, sålt det vidare och anpassat det.

I Rom presenterade han sig för en modern modell, enduro, helt annorlunda än de mycket bullriga modellerna som jag gillar att springa runt i universitetsbyggnaderna och de i Borgo Ticino. För honom är det första gången i ett rådhus i Rom …

Första gången i Capitolium

Ceremoni paisley de Cirkus Maximus Den är planerad till den 2 september, sommarsäsongens enda säsong. Det är samma utrymme, gigantiskt, där Springsteen I söndags tog jag med mig 60 000 personer och där jag är Den samlade en halv miljon åskådare vid den legendariska gratiskonserten 2007. paisley Han är en av få i Italien som kan tänka sig att fylla en arena som också kan vara skrämmande…

Se även  Paolo Carolo: Ålder, längd, föräldrar, jobb, fru

”Jag har spelat några gånger i Rom, nästan alltid på PalaEur. Al Campidoglio är min första gång och jag är också lite exalterad.” – Bazali säger – Man pratar inte varje dag om ett så viktigt projekt. Circus Maximus är…bäst! Bland de saker som när du väl gör det kan du också överväga att sluta dagen efter. Naturligtvis, efter att ha spelat på San Siro, en av de saker du drömmer om hela ditt liv, är Circus Maximus en annan utmaning som entusiasmerar mig.”

Många vänner på scen

Kom till San Siro, paisley Vill inte möta utmaningen ensam: ”Jag ville involvera många människor som alltid har stått mig nära. Som, som artikel 31, deltog långt. På 90-talet delade vi snacks, drinkar och omklädningsrum med dem. Det kommer att finnas Paola och Chiara med vilka Jag har inte bara många minnen från scenen och på turné utan också med en lång vänskap. Och så kommer det gamla Albertino DeeJay Time-gänget.”

En show inne i galleriet kommer också att ingå Colapesce Dimartino, Dargen D’Amico, Sangiovanni och Lazza I en väg från nittiotalet som leder till nuet men alltid enligt en röd tråd inte bara konstnärligt, utan också narrativt.

Paisali, 30 år i branschen – Credit ANSA (VelvetMusic)

”alla storebror”

Paula och Claire de föddes med Max Paisley Han klev upp på scen när Mauro Repetto redan hade lämnat 883. Klockan två Izzi systrarOckså upptäckt av Cecchetto som lade märke till henne på några milanesiska klubbar där de gjorde shower med olika coverband, åkte de på turné i två år och cirka 100 konserter. Akustisk gitarrhals och körarrangemang.

Se även  COLDPLAY ITALY 2023 BILJETTER: DATUM OCH PRISER

Hedra Alexanderkommunfullmäktige i Roms kommun om stora evenemang, är särskilt i beslutet att fokusera på Pezzali: ”Jag var 12 när Nord Sud Ovest Est kom ut med dem vi grät, hade kul, blev kära och hoppades med Max-låtar man inte kan låta bli att älska. Det är som att han är en tillagd bror eller en nära vän. Någon som alltid vet hur man tolkar drömmar och hopp De nya generationerna. Som har förändrats under tiden men ändå tar det som en referenspunkt.”

Jag kommer inte att vara som Giovanotti.

väldigt roligt Max Paisley Han berättar hur hans presentation kommer att bli. Fler konserter eller fler evenemang? Kanske som Jovanotti? ”Nej – Selar – Jag är och är fortfarande en tvångsman, som Tamaro när vi gjorde vår debut med Mauro Rebeto. Det blir något stort, men enkelt. Folk som jag tänker hela tiden att om jag gör det här kan vem som helst uppnå det.”

Rom Det var hans stad under en tid, där han gifte sig och bildade familj: ”Jag gillar verkligen att åka runt i staden på min motorcykel. Jag gillar att titta på den från balkongen på Gianicolo, gå till Zodiac och ta mig tid att tänka. Jag lärde mig här att du inte har kontroll över många saker. Så du kan inte lösa dem.I Rom lärde jag mig att säga… sticazzi.Här blev jag till och med vän med ett vildsvin, som väntade på mig varje kväll utanför huset, stirrade på mig och väntade på hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *